Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

10 Φεβρουαρίου 2023 12:20
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Tekila», που βρίσκεται στον αριθμό 3 της οδού Κολοκοτρώνη.
Εντυπωσιακές τοιχογραφίες με παπαγάλους, φωτιστικά από τα οποία κρέμονται διακοσμητικά εξωτικά πουλιά, μικρές ζούγκλες σε διάφορα σημεία, ξύλινα έπιπλα και έντονα χρώματα.
Στο μενού θα βρεις πολλές επιλογές σε κυρίως πιάτα όπως τα fajitas, τα οποία μπορείς να απολαύσεις είτε χωρίς κρέας, είτε με κοτόπουλο είτε με μοσχάρι, τις quesadillas, σε διάφορες επιλογές, τα burger ή τα χοιρινά παϊδάκια με τις τηγανητές πατάτες bravas.

Βέβαια, στο «Tekila», μπορείς να απολαύσεις διαφορετικές γεύσεις επιλέγοντας με την παρέα σου να ακολουθήσετε μια πιο παρέϊστικη λογική και να πάρετε διάφορα πιάτα για τη μέση, όπως tacos, nachos με σάλτσες, σαλάτες, ψητές πατάτες με γέμιση sour cream & μείγμα μπαχαρικών ή ψητά sticks καλαμποκιού με τριμμένη παρμεζάνα.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το «Vitelli» στο Παγκράτι, το οποίο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 1800 και η αισθητική του μαγαζιού είναι φανερά, αλλά ανεπιτήδευτα εμπνευσμένη από τη Νότια Ιταλία.

Αναγεννησιακοί πίνακες του Botticelli, του Da Vinci και άλλων διάσημων ζωγράφων, διακοσμούν τους τοίχους, ενώ το dj booth, με τα vintage στοιχεία, που μοιάζει να έχει βγει από άλλη εποχή, δίνει μια υπέροχη νότα στον χώρο.

Στον εσωτερικό χώρο, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, διοργανώνονται parties, τα οποία ξεκινάνε στις 23:00 μ.μ. και διαρκούν μέχρι περίπου τις τρεις (03:00) τα ξημερώματα. Την Πέμπτη, διοργανώνονται party με house μουσική, ενώ τις Παρασκευές, τα party είναι με trash ελληνικά.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία «Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός».

Υπόθεση:

Αφού χρεοκοπεί η επιχείρησή του, ο στρίπερ Μάικ βρίσκει μια σπάνια ευκαιρία να ανακάμψει οικονομικά, όταν μια εύπορη ιδιοκτήτρια θεάτρου του προσφέρει τη σκηνή της για ένα τελευταίο φαντασμαγορικό σόου ερωτικού χορού.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε σου προτείνουμε για σήμερα την παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», στο Μικρό Παλλάς.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που διεισδύει στο χώρο της εκπαίδευσης των ηθοποιών που θέλουν να μάθουν πως να κάνουν κωμωδία.

Μαθήματα Κωμωδίας

Οι αυτοσχεδιασμοί και οι ασκήσεις τους καθώς και η διαμόρφωση των σχέσεων μεταξύ τους, είναι ο κύριος άξονας της αφήγησης, μιας σημερινής ιστορίας, όπου οι ήρωές της αντιστέκονται με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας στο ζοφερό τοπίο των καιρών μας.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Μαρίζα Ρίζου στο VOX.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος της με τίτλο «Το Χωριό». Παρέα με τους πολύτιμους συνεργάτες της ετοιμάζει ένα live που μιλά για εκείνη τη ζόρικη διαδρομή που μάλλον δεν γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και τη βαθιά εκτίμηση της ζωής και «Του Χωριού» του.

Μαρίζα Ρίζου στο VOX

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Chocolate Festival

Σήμερα ξεκινάει και το «Chocolate Festival» στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι.

Εκεί θα είναι τα καλύτερα brands σοκολάτας, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης, ενώ μπορείς να απολαύσεις και τις διαφορετικές εκδηλώσεις.

Chocolate Fest ‘23

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share