Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Join the club-Guzel, Cabaret, Di Scandalo, Boutique

3 Ιουνίου 2010
Join the club-Guzel, Cabaret, Di Scandalo, Boutique

Δυο (και τρεις) νύχτες στο Guzel...
Για να μην φλυαρώ, θα πω απλώς πως πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα clubs οι θαμώνες του οποίου χορεύουν ακόμα! Λένε, άλλωστε, ότι τα clubs έχουν... πεθάνει, οπότε ένα πέρασμα από εδώ λειτουργεί ως ένα είδος «ανάστασης» για τον μόνιμα κεφάτο Έλληνα. Φταίει ο μυκονιάτικος αέρας του ή αποφάσισε να εκτρέψει το ρεύμα της νυχτερινής διασκέδασης από το κέντρο στα βόρεια για μια ακόμη χρονιά; Όπως και να 'χει, εδώ θα τα λέμε στις Be.y.on.d Τετάρτες, σίγουρα στα Thursday babe parties και, αν μας πιάσουν οι καημοί, τις Κυριακές με ελληνική -και live- μουσική. Φυσικά, δεν ξέχασα τις Τρίτες. Απλώς ο κύριος Gifted, παρ' ότι συμπαθέστατος και όντως... χαρισματικός στο είδος του, με έχει κουράσει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια με τους «yo» ρυθμούς του. Ραντεβού στο prive, λοιπόν, ή, πιο μετά, όταν όλα θα έχουν γίνει πια ένα στο μυαλό μας, μπροστά στο τεράστιο κεντρικό bar. (Λ. Κηφισίας 280, Σίδερα Χαλανδρίου, τηλ. 210 6800101, 6979 112333)

Eventful

Σαν Cabaret
Μην μπερδευτείς, εδώ τα πάντα είναι κάπως πιο prive. Φτάνεις Κολωνάκι, μπαίνεις στο W, κατεβαίνεις την κόκκινη σκάλα και αμέσως όλα γίνονται πιο kinky. Είναι Τρίτη βράδυ και νιώθεις πως περπατάς στα... Astra (ναι, τα μυκονιάτικα)! Στην πραγματικότητα, όμως, βρίσκεσαι στο Cabaret, ένα underground club μέσα σε... club! Ο Junior Rush φροντίζει να επαναφέρει στο μυαλό σου ηλεκτρονικές, dance νότες, που τόσο έχεις λατρέψει (ακριβώς όσο τα Astra και τη Μύκονο).
(Κανάρη 24, Κολωνάκι, τηλ. 6977 641603)

Βράδια di Scandalo
Είσαι στο Γκάζι, αλλά δεν το καταλαβαίνεις, μιας και το όριο ηλικίας είναι αρκετά υψηλό. Κάθεσαι σ' ένα ξύλινο bar με φόντο ενημερωμένες ετικέτες, ακούς soul, funk, ακόμα και freestyle, ενώ λίγο αργότερα χορεύεις κιόλας. Είναι ολοκαίνουριο και αξίζει την προσοχή σου. Η πόρτα τα Παρασκευοσάββατα μας χάλασε λίγο (μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο Γκάζι) αλλά επιβάλλεται, λέει, λόγω πολυκοσμίας. (Ιάκχου 23, Γκάζι, τηλ. 210 3453447)

City lights @ Boutique
Τον «ακολουθώ» εδώ και καιρό. Ωστόσο, κάθε χρόνο μου φαίνεται όλο και πιο ώριμος, όλο και πιο έτοιμος να σε κάνει να χάσεις την αίσθηση του χρόνου, να ξενυχτήσεις, να αργήσεις την επόμενη μέρα στο γραφείο... Ο Johnn B, φέτος αλλάζει στέκι και βρίσκεται στο Boutique, «παρέα» με τους glam 70s και 80s ήχους και τα μοναδικά deep και soulful grooves του. Μαζί του οι Dj Pascal και Alex L. (Φιλελλήνων 15, Σύνταγμα, τηλ. 210 3231315, 69487 49311)

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share