Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

24 Φεβρουαρίου 2023 14:08
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Prac•sitele», το νέο ιταλικό στέκι, εγχείρημα του Ηλία
Ανθίδη και του Σπύρου Κερκύρα, που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου «Belle Epoque Suites», στην οδό Πραξιτέλους, στο αριθμό 7.

Ένα εστιατόριο που σε μαγνητίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εισόδου σου στο μαγαζί. Εντυπωσιακά πράσινα φυτά που κρέμονται από το ταβάνι «μπερδεμένα» ανάμεσα σε στρογγυλά φωτιστικά, μια νησίδα με εντυπωσιακά φυτά, μαρμάρινα τραπέζια, μεγάλα παράθυρα και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Στο «Prac•sitele» θα δοκιμάσετε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, τις οποίες επιμελείται ο σεφ Βασίλης Παύλος.

H pinsa είναι από τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, οπότε δεν γίνεται να φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικές γεύσεις, όπως η pinsa San Daniele, με τομάτα San Marzano, μοτσαρέλα fior di latte, τοματίνια κονφί, προσούτο San Daniele 24 μηνών ωρίμασης και ρόκα.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το «Minnie The Moocher», που βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 6, στο Κολωνάκι.

Το όνομα του μαγαζιού είναι εμπνευσμένο από από τον τίτλο του ομώνυμου τραγουδιού του Cab Calloway και πρόκειται για ένα All day classic Bistrot-bar με διαχρονική αξία.

To «Minnie The Moocher» είναι εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, με vintage έπιπλα, μυστικιστικό ύφος, ατμοσφαιρικό φωτισμό και επιβλητικά αντικείμενα.

Σινεμά

Παράλληλα, αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε την δραματική ταινία «Γυναικείες Κουβέντες».

Υπόθεση:

Κακοποιημένες κατ’ επανάληψη, οι γυναίκες μιας απομονωμένης κοινότητας Μενονιτών καλούνται να αποφασίσουν αν θα συγχωρήσουν τους άντρες τους, αν θα μείνουν να πολεμήσουν για τα δικαιώματά τους ή αν θα φύγουν ομαδικά.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», στο Μικρό Παλλάς.

Τα «Μαθήματα κωμωδίας», το νέο έργο του Θοδωρή Αθερίδη με τα συνεχόμενα sold out, τις διθυραμβικές κριτικές και τα ενθουσιώδη σχόλια του Τύπου, ξεκινούν για 2η χρονιά και πάλι στο Μικρό Παλλάς από τον Οκτώβριο!

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που διεισδύει στο χώρο της εκπαίδευσης των ηθοποιών που θέλουν να μάθουν πως να κάνουν κωμωδία.

Μαθήματα Κωμωδίας

Οι αυτοσχεδιασμοί και οι ασκήσεις τους καθώς και η διαμόρφωση των σχέσεων μεταξύ τους, είναι ο κύριος άξονας της αφήγησης, μιας σημερινής ιστορίας, όπου οι ήρωές της αντιστέκονται με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας στο ζοφερό τοπίο των καιρών μας.

Απάντηση με γέλιο αντιπροτείνει ο συγγραφέας με το ένατο κατά σειρά θεατρικό του έργο, έξι χρόνια μετά το «Δόξα πατρί », εκφράζοντας την άποψη του πως «το να μάθεις να γελάς μ' αυτό που σε βασανίζει, σε οδηγεί στην λύση και στην κάθαρση».

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Για πρώτη φορά θα μοιραστούν τη σκηνή η Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο. Δύο ξεχωριστοί, sui generis εκφραστές της μουσικής και του τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές και τους κόσμους τους σε ένα πρόγραμμα που ήθελαν από καιρό.

H Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Τραγούδια της προσωπικής τους πορείας αλλά και μεγάλων δημιουργών, όσα αγαπούν και όσα μας ενώνουν, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share