Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

28 Φεβρουαρίου 2023 13:50
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Peas Vegan & Raw Food», το οποίο βρίσκεται στην οδό Φαλήρου 40, στην Αθήνα.

«Ντυμένο» στα χρώματα της μέντας και στολισμένο με όμορφα πράσινα φυτά, το «Peas Vegan & Raw Food», σε περιμένει να δοκιμάσεις τα πιο νόστιμα vegan burger. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα vegan μαγαζιά στην Αθήνα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας, ενώ στον κατάλογο θα βρεις και νόστιμα γλυκά.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο μαγαζί φροντίζει να βοηθάει στη μείωση του πλαστικού, αποφεύγοντας την περιττή κατανάλωση, επαναχρησιμοποιώντας υλικά όπου είναι δυνατόν.
Peas Vegan & Raw Food

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το «Amantes Amentes», στην οδό Σαρανταπόρου 20 & Θεοφράστου 7, στο Περιστέρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Περιστέρι.

Ένας ειδυλλιακός χώρος που θυμίζει κάτι από Λατινική Αμερική, μία αυλή γεμάτη δέντρα και ένα roof top bar συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας του μαγαζιού Amantes Amentes. Μάλιστα, στο μαγαζί θα βρεις γευστικά cocktails.
Amantes Amentes

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία «Τα Πνεύματα του Ινισέριν».

Υπόθεση:

Στην Ιρλανδία του 1923, ο Παντράικ έρχεται σε απόγνωση όταν ο καλύτερός του φίλος αρνείται να τον δει και να του μιλήσει. Προσπαθεί επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά εκείνος του παραδίδει ένα ανατριχιαστικό τελεσίγραφο.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν θέλεις να απολαύσεις μια ωραία παράσταση τότε σου προτείνουμε το «42497», το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, στο Θέατρο ΗΒΗ.
Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.
«42497», το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, στο Θέατρο ΗΒΗ

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δεν διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν την συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο.

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις το ντεμπούτο του μοναδικού FLUTE & PIANO Jazz-Quartet στο Half Note Jazz Club.
Λεωνίδας Σαραντόπουλος, Άρης Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Θεοδωρίδης και Στέφανος Χυτήρης, οι τέσσερις μουσικοί συμπράττουν και δημιουργούν ένα νεοσύστατο σχήμα που βασίζεται στον αγαπημένο τους πειραματικό αυτοσχεδιασμό, μέσα από τον οποίο επιχειρούν την επιτόπου παραγωγή πρωτότυπων ήχων και συνθέσεων. Η μουσική βασίζεται σε συνθέσεις των μελών του κουαρτέτου αλλά και σε γνωστά standard, τα οποία το κουαρτέτο αναβιώνει αποσυνθέτοντάς τα.
FLUTE & PIANO Jazz-Quartet στο Half Note Jazz Club
 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share