Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

23 Ιανουαρίου 2023 10:47
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στον «Vosporo», που βρίσκεται στην Ακτή Κουμουνδούρου 20, στο Μικρολίμανο. Ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στο Μικρολίμανο.

Με θέα τη θάλασσα και αισθητική που σε ταξιδεύει μέχρι το Βόσπορο, θα απολαύσεις αυθεντικές πολίτικες και μεσογειακές γεύσεις.

Boho διακόσμηση, ψάθινα φωτιστικά και ξύλινα μεγάλα τραπέζια, δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι διακοπές.

Κάθε επιλογή στο μενού είναι πραγματικά ιδανική. Αξίζει να δοκιμάζετε από τις σαλάτες την αποδομημένη σπανακόπιτα ή αυτή με το παντζάρι, από τα ορεκτικά μην παραλείψετε τα ρολάκια με φέτα και μέλι, ενώ το κασερλί και η γιαουρτλού, είναι πραγματικές λιχουδιές.

Bar

Παράλληλα, αν ψήνεσαι για ποτάκι προτείνουμε για σήμερα το «Lefkes on the Side», που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γαλατσίου στον αριθμό 98. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά στο Γαλάτσι.

Ένας χώρος με πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη αισθητική, με πολύ πράσινο, ψάθινες λεπτομέρειες, ακόμα περισσότερο πράσινο και ένα μίνι κρεοπωλείο στο οποίο μπορείς να διαλέξεις το κρέας που θέλεις να σου ετοιμάσουν για φαγητό.

Στο μαγαζί μπορείς να φας πολύ νόστιμο φαγητό, ωστόσο μπορείς να απολαύσεις και το καφεδάκι σου το πρωί ή το brunch σου, όπως pancakes, αυγόφετες και δυναμωτικούς χυμούς.

Ενώ, είναι και ιδανικό μέρος για να πιεις το ποτάκι σου.

Σινεμά

Παράλληλα, αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το θρίλερ «Ιερή Αράχνη».

Υπόθεση:

Μια δημοσιογράφος προχωρά όλο και βαθύτερα στη σκοτεινή πλευρά της ιρανικής πραγματικότητας, προσπαθώντας να αποκαλύψει το πρόσωπο ενός serial killer ο οποίος δολοφονεί ιερόδουλες στην ιερή πόλη Μασχάντ.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση «Με σιχάθηκα... αλλά και πάλι όχι εντελώς!», στο θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις.

Τι συμβαίνει όταν τρεις, φαινομενικά, άγνωστοι άνθρωποι βρίσκονται σε ένα νυχτερινό κέντρο, ξεχασμένο από το Θεό, χωρίς κανέναν τρόπο διαφυγής; Πώς στο διάολο έφτασα εδώ; Γιατί δε θυμάμαι πού ήμουν πριν; Τι σκατά φοράω; Πού πήγε η πόρτα; Ποιος είσαι εσύ; Μαλάκα, κάτι μου θυμίζεις. Αυτό το τραγούδι γιατί παίζει συνέχεια; Χορεύω χωρίς να μπορώ να σταματήσω. Χορεύω χωρίς λόγο. Χορεύω χωρίς χέρια. Χορεύω χωρίς πόδια. Ξανά και ξανά. Και πάλι ξανά. Και φτου και πάλι από την αρχή. Σκατά.

Με σιχάθηκα... αλλά και πάλι όχι εντελώς!

Τριάντα κάτι χρονών στην Ελλάδα σημαίνει: γεμιστά, Εξάρχεια, ουίσκια, ένα τελευταίο τσιγάρο και φύγαμε, κάποιος φίλος που έχει σκοτωθεί, διακοπές, θερινό σινεμά, άπνοια, μποτιλιάρισμα, ονόματα, αδέσποτα, μοναξιά, παρέα, βρόμα, απεργία οι σκουπιδιάρηδες, γέρος στο παγκάκι, γέρος στην στάση λεωφορείου, κλαμένη στην Κυψέλη, χωρίς στόχο, χωρίς ελπίδα, μαλάκες, μαλάκες, χιλιάδες μαλάκες παντού, κόρνες, κούραση, απογοήτευση, αγκαλιά, φιλί, πρώτο φιλί, δεύτερο φιλί, εκατομμυριοστό φιλί, η μάνα μου, η φωνή της μάνας μου, έχω καιρό να μιλήσω με τον πατέρα μου, οικειότητα, φίλοι χρόνων, μαλάκα δεν έχεις αλλάξει καθόλου, να τα πούμε σύντομα, ύπνος, ιδρώτας, τά’ χα, τα χάλασα, τα ξανάφτιαξα, μάτι, μάτια, μάτια, νεκροταφείο, άγνοια, φόβος, κατάθλιψη, αυτοάνοσα, εγώ μικρή, εγώ μεγαλύτερη, εγώ όπως είμαι τώρα· πώς είμαι;

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις το κουαρτέτο του Ross Daly στη σκηνή του Half Note Jazz Club. Μαζί με τον Ross Daly, θα παίξουν οι μουσικοί Κέλυ Θωμά (λύρα), Παύλος Σπυρόπουλος (κοντραμπάσο) και Bijan Chemirani (κρουστά).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις σύγχρονης τροπικής μουσικής του Ross Daly και της Κέλυς Θωμά. Οι συνθέσεις αυτές αντανακλούν την πολύχρονη διαδρομή τους μέσα στον ευρύτερο χώρο των μουσικών παραδόσεων της τροπικής μουσικής που επεκτείνεται γεωγραφικά από την Βορειοδυτική Αφρική ως την Ινδία.

Επιπλέον, σήμερα το βράδυ το κουαρτέτο θα υποδεχτεί στη σκηνή τους Γιώργο και Νίκο Παπαϊωάννου (βιολί και βιολοντσέλο).

Ross Daly Quartet

Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share