Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

25 Ιανουαρίου 2023 10:53
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα μεξικάνικο φαγητό στο «México Mi Amor», που βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 10, στην Αθήνα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για μεξικάνικο στο Κέντρο της Αθήνας.

Στο «México Mi Amor», θα εντυπωσιαστείς από το εσωτερικό του χώρου με το ασπρόμαυρο ξύλινο πάτωμα, τα χειροποίητα φωτιστικά, το ιδιαίτερο design στους τοίχους και τα έντονα χρώματα.

Ένα όμορφο ταξίδι στο Μεξικό μέσα από τη διακόσμηση και το παραδοσιακό μεξικάνικο φαγητό με τα κλασσικά πιάτα όπως Fajitas και Burritos, καθώς και πιο ιδιαίτερα πιάτα, όπως το Pollo Ala Brassa Peru, το οποίο είναι κοτόπουλο στη σχάρα με μια μοναδική περουβιανή μαρινάδα.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε σου προτείνουμε για σήμερα το «CV Distiller», το οποίο βρίσκεται στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη, στον αριθμό 7, στα Ιλίσια και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα whiskey bar, όχι μόνο της Αθήνας, αλλά της Ευρώπης ολόκληρης.

το ισόγειο δεσπόζει ένα εντυπωσιακό ημικυκλικό μπαρ με ξύλο και πολλούς καθρέφτες, που προσδίδει κλασικό ύφος, αυτό που άρμοζε σε ένα μαγαζί που ξέρει από whiskey.

Το σημείο που ξεχωρίζει όμως, είναι το «μυστικό» speakeasy υπόγειο, όπου βρίσκεται και το κελάρι του μαγαζιού. Πρόκειται για ένα χώρο με ξύλινους πάγκους και καθίσματα, δερμάτινους καναπέδες, κρυφούς φωτισμούς καθώς και retro στοιχεία που παραπέμπουν στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, την εποχή δηλαδή που το whiskey, έγινε το διασημότερο ποτό στον κόσμο, επειδή απαγορεύτηκε η κατανάλωσή του.

Παράλληλα, εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι στο «CV Distiller», θα βρεις 900 διαφορετικές ετικέτες whisky, από τις βασικές χώρες παραγωγούς, με τη Σκωτία να έχει τις περισσότερες επιλογές, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν η Ιρλανδία, η Αμερική και η Ιαπωνία

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Μικρή Πυροσβέστης».

Υπόθεση:

Στη Νέα Υόρκη του 1932 ένας κατά συρροή εμπρηστής αναγκάζει τον Σον Νόλαν, θρυλικό πρώην πυροσβέστη, να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως επικεφαλής μιας ομάδας εθελοντών. Μόνο που σ’ αυτή θα παρεισφρήσει και η κόρη του Τζόρτζια, μεταμφιεσμένη σε άντρα.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Παράλληλα, αν θέλεις να δεις θέατρο, τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση «42497», το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, στο Θέατρο ΗΒΗ.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

 «42497», το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, στο Θέατρο ΗΒΗ

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Μαρίνα Σάττι ζωντανά, στη σκηνή του VOX.

Οι συναυλίες της Μαρίνας Σάττι είναι το ίδιο ξεχωριστές όσο και τα τραγούδια που δημιουργεί. Στο live της θα παρουσιάσει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του VOX

Στη συναυλία της θα ακούσουμε ζωντανά όλα τα τραγούδια του πρώτου της δίσκου με τίτλο «YENNA». Ένας καθόλου τυχαίος τίτλος, καθώς δηλώνει την πρόθεσή της να αποτυπώσει συμβολικά τη δημιουργική διαδικασία από τη σύλληψη μέχρι τη γέννα: τον ενθουσιασμό, τον φόβο, την ανασφάλεια, τον πόνο και τελικά τη στιγμή της έλευσης στον κόσμο και, ως εκ τούτου, την αλλαγή.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share