Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

18 Ιανουαρίου 2023 15:04
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα ιταλικό φαγητό στο «ALIO», που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 34, στο Χαλάνδρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα ιταλικά εστιατόρια στο Χαλάνδρι.

To εστιατόριο Alio είναι η σχετικά καινούργια πρόταση του σεφ Γιάννη Λουκάκου που υπόσχεται να μας μεταφέρει με τις γεύσεις του μέχρι την Ιταλία.

Παραδοσιακά ιταλικά πιάτα φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, σε ένα χώρο «ζεστό» και φιλόξενο, με πολύ πράσινο στον εξωτερικό του χώρο και ένα πανέμορφο πέτρινο τοίχο στο εσωτερικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALIO (@alio.restaurant)

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε ποτάκι στο «Le Roi», που βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 126. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στην Αγία Παρασκευή.

Το «Le Roi», βρίσκεται δίπλα από τον σταθμό της Αγίας Παρασκευής, βέβαια τυπικά ανήκει στο Χαλάνδρι, αλλά τέλος πάντων, είναι ιδανικό για να απολαύσεις το ποτό σου.

Είναι ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και εντυπωσιακά μαγαζιά της περιοχής. Το ξύλο καθώς και τα η vintage διακόσμηση, μετατρέπουν το μέρος σε έναν πολύ φιλόξενο και ζεστό χώρο, ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεσαι ότι έχεις μπει σε μια χρονοκάψουλα.

Ένα τραπέζι φλιπεράκι (θυμάστε άραγε αυτό το παιχνίδι;), παλιά τηλέφωνα, vintage μηχανές... το μέρος είναι πραγματικά ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε για σήμερα την ταινία «Ο Όρκος του Παμφίρ».

Υπόθεση:

Ο Παμφίρ επιστρέφει σ’ ένα χωριό της δυτικής Ουκρανίας και στην οικογένειά του ύστερα από μήνες απουσίας. Αρνείται να δουλέψει ξανά ως λαθροδιακινητής, αλλά ένα λάθος του γιου του θα τον επανασυνδέσει με το ταραγμένο παρελθόν του.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Αν θέλεις να δεις θέατρο, τότε μπορείς να δεις την παράσταση «42497», το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, στο Θέατρο ΗΒΗ.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

42497 Το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τον Γιάννης Χριστοδουλόπουλο με την Eλπίδα, στο Θέατρο Μπέλλος.

Μετά την συνεργασία τους στην τηλεοπτική σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» η Ελπίδα και ο Γιάννης συναντιούνται ζωντανά στη σκηνή του θεάτρου Μπέλλος.

Στην μουσική παράσταση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου που θα παρουσιαστεί από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο Μπέλλος στην Πλάκα, θα ακούσουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει μέχρι σήμερα ο δημιουργός με τον ίδιο να τα ερμηνεύει στο πιάνο του.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με την Eλπίδα

Η παρουσία της μοναδικής Ελπίδας θα μας συνεπάρει με την αναλλοίωτη φωνή της.

Ολες οι μεγάλες της επιτυχίες αλλά και απρόσμενες διασκευές από το κλασικό Ελληνικό ρεπερτόριο, θα είναι η αφορμή για να τραγουδήσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, από το χθες μέχρι το σήμερα!

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share