Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

12 Φεβρουαρίου 2023 09:08
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Η πιτσαρία φτιάχνει καθημερινά αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, η οποία ψήνεται μάλιστα σε ξυλόφουρνο και παρασκευάζεται με φυσικό προζύμι που ωριμάζει 48 ώρες.

Στο εστιατόριο θα βρεις κατά βάση πίτσες, αλλά υπάρχουν και λίγοι καλοί κωδικοί ζυμαρικών, όπως τα λαζάνια μπολονέζ με μπεσαμέλ και τα κανελόνια με σπανάκι, ρικότα και σάλτσα ντομάτας.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το «Le Roi», που βρίσκεται στην οδό
Αγίας Παρασκευής 126, στο Χαλάνδρι.

Το «Le Roi», βρίσκεται δίπλα από τον σταθμό της Αγίας Παρασκευής, βέβαια τυπικά ανήκει στο Χαλάνδρι, αλλά τέλος πάντων, είναι ιδανικό για να απολαύσεις το ποτό σου.

Είναι ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και εντυπωσιακά μαγαζιά της περιοχής. Το ξύλο καθώς και τα η vintage διακόσμηση, μετατρέπουν το μέρος σε έναν πολύ φιλόξενο και ζεστό χώρο, ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεσαι ότι έχεις μπει σε μια χρονοκάψουλα.

Ένα τραπέζι φλιπεράκι (θυμάστε άραγε αυτό το παιχνίδι;), παλιά τηλέφωνα, vintage μηχανές... το μέρος είναι πραγματικά ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την δραματική ταινία «Τόρι και Λοκίτα».

Υπόθεση:

Η έφηβη Λοκίτα κι ο μικρός Τόρι είναι Αφρικανοί μετανάστες, οι οποίοι φτάνουν στο Βέλγιο και καταλήγουν σε μια δομή ασυνόδευτων προσφύγων. Παγιδευμένοι από λαθρεμπόρους, πρέπει παράλληλα να πείσουν τις αρχές πως είναι αδέλφια, αλλιώς η Λοκίτα κινδυνεύει με απέλαση.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση «Sexy Laundry»
της Michele Riml, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουϊζίδου στο θέατρο Κάππα.

Με τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων που απασχολούν εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως καταπιάνεται η ξεκαρδιστική, τρυφερή και συγκινητική κωμωδία «Sexy Laundry» της Michele Riml, που αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό και επιστρέφει δριμύτερη φέτος από τις 7 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κάππα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουϊζίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Sexy Laundry

Με όπλα το χιούμορ και την ειλικρίνεια, το «Sexy Laundry» - μια μίξη κωμωδίας με ψυχανάλυση, μια feel-good παράσταση για τους «κουρασμένους» έρωτες που παλεύουν να αναστηθούν- βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» ενός γάμου και καθρεφτίζει τον ψυχισμό των ηρώων, την πάλη τους για αγάπη και ευτυχία.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, στο Gazarte Roof Stage.

Συμμετέχουν οι (με αλφαβητική σειρά): Μαρία Κηλαηδόνη, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Χρήστος Παπαδόπουλος και Μανώλης Φάμελλος.

Η πολύχρωμη και κεφάτη παρέα μας ανανεώθηκε και αποβιβάζεται ξανά στο Roof Stage του Gazarte ιχνηλατώντας το μονοπάτι του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου αλλά και πολυμήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη!

αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, στο Gazarte Roof Stage

Με αφορμή το ντεμπούτο που κάνει αυτές τις μέρες στην δισκογραφία, το μεγάλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων!

Η συντροφιά μεγάλωσε, εμπλουτίστηκε, αναμορφώθηκε (αλλά δεν συμμορφώθηκε) και οσονούπω κυκλοφορεί ψηφιακά και σε διπλό cd με πολλές διακεκριμένες συμμετοχές και φρέσκιες εκτελέσεις, πάντα όμως πιστές στο πνεύμα των επίκαιρων τραγουδιών του, που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει, με τη φροντίδα του Μανώλη Φάμελλου και της Μαρίας Κηλαηδόνη.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Chocolate Festival

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις το «Chocolate Festival» στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι.

Εκεί θα είναι τα καλύτερα brands σοκολάτας, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης, ενώ μπορείς να απολαύσεις και τις διαφορετικές εκδηλώσεις.

Chocolate Festival

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share