Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

9 Δεκεμβρίου 2022 11:45
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Mi Vida», που βρίσκεται στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στον αριθμό 8, στο Παγκράτι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για φαγητά στο Παγκράτι.

Στο "Μi Vida", θα κάνεις ένα ταξίδι μέχρι την Λατινική Αμερική, καθώς η αυθεντική παράδοση, οι γεύσεις και τα αρώματα από την Αργεντινή και το Μεξικό αλλά και από την περουβιανή κουζίνα, κατακλύζουν το μαγαζί.

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι οι πίτες τορτίγιας, οι οποίες είναι 100% χειροποίητες και φτιάχνονται στην κουζίνα του εστιατορίου στην ειδική πιεστική μηχανή όπως στο Μεξικό.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το «Jazz In Jazz», που βρίσκεται στην οδό Δεινοκράτους 4. Με την ευκαιρία ανακάλυψε 3 μαγαζιά στο Κολωνάκι για ποτό που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ειδυλλιακά και ατμοσφαιρικά μαγαζιά της Αθήνας, που αν δεν το έχεις επισκεφτεί αξίζει να το κάνεις.

Στον χώρο κυριαρχεί το ξύλο, ο φωτισμός είναι χαμηλός και στην διακόσμηση κυριαρχούν αντικείμενα - ενθυμήματα που ταξίδεψαν θάλασσες. Παράλληλα, στον χώρο υπάρχουν φωτογραφίες μεγαθήριων της τζαζ και μουσικά είναι ντυμένο με μουσικές από τη δεκαετία του '20 μέχρι τη δεκαετία του '70.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία περιπέτειας «Άγρια Νύχτα».

Υπόθεση:

Μοιράζοντας δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Αϊ-Βασίλης παγιδεύεται στην έπαυλη μιας πάμπλουτης οικογένειας, όταν σ’ αυτήν εισβάλλει μια συμμορία οπλισμένων ληστών.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε σου προτείνουμε την παράσταση «γεια – the musical», σε θεατρική απόδοση - σκηνοθεσία, Δημήτρη Μαλισσόβα.

Αλέκα Κανελλίδου, “τη φωνή” μιας ολόκληρης εποχής, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Μια αληθινή υπερπαραγωγή, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα , που θα γράψει ιστορία.

«γεια – the musical»

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Μαρινέλλα στο Christmas Theater.

Για πρώτη φορά, η Μαρινέλλα θα συναντηθεί με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι» ερμηνεύοντας και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του.

Τον άνθρωπο που αγωνίστηκε και πρωτοστάτησε ώστε το μπουζούκι (τρίχορδο, τζουράς, μπαγλαμάς, τετράχορδο) να ενταχθεί στον κατάλογο της UNESCO ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Τον καλλιτέχνη που μαζί με το πολυπληθές σύνολο “Οι Επόμενοι’’, σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης και προκάλεσαν παγκόσμιο θαυμασμό, με το αίσθημα και την δεξιοτεχνία τους, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004”

Στη σκηνή θα απολαύσουμε και τέσσερις νέες τραγουδίστριες, με φωνές ξεχωριστές: την Στεφάνια Ρίζου, Κασσιανή Λειψάκη, Βένια Καραγιαννίδου, Σίσσυ Πολυδώρου, καθώς και την ορχήστρα της Μαρινέλλας, που αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς.

Τα λαϊκά της Μαρινέλλας

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share