Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To AthensMagazine.gr παίζει... μεγάλη μπάλα: Τα καλύτερα cafe και bars της πόλης για να παρακολουθήσεις το Euro 2016!

10 Ιουνίου 2016
To AthensMagazine.gr παίζει... μεγάλη μπάλα: Τα καλύτερα cafe και bars της πόλης για να παρακολουθήσεις το Euro 2016!

Φώναξε, πανηγύρισε, ζήσε τον παλμό του ματς στα καλύτερα sports bar & cafes της πόλης και ανέβα στην εξέδρα των γηπέδων όλου του κόσμου! Και μάλιστα, χωρίς ενοχλητικές παρεμβάσεις από... άμπαλους!

To ΑthensMagazine.gr σου βρήκε τα καλύτερα μέρη της Αθήνας για να παρακολουθήσεις στο ανάλογο κλίμα το Euro 2016, που ξεκινά σήμερα!

Bios - Προβολές στην ταράτσα!

Το μεγάλο Rendez - Vous του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι εδώ και εμείς δίνουμε ραντεβού στην ταράτσα του Μπάιος για να παρακολουθήσουμε ζωντανά και σε open air προβολή ορισμένους από τους πιο δυνατούς αγώνες του Euro 2016. Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στον τόπο που γεννήθηκε το 1960, τη Γαλλία και ονομάστηκε Le Rendez – Vous καθώς δίνεται το μεγαλύτερο ραντεβού στην ιστορία του Euro. 24 ομάδες θα συμμετέχουν φέτος, επεκτείνοντας τη φόρμα των 16 ομάδων που ίσχυε από το 1996 και χαρίζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα 51 αγώνων. Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ανοίγει το Euro με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας Γαλλίας εναντίον της Ρουμανίας. Κάπως έτσι ξεκινά η πρώτη φάση, στην οποία υπάρχουν 6 όμιλοι 4 ομάδων. Από αυτές, μόνο 16 ομάδες περνάνε στην επόμενη φάση και τότε ανάβουν τα αίματα! Οι αγώνες που ακολουθούν είναι γνωστοί και ως γρήγορος θάνατος. Νοκ-άουτ δηλαδή. Όσοι επιβιώσουν, περνάνε στα προημιτελικά και κερδίζουν μία θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ηπείρου μας, αλλά και τη δυνατότητα να περάσουν στους ημιτελικούς που θα δώσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Saint-Denis στις 10 Ιουλίου. Πρόγραμμα προβολών εβδομάδας 10-17 Ιουνίου: Παρασκευή 10 Ιουνίου: 22:00: Γαλλία - Ρουμανία, Σάββατο 11 Ιουνίου :22:00 Αγγλία: Ρωσία, Δευτέρα 13 Ιουνίου: 22:00 Βέλγιο - Ιταλία,Τρίτη 14 Ιουνίου: 22:00: Πορτογαλία – Ισλανδία, Πέμπτη 16 Ιουνίου: 22:00: Γερμανία - Πολωνία.

Πειραιώς 84, τηλ. 210 3425335

Athens Sports Bar

Πολυεθνικό κοινό κυρίως, μιας και βρίσκεται κοντά σε ξενώνα με φοιτητές από το εξωτερικό (Βρετανούς, Αυστραλούς, Νεοζηλανδούς κ.ά.), που δίνουν ξεχωριστό χρώμα στον μικρό αλλά ζεστό και άκρως sportif χώρο. Επίσης συγκεντρώνει και πολλούς φιλάθλους γένους θηλυκού!

Βεΐκου 3Α, Κουκάκι, τηλ. 210 9235811

Avenue bar + Penthouse 21@President hotel

Στους χώρους του γνωστού ξενοδοχείο θα υπάρχουν 9 ultra hd screens καθώς και ένας προτζέκτορας προκειμένου να απολαύσετε όλα τα ματς της διοργάνωσης!

Λ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 6989000

Bookabar

Εκτός από τα αγαπημένα ποτά και τα εκλεκτά cocktails, το κρασί παραγωγής τους, και τα πλούσια πιάτα εδώ θα παρακολουθήσεις όλα τα μεγάλα αθλητικά events και τους σημαντικούς αγώνες στο κατάλληλο κλίμα!

Αγ. Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι, τηλ. 211 4113503

Primera Cafe

Συνυπάρχουν αρμονικά φίλαθλοι και οπαδοί όλων των ομάδων χωρίς παρεκτροπές και ακρότητες, παρά μόνο με αρκετή δόση χαβαλέ!


Πατριάρχου Γρηγορίου 29, Αγία Παρασκευή, τηλ. 210 6520002

Baladoro Sports Cafe

Το sports café Baladoro απευθύνεται στους fan των αγώνων Champions League , UEFA, Super League και όλων των ευρωπαϊκών παιχνιδιών και των Mundial. Γιγαντοοθόνες για να απολαύσετε τα παιχνίδια μέσω Nova, Sky Sport και Conn-x.

Ηνιόχου 7, Γαλάτσι, τηλ. 210 2929296

James Joyce - Το James Joyce αποτελεί τη μοναδική Ιρλανδική παμπ στο κέντρο της Αθήνας -ακόμα και ο ιδιοκτήτης της είναι Ιρλανδός- και το όνομά της σε οδηγεί κατευθείαν προς... τον ομώνυμο συγγραφέα και ποιητή! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι «διακοσμημένη» με βάση το σκούρο ξύλο, έτσι ώστε να θυμίζει την εικόνα των πασίγνωστων παμπ της χώρας των Κελτών. Ενδείκνυται για τους λάτρεις της Premier League ή ελέω Euro στους φίλους Αγγλίας, ΕΙΡΕ, Ουαλίας και Β. Ιρλανδίας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Η ολοκαίνουρια παραλία στη Βούλα που κάνει θραύση! Γιατί συχνάζει εκεί όλη η Αθήνα;

Δέκα μέρη στην Αθήνα που πρέπει να πας να φας αυτή τη στιγμή!

Noel: Το ομορφότερο bar της Αθήνας... μεγάλωσε! Δείτε το νέο του χώρο!

Ολόφρεσκα και πεντανόστιμα: Το AthensMagazine.gr σου παρουσιάζει τα 10 καλύτερα νέα εστιατόρια της Αθήνας!

Βουτιές στην Αθήνα... ΔΩΡΕΑΝ: Αυτές είναι οι παραλίες της Αττικής που ΔΕΝ έχουν είσοδο!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share