Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 + 1 αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο

Εσύ πού θα διασκεδάσεις τις απόκριες;

23 Φεβρουαρίου 2023 15:20
5 + 1 αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ναι, εντάξει, το Πατρινό Καρναβάλι είναι το μεγαλύτερο καρναβαλικό γεγονός στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά μένοντας το τριήμερο ακόμα και στην Αθήνα.

Πληθώρα καρναβαλικών εκδηλώσεων, με μουσική και μεταμφιέσεις σε περιμένουν για να περάσεις υπέροχα τις φετινές απόκριες, ακόμα και αν βρίσκεσαι στην Αθήνα.

Το AthensMagazine, σου προτείνει 6 αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα.

Παράλληλα, ενημερώσου για τις δωρεάν εκδηλώσεις και το παραδοσιακό γλέντι την Καθαρά Δευτέρα στην Αθήνα.

Trashformers - Ζήσε το όνειρο! Carnival 2σε1

Το Σάββατο του Καρναβαλιού, 25 Φεβρουαρίου, το team της ακομπλεξάριστης διασκέδασης σε καλεί σε μια βραδιά τελείως διαφορετική από ό,τι έχεις ζήσει μέχρι τώρα!

Trashformers - Ζήσε το όνειρο! Carnival 2σε1

Συνδυάστε 2 στολές σε μία και δημιουργήστε!

Ήρθε η στιγμή εκείνες η παραγκωνισμένες στολές που έχουν ξεχαστεί σε ένα πατάρι να κάνουν το μεγάλο Καααμ-μπάκ!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Gazarte Carnival Parties 2023

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου & την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου τα μοναδικά carnival parties του Gazarte Roof Stage επιστρέφουν!

Το Σάββατο 25 Φερουαρίου καταλαμβάνουν το Roof Stage οι 48ORES, οι ειδικοί του live clubbing, για να μας ταξιδέψουν από τα 80’s και 90’s pop έως τα λατινοαμερικάνικα rumba dance και τα σημερινά pop hits που ακούγονται στο ραδιόφωνο και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι Swingin' Cats αναλαμβάνουν την διασκέδασή μας και δημιουργούν το απόλυτο μουσικό σκηνικό με ρετρό διάθεση, διασκευές και σκηνικά βγαλμένα από τις αγαπημένες μας σαπουνόπερες.

Gazarte Carnival Parties 2023

Το καρναβαλικό υπερθέαμα θα ολοκληρωθεί και τις δυο βραδιές με τους DJs του Gazarte που θα συνεχίσουν σε ξέφρενους ρυθμούς!

Φοράμε τις εξτραβαγκάνζες μας, διανθίζουμε με δραματικά αξεσουάρ παίρνουμε ύφος «Δυναστείας», «Λάμψης» και «Santa Barbara» και δίνουμε ραντεβού για μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Dress Code: SOAP OPERA GLAM - Υπερμεγέθεις βάτες, pieces με ΠΟΛΛΗ παγιέτα, πολύχρωμα prints και λαμπερά αξεσουάρ. Δεκτά και ολόσωμα κόκκινα μαγιό για τους fans του Baywatch!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

CARNIVAL DISCO ODYSSEY by Νeedless x &Beyond at six d.o.g.s

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 22.30 το six d.o.g.s, γιορτάζει το καρναβάλι με DJ sets.

Οι Iro, Stiko, Soulseduction, Mr. Enarto, Polatof, RomanNeedless & Beyond, μετά την εξαιρετική βραδιά με τον σπουδαίο DJ και παραγωγό Masalo, επιστρέφουν στο six d.o.g.s στις 26 Φεβρουαρίου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, για μια βραδιά αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στα ζωώδη μας ένστικτα και όλες τις μορφές της Disco μουσικής.

CARNIVAL DISCO ODYSSEY by Νeedless x &Beyond at six d.o.g.s

Μια Out-Of-Limits καρναβαλική, disco Οδύσσεια με πρωταγωνιστές όλους εμάς, τους δίποδους φίλους μας και μουσική δια χειρός κάποιων εκ των σημαντικότερων DJs της πόλης!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

The Burger Project «Πάρτι Φαμίλια»

Πάρτι Φαμίλια με τους Burger Project στο six d.o.g.s

Για τρεις Κυριακές οι Burger Project στήνουν απανωτά πάρτι για όλη την οικογένεια, όπου καλά παιδιά, σκυλιά, γατιά, μαμάδες μπαμπάδες, θείοι και θείες, νονοί, νονές, γιαγιάδες και παππούδες, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι ! Στο πρόγραμμα μπαίνουν γνωστές επιτυχίες των Burger αλλά και απρόσμενα τραγούδια απ’ το κινέζικο ρεπερτόριο. Χορευτικές αποκριάτικες διαθέσεις για έξι εμφανίσεις στο αγαπημένο six d.o.g.s, μην ξεχάσετε τις σερπαντίνες !

Kυριακή 19 Φεβρουαρίου , Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και Κυριακή 5 Μαρτίου στις 12:00 και στις 15:00.

The Burger Project «Πάρτι Φαμίλια»

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Χωρίς Ανάσα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μετεγγραφές, νέα πρόσωπα αλλά και παλιές αγάπες έρχονται να απoγειώσουν την νέα σεζόν, ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ, στις 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 21:30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage, σε ένα ξέφρενο πάρτι με ανανεωμένες φιγούρες, χορό, τραγούδι, δράμα και πάθος, γέλιο και μουσική.

Βγάλτε τα εσώψυχα σας! Ντυθείτε! Καρναβαλιστείτε! Ξεφαντώστε!

Χωρίς Ανάσα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη… «Χωρίς Ανάσα»

Το σημείο που το γέλιο, το πάθος, η χαρά, ο έρωτας, ο χορός, το τραγούδι και η μουσική συναντιούνται και δημιουργούν μια αξέχαστη κωμική παράσταση λέγεται… «Χωρίς Ανάσα»

Ένα ξέφρενο πάρτι με μιμήσεις, χορό, τραγούδι, δράμα και πάθος, γέλιο, και γενικά για μια βραδιά γεμάτη…«Χωρίς Ανάσα»

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Mati and Ariel Band αποκριάτικο live

Το νεανικό τραγουδιστικό ντουέτο, Mati and Ariel, έρχεται το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στην Κυψέλη και το «Foka Negra» έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια από τις γειτονιές του κόσμου.

Ένα πολύχρωμο live που συναντά στην Ιταλία την Caterina Casselli και το ανατρεπτικό «Nessuno mi puo giudicare», στη Γαλλία τη Zaz και το «Je veux», στην Ισπανία τους Chambao και το «Pokito a poko».

Mati and Ariel Band αποκριάτικο live

Με τη συνοδεία δύο μουσικών, του Ιάσονα Δασκαλάκη στην ακουστική κιθάρα και του Ορφέα Αλπανίδη στα πλήκτρα, οι Mati and Ariel Band μας περιμένουν σε ένα up-tempo live, όπου οι διαφορετικές κουλτούρες συναντούν την ελπίδα και την αισιοδοξία μέσα από απροσδόκητες διασκευές.

Eισιτήρια: 5€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ.: 6948 55 42 36, 210 8210038

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share