Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

6 Φεβρουαρίου 2023 16:10
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Lobby Burger Lounge Athens», που βρίσκεται στην οδό Βουλής 30, στο κέντρο της Αθήνας. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για burger στο κέντρο της Αθήνας.
Στο ισόγειο του Electra Metropolis σε έναν όμορφο χώρο με minimal αισθητική βρίσκεται το «Lobby Burger Lounge Athens», το οποίο σε περιμένει για να σου χαρίσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, προσφέροντας σου το κατεξοχήν street food μ' έναν διαφορετικό τρόπο.

Τα mini burgers ή sliders όπως τα ονομάζουν στο Λοbby, φτιάχνονται από επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, ενώ συνδυάζονται με κοκτέιλ με μια απολαυστική συστροφή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lobby (@lobby_athens)

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε προτείνουμε για σήμερα το «Vitelli Athens», το νεοκλασικό bar - restaurant στο Παγκράτι.

Το Vitelli στο Παγκράτι, χωρίζεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα, καθιστώντας το ως ένα μαγαζί κατάλληλο, για κάθε εποχή του χρόνου και για όλες τις ώρες της μέρας.

Ξεκινάμε με τον εξωτερικό χώρο, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική και τα chill vibes του Παγκρατίου. Αναπαυτικοί καναπέδες, ρομαντική ατμόσφαιρα, χαλαρό κλίμα, ένα bar με "ζεστά" χρώματα και ένα retro συντριβανάκι, συνθέτουν ένα σκηνικό, που σε κάνει να αισθάνεσαι ηρεμία και χαλάρωση.

Συνεχίζουμε, με τον ημιυπαίθριο χώρο, ο οποίος είναι ιδανικός για after office συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους. Σε ένα πιο κυριλέ κλίμα, αλλά ταυτόχρονα φιλόξενο με κρεμαστά φυτά, ψάθινα φωτιστικά και ένα επιβλητικό δέντρο, ο ημιυπαίθριος χώρος είναι ιδανικός για να χαλαρώσεις και να πάρεις μια ανάσα, από την έντονη καθημερινότητα. Στα συν και οι αναπαυτικοί καναπέδες, οι οποίοι είναι ιδανικοί για να ξεκουράσεις ψυχή και σώμα, μετά από μία γεμάτη μέρα.

Δεν τελειώνουμε όμως εκεί... το Vitelli είναι ένα bar - restaurant, ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας και αφού έχεις χαλαρώσει, ήρθε η ώρα να περάσεις στον εσωτερικό χώρο, ο οποίος είναι το ιδανικό μέρος για να πιείς το ποτό σου και να διασκεδάσεις.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία «Εκτός Ελέγχου».

Υπόθεση:

Ο έμπειρος πιλότος Μπρόντι Τόρανς καταφέρνει να προσγειώσει το χτυπημένο από κεραυνό αεροπλάνο του σε ένα νησί των Φιλιππίνων. Με έκπληξη, όμως, αυτός και οι επιβάτες θα διαπιστώσουν πως έχουν βρεθεί σε μια ζούγκλα που ελέγχεται από παραστρατιωτικούς, οι οποίοι θέλουν να τους απαγάγουν για λύτρα.

Δες εδώ το trailer:

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε σου προτείνουμε την παράσταση «Τρωάδες», στο θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις.

Οι Tρωάδες από τη Violet Louise σε μετάφραση Μιχάλη Κακογιάννη, με την Αγλαϊα Παππά στο ρόλο της Εκάβης, δεν είναι ακόμα ένα κλασσικό ανέβασμα του έργου του Ευριπίδη. Αποτελεί μία σύγχρονη διασκευή του ποιητικού
κειμένου όπου ο ήχος, η μουσική και η εικόνα συνυπάρχουν δημιουργικά με τους τρεις αφηγητές επί σκηνής.

Τρωάδες

Λέξεις και αλγόριθμοι, άνθρωποι και τεχνολογία, συνθέτουν μία παράσταση που κινείται μεταξύ πολυμεσικής αφήγησης, θεάτρου και οπτικοακουστικής εγκατάστασης. Mπορεί λοιπόν ο λόγος του Ευριππίδη να συνυπάρξει αρμονικά με τη σύγχρονη τεχνολογία επί σκηνής; H απάντηση είναι πως ναι: ο συνδυασμός αυτών των φαινομενικά αντιθετικών στοιχείων, δίνει μια νέα δυναμική στα κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας.

Οι Τρωάδες παρουσιάστηκαν στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, στο Αρχαίο Θέατρο των Δελφών, στο Μουσείο Ερέτρειας, στο Αρχαίο Θέατρο Νικόπολης, ενώ τώρα διασκευάζονται ειδικά για κλειστό χώρο στο θέατρο Τempus Verum. Tα μουσικά, ηχητικά και οπτικά υλικά της παράστασης είναι όλα πρωτότυπα.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις την Σοφία Αρβανίτη, στη Σφίγγα.

Στο σούπερ ανεβαστικό της live θα ακουστούν τραγούδια επιτυχίες, όπως "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια", "Σοκολατί", "Ζωή σαν πορτοκάλι", "Μόνη περπατώ", "Κόκκινη κόλαση", "Σαν πρώτη φορά", "Μπλέχτηκα","The desert is in your heart".

Ανάμεσα τους και αγαπημένα της τραγούδια όπως τα "Αν μια μέρα σε χάσω" "Μην της το πεις", "Δικός σου για πάντα", "Δεν φταίω εγώ πού μεγαλώνω" και όσα ανακαλύψετε μαζί της την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share