Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Mad Walk 2022: Οι λαμπερές εμφανίσεις στη σκηνή και το φαντασμαγορικό show

Όλα όσα είδαμε!

14 Δεκεμβρίου 2022 15:30
Mad Walk 2022: Οι λαμπερές εμφανίσεις στη σκηνή και το φαντασμαγορικό show
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, βρέθηκε στο Madwalk 2022 by Serkova - The Fashion Music Project, το οποίο διοργανώθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο TAE KWON DO.

Την εκδήλωση, που φιλοξενεί τον μεγαλύτερο θεσμό που ενώνει την μουσική με τη μόδα, παρουσίασε η εντυπωσιακή Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, παρουσίασε το show, με χαμόγελο και θέρμη, ενώ εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και τα μοναδικά συνολάκια.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, άλλαξε συνολικά οκτώ (8) φορές και εντυπωσίασε με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, όπως Σίλια Κριθαριώτη και Λουκία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μοναδικές εκπλήξεις, πρωτότυπα catwalks με μοναδικές fashion δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και πρωτότυπα acts έδωσαν ζωντάνια στο Tae Kwon Do και χάρισαν στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα.

Οι σχεδιαστές που μετείχαν στο σόου είναι οι Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidou, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos και τα fashion brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, answear.gr, Jack & Jones, MOUTAKI, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir.

Στη σκηνή βρέθηκαν οι Μαρία Μπεκατώρου, DJ Αντώνης Δημητριάδης, Alcatrash, Danae Livieratou, Daphne Lawrence, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα και Τάνια Μπρεάζου.

Επιπλέον, στο stage ανέβηκαν για να παρουσιάσουν special acts ο Κωνσταντίνος Αργυρός, o Σάκης Ρουβάς, η ΤΑΜΤΑ και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ενώ, το finale το show έδωσε η μία και μοναδική Άννα Βίσση.

Παράλληλα, εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της ταλαντούχας You Tuber Venetia Kamara, η οποία φόραγε ένα παραμυθένιο - πριγκιπικό φόρεμα, με έμπνευση από Ariana Grande και βρισκόταν στο κόκκινο χαλί για τις συνεντεύξεις.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share