Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

22 Φεβρουαρίου 2023 12:04
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Tekila», που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Αθήνας.
Το «Tekila», σε ταξιδεύει στην καρδιά του Μεξικού με τις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις του και τα δροσερά και γευστικά κοκτέιλ του.

Στο μενού θα βρεις πολλές επιλογές σε κυρίως πιάτα όπως τα fajitas, τα οποία μπορείς να απολαύσεις είτε χωρίς κρέας, είτε με κοτόπουλο είτε με μοσχάρι, τις quesadillas, σε διάφορες επιλογές, τα burger ή τα χοιρινά παϊδάκια με τις τηγανητές πατάτες bravas.

Βέβαια, στο «Tekila», μπορείς να απολαύσεις διαφορετικές γεύσεις επιλέγοντας με την παρέα σου να ακολουθήσετε μια πιο παρέϊστικη λογική και να πάρετε διάφορα πιάτα για τη μέση, όπως tacos, nachos με σάλτσες, σαλάτες, ψητές πατάτες με γέμιση sour cream & μείγμα μπαχαρικών ή ψητά sticks καλαμποκιού με τριμμένη παρμεζάνα.

Φυσικά, δεν γίνεται να μην συνδυάσεις το φαγητό με ένα cocktail margarita.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το «Jazz In Jazz», που βρίσκεται στην οδό Δεινοκράτους 4, στο Κολωνάκι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Κολωνάκ που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή.

Το Jazz In Jazz, είναι ένα από τα πιο ειδυλλιακά και ατμοσφαιρικά μαγαζιά της Αθήνας, που αν δεν το έχεις επισκεφτεί αξίζει να το κάνεις.

Στον χώρο κυριαρχεί το ξύλο, ο φωτισμός είναι χαμηλός και στην διακόσμηση κυριαρχούν αντικείμενα - ενθυμήματα που ταξίδεψαν θάλασσες. Παράλληλα, στον χώρο υπάρχουν φωτογραφίες μεγαθήριων της τζαζ και μουσικά είναι ντυμένο με μουσικές από τη δεκαετία του '20 μέχρι τη δεκαετία του '70.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την δραματική ταινία «Close».

Υπόθεση:

Οι Λεό και Ρεμί είναι δύο 13χρονοι των οποίων η στενή φιλία γίνεται αντικείμενο χλευασμού από τους συμμαθητές τους. Ο Λεό ενοχλείται και προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τον Ρεμί, ο οποίος νιώθει σοκαρισμένος και αμήχανος.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε μπορείς να δεις την παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό», στο θέατρο Παλλάς.

Το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ζαν Ζιρωντού, ενός από τους σπουδαιότερους Γάλλους δραματουργούς του Μεσοπολέμου, στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, της «Τρελής» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, και ενσαρκώνει τον αγώνα μιας εκκεντρικής Παριζιάνας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τη ζωή μας. Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης με αγνή ψυχή, σα μικρού παιδιού. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

«Η Τρελή του Σαγιό», στο θέατρο Παλλάς.

Η Ωρελί, η ιδιοφυής «τρελή» από την περιοχή Σαγιό στο γαλλικό Τροκαντερό, είναι μια ανεπιτήδευτη, ιδεαλίστρια που βλέπει τον κόσμο όμορφο και χαρούμενο. Όταν μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας διεφθαρμένων εταιρικών στελεχών και κυνικών επιχειρηματιών, που σχεδιάζουν να σκάψουν το Παρίσι για να βρουν το πετρέλαιο που πιστεύουν ότι βρίσκεται κάτω από τους δρόμους του, κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος, και στήνει μια παγίδα στους εχθρούς της, μέσα στην οποία τους οδηγεί και τους καταστρέφει, καθώς αυτοί είναι τυφλωμένοι από την απληστία τους.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τον Στέλιο Τσουκιά στον Σταυρό του Νότου.

Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του album, δημιουργικά και κοινωνικά ανήσυχος, με ανανεωμένη εικόνα και με νέο, δυναμικό ήχο.

Με νέα μπάντα, συναισθήματα, βιώματα και ιδέες να μπλέκονται με φρέσκους ήχους, ανεβαίνει στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, με στόχο να αγγίξει κάθε πτυχή της ζωής μας - σκληρής ή τρυφερής - συμπαρασύροντας σε έναν ροκ διονυσιασμό ακόμα και τον πιο διστακτικό ακροατή.

Στέλιος Τσουκιάς στον Σταυρό του Νότου

Η μουσική είναι τρόπος έκφρασης ή και σωτηρίας για άλλους και ο Στέλιος με την παρέα του υπόσχονται να παίξουν μουσικές που έχουν αγαπήσει και που εμπνέουν, στήνοντας μία γιορτή με εκπλήξεις. Το μπλουζ αγκαλιάζει την παράδοση, η σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία την αμερικάνικη folk, μέσα από τον ηλεκτρισμό μιας μπάντας που θα μας ξεσηκώσει και θα σκορπίσει τα προβλήματά μας για δύο ώρες στον αέρα.

Στο live συμμετέχει η ξεχωριστή Λόλα Γιαννοπούλου, με τους πολλαπλούς της ρόλους ως τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και μουσικός.

Mαζί του οι μουσικοί: Tom Yosi - ηλεκτρική κιθάρα, Κατερίνα Λιάκη - πλήκτρα, Στέφανος Χαμαλίδης - τρομπέτα, Πέτρος Σταμέλος - μπάσο, Γιώργος Μπαρμπέρης - τύμπανα.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share