Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

15 Ιανουαρίου 2023 07:55
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα ιταλικό φαγητό στο «ALIO», που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 34, στο Χαλάνδρι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα εστιατόρια για Ιταλικό στο Χαλάνδρι.

To εστιατόριο Alio είναι η σχετικά καινούργια πρόταση του σεφ Γιάννη Λουκάκου που υπόσχεται να μας μεταφέρει με τις γεύσεις του μέχρι την Ιταλία.

Παραδοσιακά ιταλικά πιάτα φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, σε ένα χώρο «ζεστό» και φιλόξενο, με πολύ πράσινο στον εξωτερικό του χώρο και ένα πανέμορφο πέτρινο τοίχο στο εσωτερικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALIO (@alio.restaurant)

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε σου προτείνουμε το «Minnie The Moocher», που βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 6, στο Κολωνάκι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά στο Κολωνάκι για ποτό που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή.

Το όνομα του μαγαζιού είναι εμπνευσμένο από από τον τίτλο του ομώνυμου τραγουδιού του Cab Calloway και πρόκειται για ένα All day classic Bistrot-bar με διαχρονική αξία.

To «Minnie The Moocher» είναι εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, με vintage έπιπλα, μυστικιστικό ύφος, ατμοσφαιρικό φωτισμό και επιβλητικά αντικείμενα.

Σινεμά

Παράλληλα, αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία «Ο Όρκος του Παμφίρ».

Υπόθεση:

Ο Παμφίρ επιστρέφει σ’ ένα χωριό της δυτικής Ουκρανίας και στην οικογένειά του ύστερα από μήνες απουσίας. Αρνείται να δουλέψει ξανά ως λαθροδιακινητής, αλλά ένα λάθος του γιου του θα τον επανασυνδέσει με το ταραγμένο παρελθόν του.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε μπορείς να δεις την παράσταση «γεια - the musical», στο Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης.

Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως την σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, “τη φωνή” μιας ολόκληρης εποχής, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

«γεια - the musical» στο Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης

Μια αληθινή υπερπαραγωγή, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα , που θα γράψει ιστορία.

Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια, που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό και έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο YouTube και 10.000.000 streams στο Spotify.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust.

H Θεοδοσία Τσάτσου, μετά από μακρόχρονη απουσία, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα χαρίσει στο κοινό δύο ακόμα βραδιές στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust την Πέμπτη 8 και 22 Δεκεμβρίου.

Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust

Mια φωνή που γράφει στην ψυχή και την καρδιά δεν ξεχνιέται... λείπει. Και η Θεοδοσία έλειψε πολύ. Μέσα από αυτές τις ζωντανές εμφανίσεις, αναζητά εκ΄ νέου την επαφή της με το κοινό, ύστερα από μία περίοδο ενδοσκόπησης, όπου η δημιουργικότητα έρεε σε διαφορετικά κανάλια.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share