Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

26 Φεβρουαρίου 2023 10:54
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο εστιατόριο «Seeds», που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες εβδομάδες στην Αθήνα, στην οδό Ουμπλιανής 14 και Διοχάρους 27.
Το «Seeds», είναι ένα εστιατόριο που αναδεικνύει την υψηλή κουζίνα, ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, γι' αυτό και η minimal διακόσμηση, το κομψό περιβάλλον και η ήρεμη ατμόσφαιρα δένουν αρμονικά με την αισθητική των πιάτων.
Τα γήινα χρώματα επικρατούν στον χώρο, δίνοντας την αίσθηση μιας ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, ενώ τα γεωμετρικά σχήματα (από τις λάμπες, τα τραπέζια μέχρι και το πάτωμα), δημιουργούν την τέλεια γεωμετρία.
Στο «Seeds» θα δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις μιας μοντέρνας κουζίνας με ιδιαίτερους συνδυασμούς. Το κάθε πιάτο είναι ξεχωριστό και κρύβει μια μοναδική ιστορία από πίσω του, την οποία θα ανακαλύψεις μόλις τα δοκιμάσεις.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το «Big Spoon», που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιωάννου 65, στην Αγία Παρασκευή. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στην Αγία Παρασκευή.

Το Big Spoon, είναι ένα μαγαζί πολύ ντιζαϊνάτο, με minimal γραμμές και γεμάτο πράσινα φυτά. Η πλακόστρωτη είσοδος σε υποδέχεται με θέρμη και σου παρουσιάζει την κατάφυτη αυλή, με τα δύο ξύλινα decks, τα ευρύχωρα παγκάκια και τα μεγάλα τραπέζια για τις παρέες πολλών ατόμων.

Το ίδιο όμορφο είναι και το εσωτερικό του, το οποίο είναι φωτεινό, με ευχάριστες πινελιές, ενώ το 6μετρο μοναστηριακό τραπέζι στο βάθος, είναι το ιδανικό σημείο για να δουλέψεις με το laptop σου.

Το βράδυ το μαγαζί σε περιμένει για να απολαύσεις το ποτάκι σου, διατηρώντας ένα χαλαρό ύφος, αλλά ταυτόχρονα δίνοντας σου την αίσθηση ενός ωραίου βραδινού μαγαζιού. Μάλιστα, αξίζει να δοκιμάσετε τα cocktails τους, τα οποία είναι πολύ νόστιμα.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία «Τα Πνεύματα του Ινισέριν».

Υπόθεση:

Στην Ιρλανδία του 1923, ο Παντράικ έρχεται σε απόγνωση όταν ο καλύτερός του φίλος αρνείται να τον δει και να του μιλήσει. Προσπαθεί επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά εκείνος του παραδίδει ένα ανατριχιαστικό τελεσίγραφο.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση «Sexy Laundry» στο Θέατρο Κάππα, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουϊζίδου.

Με τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων που απασχολούν εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως καταπιάνεται η ξεκαρδιστική, τρυφερή και συγκινητική κωμωδία «Sexy Laundry» της Michele Riml, που αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό και επιστρέφει δριμύτερη φέτος από τις 7 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κάππα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουϊζίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Sexy Laundry» στο Θέατρο Κάππα

Με όπλα το χιούμορ και την ειλικρίνεια, το «Sexy Laundry» - μια μίξη κωμωδίας με ψυχανάλυση, μια feel-good παράσταση για τους «κουρασμένους» έρωτες που παλεύουν να αναστηθούν- βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» ενός γάμου και καθρεφτίζει τον ψυχισμό των ηρώων, την πάλη τους για αγάπη και ευτυχία.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις το αποκριάτικο πάρτυ γεμάτο μουσική στο Gazarte.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι Swingin' Cats αναλαμβάνουν την διασκέδασή μας και δημιουργούν το απόλυτο μουσικό σκηνικό με ρετρό διάθεση, διασκευές και σκηνικά βγαλμένα από τις αγαπημένες μας σαπουνόπερες. Το καρναβαλικό υπερθέαμα θα ολοκληρωθεί και με τους DJs του Gazarte που θα συνεχίσουν σε ξέφρενους ρυθμούς!

Gazarte Carnival Parties 2023

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share