Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

25 Φεβρουαρίου 2023 12:19
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Nikkei Peruvian Resto Bar Athens», που βρίσκεται στην οδό Ξανθίππου 10 & Δεινοκράτους 10, στην Αθήνα.

Το «Nikkei», είναι το πρώτο περουβιανό εστιατόριο που άνοιξε στην Ελλάδα το 2015, χρονιά όπου βραβεύτηκε από
τα Tasty Guide Awards, ως το καλύτερο new restaurant. Από τότε έχει πάρει διάφορες διακρίσεις. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά με πιάτα της διεθνούς κουζίνας στην Αθήνα.

Μπαίνοντας στο μαγαζί δεν γίνεται να μην προσέξεις το μπαρ - ενυδρείο, την εξωτική διακόσμηση, τα έντονα χρώματα και το πρωτότυπο design, τα οποία σε ταξιδεύουν μέχρι το Περού και την Ιαπωνία.

Το «Nikkei», συνδυάζει δυο πολιτισμούς, την Ιαπωνία και το Περού ενώ έχει επιρροές από την Ισπανία αλλά και από Κίνα.

Στο μενού θα βρεις μοναδικές γεύσεις υψηλής γαστρονομίας από περουβιανά υλικά με ιαπωνικές τεχνικές πάνω από τη σύγχρονη μαγεία των περουβιανών γεύσεων, το οποίο επιμελείται ο Chef Σπύρος Μαυροειδής.
«Nikkei Peruvian Resto Bar Athens»

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το «CV Distiller», το οποίο βρίσκεται στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη, στον αριθμό 7, στα Ιλίσια και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα whiskey bar, όχι μόνο της Αθήνας, αλλά της Ευρώπης ολόκληρης.

Το «CV Distiller», λειτουργεί από το 2012 και πρόκειται για το πιο ενημερωμένο whisky bar της πόλης.

Στο ισόγειο δεσπόζει ένα εντυπωσιακό ημικυκλικό μπαρ με ξύλο και πολλούς καθρέφτες, που προσδίδει κλασικό ύφος, αυτό που άρμοζε σε ένα μαγαζί που ξέρει από whiskey.

Στο «CV Distiller», θα βρεις 900 διαφορετικές ετικέτες whisky, από τις βασικές χώρες παραγωγούς, με τη Σκωτία να έχει τις περισσότερες επιλογές, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν η Ιρλανδία, η Αμερική και η Ιαπωνία

Στο μενού θα βρεις ακόμα, σπάνια και συλλεκτικά whiskey και μπορεί η τιμή του ενός ποτηριού ουίσκι Port Ellen, του θρυλικού σκωτσέζικου distillery, που λειτούργησε μεταξύ 1825-1983 να φτάνει τα 400 ευρώ.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε την ταινία θρίλερ «Missing».

Υπόθεση:

Αφού διαπιστώνει πως η μητέρα της έχει πάψει να επικοινωνεί από την Κολομβία όπου έχει πάει για διακοπές με τον καινούργιο σύντροφό της, η 18χρονη Τζουν προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της στο διαδίκτυο.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό», στο θέατρο Παλλάς.

Το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ζαν Ζιρωντού, ενός από τους σπουδαιότερους Γάλλους δραματουργούς του Μεσοπολέμου, στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, της «Τρελής» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, και ενσαρκώνει τον αγώνα μιας εκκεντρικής Παριζιάνας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τη ζωή μας. Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης με αγνή ψυχή, σα μικρού παιδιού. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

«Η Τρελή του Σαγιό», στο θέατρο Παλλάς.

Η Ωρελί, η ιδιοφυής «τρελή» από την περιοχή Σαγιό στο γαλλικό Τροκαντερό, είναι μια ανεπιτήδευτη, ιδεαλίστρια που βλέπει τον κόσμο όμορφο και χαρούμενο. Όταν μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας διεφθαρμένων εταιρικών στελεχών και κυνικών επιχειρηματιών, που σχεδιάζουν να σκάψουν το Παρίσι για να βρουν το πετρέλαιο που πιστεύουν ότι βρίσκεται κάτω από τους δρόμους του, κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος, και στήνει μια παγίδα στους εχθρούς της, μέσα στην οποία τους οδηγεί και τους καταστρέφει, καθώς αυτοί είναι τυφλωμένοι από την απληστία τους.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Μαρίνα Ρίζου στο Vox.

«Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο "Το Χωριό". Παρέα με ένα μέρος του χωριού - τους πολύτιμους συνεργάτες μου δηλαδή - ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για εκείνη τη ζόρικη διαδρομή που μάλλον δεν γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και τη βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε».

Μαρίνα Ρίζου στο Vox.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share