Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 + 1 χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες με 5€ ή λιγότερο που μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα

Για αξέχαστες γιορτινές μέρες!

7 Δεκεμβρίου 2022 09:35
4 + 1 χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες με 5€ ή λιγότερο που μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελάχιστες μέρες έχουν μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και οι γιορτινές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Χριστουγεννιάτικα χωριά, συναυλίες, παγοδρόμιο, δραστηριότητες.

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει κάποιες δωρεάν ή πολύ οικονομικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 5 μαγαζιά της Αθήνας για να φας τα καλύτερα μελομακάρονα.

Παγοδρόμιο στο ΚΠΙΣΝ

Δωρεάν Δραστηριότητα

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ επέστρεψε και πάλι στο κανάλι για να υποδεχτεί τους πατινέρ που θέλουν να εξασκηθούν στον πάγο ακούγοντας τις αγαπημένες τους εορταστικές μελωδίες, αλλά και όσους δεν ξέρουν πατινάζ αλλά θέλουν να μάθουν.

Οι επισκέπτες συναντούν το Παγοδρόμιο στο ίδιο σημείο, στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, οπού μπορούν να απολαύσουν το φωτισμένο υπερθέαμα του Καναλιού και τα Χορογραφημένα Σιντριβάνια ενώ στροβιλίζονται με τα παγοπέδιλά τους.

Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Οι προεγγραφές ανοίγουν κάθε Τρίτη στις 12.00

Μια βόλτα στο "The Christmas Factory"

Γενική είσοδος 3,5€

Με γενική είσοδο 3,5 ευρώ μπορείτε να επισκεφτείτε το "The Christmas Factory" στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Φέτος ο Άγιος Βασίλης έχει αποφασίσει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του που οδηγούν στη χαρά! Και αυτό γίνεται με 7 + 1 ξεχωριστά εργαστήρια - από ένα φαντασμαγορικό λαβύρινθο μέχρι δημιουργικές δράσεις ζαχαροπλαστικής, Face Painting και χορογραφίες από τα ξωτικά- dancefloor για μικρούς και μεγάλους, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλά άλλα.

Απολαύστε μια παραμυθένια βόλτα σε ένα μέρος άκρως γιορτινό γεμάτο χαρά, γέλια και πολύ αγάπη.

 'The Christmas Factory'

Κλείστε εδώ το εισιτήριο σας

Το πάρκο του Αϊ-Βασίλη στον Φλοίσβο

Ελεύθερη είσοδος

Ανάμεσα στα πάρκα που μετατρέπονται σε χριστουγεννιάτικα χωριά είναι και το Πάρκο Φλοίσβου, το οποίο μετατρέπεται σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χωριό με τρενάκι, καρουζέλ και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, από τις 2 Δεκέμβρη, όπου ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του για τα φετινά Χριστούγεννα.

Κάντε τη βόλτα σας σε ένα από τα πιο γιορτινά σημεία της πόλης και νιώστε ότι είστε πρωταγωνιστές σε παραμύθι.

Αντώνης Ρέμος στο Περιστέρι

Αντώνης Ρέμος στο Περιστέρι

Το "Περιστέρι Πολλών Αστέρων", η όμορφη Χριστουγεννιάτικη πόλη, προσκαλεί τους δημότες στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην πλατεία Δημαρχείου - στάση Μέτρο Περιστέρι.

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης ανάβει με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής. Μελωδίες από τη χορωδία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου και μεγάλη εορταστική συναυλία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο. Μια φαντασμαγορική βραδιά και πολλές εκπλήξεις!

Πριν την έναρξη της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή, στην οποία συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και τα Δημιουργικά Εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου.

Χριστούγεννα στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού

Εκπλήξεις, εορταστικά δρώμενα, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό είναι μόνο μερικά από αυτά.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share