Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

20 Ιανουαρίου 2023 13:18
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Agavita», το μεξικάνικο εστιατόριο, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Δεκελείας 86 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττική και σε μεταφέρει μέχρι το Μεξικό, με τις όμορφες γεύσεις του, καθώς και με την διακόσμηση.

Το Agavita, έχει μία πραγματικά εντυπωσιακή διακόσμηση. Έπιπλα ζωγραφισμένα στο χέρι, τοιχογραφίες, διακοσμητικά όπως ένα σομπρέρο και έντονα χρώματα, χαρακτηρίζουν τον χώρο, ο οποίος σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο Μεξικό.

Στο μενού, του Agavita, θα βρεις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις. Πεντανόστιμα burritos σε διάφορες γεύσεις, fajitas με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι ή γαρίδες, tacos και κεσαντίγιας που θα μαγέψουν.

Παράλληλα, μην παραλείψετε να δοκιμάσεις μια από τις πεντανόστιμες και δροσερές σαλάτες τους και φυσικά μην φύγετε αν δεν γλυκαθείτε με churros.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε ποτό στο «Vitelli Athens», που βρίσκεται στο Παγκράτι.

Αναγεννησιακοί πίνακες του Botticelli, του Da Vinci και άλλων διάσημων ζωγράφων, διακοσμούν τους τοίχους, ενώ το dj booth, με τα vintage στοιχεία, που μοιάζει να έχει βγει από άλλη εποχή, δίνει μια υπέροχη νότα στον χώρο.

Στον εσωτερικό χώρο, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, διοργανώνονται parties, τα οποία ξεκινάνε στις 23:00 μ.μ. και διαρκούν μέχρι περίπου τις τρεις (03:00) τα ξημερώματα. Την Πέμπτη, διοργανώνονται party με house μουσική, ενώ τις Παρασκευές, τα party είναι με trash ελληνικά.

Το Vitelli, είναι το ιδανικό μέρος για να διασκεδάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η λογική που κρύβεται πίσω από τη νέα άφιξη του Παγκρατίου, είναι να πιείς το ποτό σου, να φας και έπειτα να συνεχίσεις εάν έχει κάποιο event. Και πιστέψτε με... τα event στο Vitelli, δεν τα χάνεις.

Tα chill vibes, είναι βασικό συστατικό του Vitelli και ένα μικρό ταξίδι στη Νότια Ιταλία, μέσα από την αισθητική του μαγαζιού, είναι ότι χρειάζεσαι για να νιώσεις την απόλυτη ηρεμία.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε την δραματική ταινία «Πίσω από τις Θημωνιές».

Υπόθεση:

Σε ένα χωριό κοντά στα βόρεια σύνορα της χώρας, μια τριμελής λαϊκή οικογένεια βιώνει τη σύγκρουση, όταν διαδοχικά τραυματικά συμβάντα πληγώνουν τις σχέσεις τους, φτάνοντάς τις στα όριά τους.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε σου προτείνουμε την παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας», το νέο έργο του Θοδωρή Αθερίδη με τα συνεχόμενα sold out, τις διθυραμβικές κριτικές και τα ενθουσιώδη σχόλια του Τύπου.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που διεισδύει στο χώρο της εκπαίδευσης των ηθοποιών που θέλουν να μάθουν πως να κάνουν κωμωδία.

Οι αυτοσχεδιασμοί και οι ασκήσεις τους καθώς και η διαμόρφωση των σχέσεων μεταξύ τους, είναι ο κύριος άξονας της αφήγησης, μιας σημερινής ιστορίας, όπου οι ήρωές της αντιστέκονται με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας στο ζοφερό τοπίο των καιρών μας.

Μαθήματα κωμωδίας

Απάντηση με γέλιο αντιπροτείνει ο συγγραφέας με το ένατο κατά σειρά θεατρικό του έργο, έξι χρόνια μετά το «Δόξα πατρί », εκφράζοντας την άποψη του πως «το να μάθεις να γελάς μ' αυτό που σε βασανίζει, σε οδηγεί στην λύση και στην κάθαρση».

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Για πρώτη φορά θα μοιραστούν τη σκηνή η Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο. Δύο ξεχωριστοί, sui generis εκφραστές της μουσικής και του τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές και τους κόσμους τους σε ένα πρόγραμμα που ήθελαν από καιρό.

 Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share