Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

20 Φεβρουαρίου 2023 11:39
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο εστιατόριο «Seeds» που βρίσκεται στην οδό Ουμπλιανής 14 και Διοχάρους 27.
Στο «Seeds» θα δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις μιας μοντέρνας κουζίνας με ιδιαίτερους συνδυασμούς. Το κάθε πιάτο είναι ξεχωριστό και κρύβει μια μοναδική ιστορία από πίσω του, την οποία θα ανακαλύψεις μόλις τα δοκιμάσεις.
Τα υλικά που χρησιμοποιούν στα πιάτα τους είναι κατά βάση ελληνικά από προμηθευτές που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με τους ιδιοκτήτες του «Seeds», ενώ η ποιότητα, η περιβαλλοντική συνείδηση και βιωσιμότητα, η κουλτούρα της ηθικής και του σεβασμού λαμβάνεται υπόψιν σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
Seeds πιάτο

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε σου προτείνουμε για σήμερα να επισκεφτείς το «Manouka Athens», που βρίσκεται στην πολυσύχναστη Ερμού, στον αριθμό 46 στον 7ο όροφο, για να απολαύσεις το κρασί σου, συνοδεία νόστιμων πιάτων.
Το μαγαζί διαθέτει 100 διαφορετικές ετικέτες ελληνικών κρασιών, αρκετά από τα οποία προέρχονται και από μικροπαραγωγούς.

Όλα τα κρασιά σερβίρονται είτε σε 75ml είτε σε 150ml, για να επιλέξεις την ποσότητα που εσύ θέλεις.

Σινεμά

Αν θέλεις να πας σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την δραματική ταινία «Close».

Υπόθεση:

Οι Λεό και Ρεμί είναι δύο 13χρονοι των οποίων η στενή φιλία γίνεται αντικείμενο χλευασμού από τους συμμαθητές τους. Ο Λεό ενοχλείται και προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τον Ρεμί, ο οποίος νιώθει σοκαρισμένος και αμήχανος.

Δες το trailer:

Δες εδώ που παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι», στο θέατρο Αθηνά.

Οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη παρουσιάζουν το διάσημο αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο ανακαινισμένο Θέατρο Αθηνά.

Ο Τόνυ και η Μάργκοτ ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Όταν στη ζωή της Μάργκοτ εμφανίστηκε ο Μαξ, σύννεφα σκέπασαν το γάμο τους και το ενδεχόμενο μιας δολοφονίας έγινε πλέον ορατό.

Ο Τόνυ σχεδιάζει το τέλειο έγκλημα. Παντρεύτηκε τη Μάργκοτ για τα χρήματά της και –τώρα που εκείνη τον απατά με τον Μαξ– σκοπεύει να τη δολοφονήσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για τη δολοφονία προσλαμβάνει έναν παλιό γνωστό του, άνθρωπο του υποκόσμου. Όσα θ’ ακολουθήσουν θα συμπαρασύρουν όλους τους ήρωες σ’ ένα σκοτεινό μυστήριο, όπου τα φαινόμενα απατούν. Την υπόθεση θ’ αναλάβουν να εξιχνιάσουν ένας αστυνομικός επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ και ο εραστής της Μάργκοτ.

 «Στο πέμπτο σκαλοπάτι», στο θέατρο Αθηνά

«Στο πέμπτο σκαλοπάτι» το κοινό καλείται να γίνει μάρτυρας της εκτέλεση μιας εν ψυχρώ δολοφονίας, και πάνω απ’ όλα να παρακολουθήσει ένα κλασικό αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα. Η αριστοτεχνική κατασκευή του πλέκει έναν ισχυρό ιστό γεμάτο εκβιασμούς, ανατροπές, αποκαλύψεις, παράνομες σχέσεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή από την αρχή ως το τέλος.

Το έργο δεν άργησε ν’ ανακαλύψει ο μαιτρ του είδους, Άλφρεντ Χίτσκοκ, που δημιούργησε τη σαρωτικά επιτυχημένη κινηματογραφική του μεταφορά.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τον Boney Fields και τους The BFB, στο Half Note Jazz Club.

Ο θρυλικός groove master τρομπετίστας και τραγουδιστής απ’ το Σικάγο και η μοναδική μπάντα του, άφησαν αυτό ακριβώς το τεράστιο αποτύπωμα, όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν στην πατρίδα μας - από το Half Note φυσικά - πριν 22 χρόνια!

Boney Fields

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share