Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

8 υπέροχα barάκια για ποτό στο Χαλάνδρι!

6 Οκτωβρίου 2015
8 υπέροχα barάκια για ποτό στο Χαλάνδρι!

Για ακόμη μια σεζόν το Χαλάνδρι πρωταγωνιστεί στον χάρτη των Βορείων και όχι άδικα αφού ιδιαίτερα νέα μαγαζάκια αλλά και σταθερές αξίες συνθέτουν μια διόλου ευκαταφρόνητη πιάτσα που είναι δεδομένο πως θα σε κάνει να... ανηφορίσεις!

Εμείς δεν έχουμε παρά να σου προτείνουμε 8 στέκια για να ψηθείς ακόμη περισσότερο...

Mr Peacock

Σε ένα κεντρικό σημείο του Χαλανδρίου συναντάμε εδώ και λίγους μήνες ένα από τα πιο φρέσκα και σίγουρα πιο στυλάτα στέκια όλων των βορείων προαστίων. Για το Mr Peacock ο λόγος, το νέο all day bar που θυμίζει αρκετά το εξαιρετικό Dalliance House στην Κηφισιά (πρόκειται κατά κάποιο τρόπο για το... μικρό του αδερφάκι).

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6800390

El Rey Alobar

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μπαράκια της περιοχής, που φημίζεται για τα εξαιρετικά του cocktails (οι ειδικοί λένε πως είναι τα καλύτερα της περιοχής) και το προσεγμένο concept σε διακόσμηση και μουσική. Ζεστός χώρος και ιδανικό για όσους αγαπούν τις cozy καταστάσεις αλλά και το μοναδικό στο οποίο μπορείς να χορέψεις με τη ψυχή σου!

Θουκυδίδου 7, τηλ. 210 6814459


Think Positive

Βραβεύτηκε ως το καλύτερο cocktail bar της Αθήνας πριν τρία χρόνια και όχι άδικα, αφού το team του ξέρει πώς να... μαγεύει το shaker και να σε κάνει να μην ξεκολλάς λεπτό από το κατακόκκινο, μικρό spot που όποτε κι αν έρθεις είναι κατάμεστο.

Γκίνη 12, τηλ. 210 6839876


30 Something

Το San Francisco στο Χαλάνδρι; Και όμως, έτσι θα νιώσεις μπαίνοντας στο πρωτότυπο cocktail-pizza bar «30 something». Ο Σπύρος Σούλης διακόσμησε το χώρο με ξύλο και μάρμαρο δίνοντας βιομηχανικό ύφος που παραπέμπει στα πρώτα χρόνια ανοικοδόμησης του San Francisco, τη δεκαετία του ‘30, ενώ η chill out μουσική σε ταξιδεύει στο παρελθόν. Τα cocktails βασίζονται σε εφαρμογές με Prosecco και Vermouth και φέρουν ιταλικά γυναικεία ονόματα, όπως Tina Filippo, Benedetta και Lollobrigida.

Πλ. Ελευθερωτών 8, τηλ. 210 6899227


Spiti Cocktail Bar

Ευφάνταστα cocktails και καθημερινά DJ sets δίνουν τον παλμό στο hot spot του Χαλανδρίου. Στα plus η θαυμάσια αυλή και τα ψαγμένα κομμάτια στη μουσική.

Ανδρέα Παπανδρέου 9, τηλ. 210 6833677


Theory Bar & More

Έκανε την εμφάνισή του τον Μάρτιο του 2013 κι έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς για τη στιλάτη διασκέδαση στην περιοχή. Πρόκειται για ένα all day bar που έχει ήδη γίνει στέκι, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει κάτι πιο πρακτικό από τη θεωρία.

Πλάτωνος 14, τηλ. 2106801633


Μελούκ

Ξεκίνησε σαν ενά αστείο ανάμεσα σε 3 τρεις παιδικούς φίλους σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι και το concept λουκουμάδες & cocktails εξελίχθηκε στο μοναδικό loukouma- cocktail bar της Αθήνας!

Κολοκοτρώνη 5, τηλ. 210 6824600

Ginger

Μέταλλο, ξύλο και τσιμέντο συνδυάζονται με όμορφο τρόπο, στιλιστικές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και μια σέξυ κοκκινομάλλα σου κλέινει πονηρά το μάτι στο Χαλάνδρι! Όλα αυτά στο ολοκαίνουριο all day της οδού Αγίας Παρασκευής όπου βρίσκεται το Ginger.

Αγίας Παρασκευής 25, τηλ. 213 0348395

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share