Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

27 Ιανουαρίου 2023 11:10
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Pueblo Chido» στη Νέα Σμύρνη θυμίζει χωριό της Λατινικής Αμερικής.
Μπαίνοντας στο μαγαζί, νιώθεις αμέσως να ταξιδεύεις. Έντονα χρώματα, από κόκκινο και μπλε μέχρι σμαραγδί, οι
καλαίσθητοι πολυέλαιοι εποχής, οι retro ανεμιστήρες οροφής, τα retro έπιπλα και το μαρμάρινο μπαρ, σε μεταφέρουν στη Λατινική Αμερική της ισπανικής αποικιοκρατία.
Στο μενού θα βρεις αυθεντικές λατινοαμερικάνικες συνταγές και πιάτα, όπως τάκος, Burrito Frito Chimichanga, Tostadas Camarones ή fajitas με picanha, τα οποία σερβίρονται με τη λογική να μπουν στη μέση, να τα μοιραστείς με την παρέα σου και να δοκιμάσεις περισσότερες γεύσεις.

Φυσικά, μπορείς να συνοδεύσεις το φαγητό σου με λευκή ή κόκκινη σαγκριά καθώς και με την κλασσική ή frozen μαργαρίτα.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε την μπυραρία «Arch Beer House», που βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 91, στο Περιστέρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό και μπύρα στο Περιστέρι.

Από το 1993 η μπυραρία - rock bar του Περιστερίου αποτελεί διαχρονικό σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν την μπύρα και την rock κουλτούρα.

Ναι, στον κατάλογο θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε μπύρες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Η διακόσμηση του χώρου θυμίζει άλλη εποχή ενώ περιστοιχίζεται από επιβλητικές προσωπικότητες που έχουν γράψει ιστορία όπως ο Jimi Hendrix, o Bruce Dickinson, o Alice Cooper, o Freddie Mercury, η Janis Joplin, ο Kurt Cobain κ.α.

Σινεμά

Παράλληλα, αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την περιπέτεια «Εκτός Ελέγχου».

Υπόθεση:

Ο έμπειρος πιλότος Μπρόντι Τόρανς καταφέρνει να προσγειώσει το χτυπημένο από κεραυνό αεροπλάνο του σε ένα νησί των Φιλιππίνων. Με έκπληξη, όμως, αυτός και οι επιβάτες θα διαπιστώσουν πως έχουν βρεθεί σε μια ζούγκλα που ελέγχεται από παραστρατιωτικούς, οι οποίοι θέλουν να τους απαγάγουν για λύτρα.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε σου προτείνουμε την παράσταση «Της κακομοίρας» (γνωστή και ως «Ο μπακαλόγατος»), στο θέατρο Πειραιώς 131.

Υπόθεση:

Ο Ζήκος είναι ένας δαιμόνιος και εύθυμος επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή. Είναι ερωτευμένος με την όμορφη νεαρή Φιφίκα, η οποία προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματά του, ενώ στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κιτσάρα.

Ο Παντελής αν και τα παραέχει τα χρονάκια του, θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα. Ο Ζήκος διαρκώς τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω και μαζί με την κυρά Δέσποινα την προξενήτρα, κανονίζει τους αρραβώνες σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας αλλά ερήμην της ίδιας και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν την ημέρα των γενεθλίων της.

«Της κακομοίρας»

Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει ταράζεται, κλείνεται στο δωμάτιό της και προσπαθεί να κλεφτεί με τον αγαπημένο της, Αργύρη. Όμως το σχέδιό τους γίνεται αντιληπτό την τελευταία στιγμή από την κυρα-Δέσποινα και καταλήγουν όλοι στο σπίτι της Λίτσας για να τους «τσακώσουν». Τότε, ο πατέρας της Λίτσας, ο κυρ-Μανώλης, θα δεχτεί να την δώσει στον Αργύρη, ενώ και ο Κιτσάρας, μη χάνοντας την ευκαιρία της παρουσίας του πατέρα της Φιφίκας, ζητά και παίρνει το χέρι της με επιτυχία.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Νατάσα Θεοδωρίδου, στην Ακτή Πειραιώς.

Δίπλα της ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ.

Το ιστορικό μαγαζί της οδού Πειραιώς ανακαινίζεται ριζικά δημιουργώντας μια νέα εποχή, ανανεώνεται και μετατρέπεται σε ένα υπερσύγχρονο, ολοκαίνουριο χώρο, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Η δική μας Νατάσα καινοτομεί και πάλι, ανεβαίνοντας στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς… νωρίς!
Μας υποδέχεται λοιπόν η ίδια, ξεκινώντας το μουσικό της πρόγραμμα στις 22.30, και μας τραγουδά τις αμέτρητες επιτυχίες της, νέες αλλά και κλασικές.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share