Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

11 Φεβρουαρίου 2023 15:13
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Pueblo Chido» στη Νέα Σμύρνη, που θυμίζει κυριολεκτικά χωριό της Λατινικής Αμερικής.
Μπαίνοντας στο μαγαζί, νιώθεις αμέσως να ταξιδεύεις. Έντονα χρώματα, από κόκκινο και μπλε μέχρι σμαραγδί, οι
καλαίσθητοι πολυέλαιοι εποχής, οι retro ανεμιστήρες οροφής, τα retro έπιπλα και το μαρμάρινο μπαρ, σε μεταφέρουν
στη Λατινική Αμερική της ισπανικής αποικιοκρατία.

Στο μενού θα βρεις αυθεντικές λατινοαμερικάνικες συνταγές και πιάτα, όπως τάκος, Burrito Frito Chimichanga,
Tostadas Camarones ή fajitas με picanha, τα οποία σερβίρονται με τη λογική να μπουν στη μέση, να τα μοιραστείς με την παρέα σου και να δοκιμάσεις περισσότερες γεύσεις.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε ποτάκι στον «Ιστιοπλοϊκό», που βρίσκεται στην Ακτή του ανανεωμένου Μικρολίμανου. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε περισσότερα μαγαζιά στο Μικρολίμανο.

Γύρω γύρω θάλασσα και στη μέση ο «Ιστιοπλοϊκός», το μαγαζί που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα πλοίο και ταξιδεύεις προς το αγαπημένο σου μέρος.

Boho, διακόσμηση, ξύλινα έπιπλα και όμορφες λεπτομέρειες κάνουν το μέρος ακόμα πιο ευχάριστο.

Τα βράδια το μαγαζί μετατρέπεται σε ιδανικό προορισμό για να απολαύσεις το ποτό σου.

Σινεμά

Αν έχει διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την δραματική ταινία «Peter von Kant».

Υπόθεση:

Ο διάσημος σκηνοθέτης Πέτερ φον Καντ θα γνωρίσει, μέσω της πρώην μούσας του Σιντονί, τον όμορφο νεαρό Αμίρ, τον οποίο και θα ερωτευτεί. Θα του προτείνει να μοιραστεί το διαμέρισμά του και να τον βοηθήσει να μπει στον κόσμο του κινηματογράφου.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε σου προτείνουμε για σήμερα την παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Το νουάρ αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά, το έργο που με την πλοκή του ανατρέπει τα πάντα και κόβει την ανάσα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ανεβαίνει στο Θέατρο ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα , με την Κάτια Δανδουλάκη και έναν θίασο εξαιρετικών πρωταγωνιστών: Κοραλία Καράντη , Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πάνος Σταθακόπουλος , Γιώργος Γεροντιδάκης.

Το έργο «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» αποτελεί διασκευή του έργου «Το Διπλό Παιχνίδι» του Ρ. Τομά, ενός από τα πιο δημοφιλή έργα του πολυβραβευμένου συγγραφέα. Οι καταιγιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές πυροδοτούν το σασπένς και την ένταση μέχρι την τελευταία στιγμή

Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου

Η υπόθεση:

Η Φρανσουάζ Κορμπάν, ζάπλουτη κληρονόμος, ζει στην βίλα της μαζί με τον νεότερο σύζυγό της Πωλ Κορμπάν και την αφοσιωμένη οικονόμο της Αντέλ. Τα χρέη του Πωλ στα χαρτιά και η πίεση που ασκεί στην Φρανσουάζ για την αποπληρωμή τους κορυφώνουν ακραία την ένταση και την τριβή στην σχέση του ζευγαριού. Η ατμόσφαιρα βαραίνει όταν νυχτερινοί θόρυβοι ταράζουν την ηρεμία της βίλας – θόρυβοι και ίχνη μιας παρουσίας που ούτε ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής δεν μπορεί να εξηγήσει… Η ξαφνική επίσκεψη της Βαρόνης Σαρντονί και αυτά που έχει να πει, μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση.. Ένας ιστός αράχνης δείχνει να υφαίνεται γύρω από την Φρανσουάζ και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τον Γιώργο Μαργαρίτη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Με μεγάλη προσωπική δισκογραφία και τραγούδια ερμηνευμένα με τον δικό του αυθεντικό τρόπο και την ωραία μαγκιά που τους αρμόζει, ο Γιώργος Μαργαρίτης έχει τραγουδήσει όπου υπάρχουν Έλληνες!

Γιώργος Μαργαρίτης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μια ζωή τραγούδι, μια ζωή λαϊκά που άφησαν ιστορία, μία σπουδαία καριέρα από την πιο αντιπροσωπευτική λαϊκή φωνή!

Μαζί του ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, η Βασιλική Στεφάνου και η Αγνή Καλουμένου.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Chocolate Festival

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις το «Chocolate Festival» στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι.

Εκεί θα είναι τα καλύτερα brands σοκολάτας, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης, ενώ μπορείς να απολαύσεις και τις διαφορετικές εκδηλώσεις.

Chocolate Festival

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share