Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

4 Δεκεμβρίου 2022 10:16
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Agavita», το μεξικάνικο εστιατόριο, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Δεκελείας 86 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής και σε μεταφέρει μέχρι με το Μεξικό, με τις όμορφες γεύσεις του, καθώς και με την διακόσμηση.

Στο μενού, του Agavita, θα βρεις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις. Πεντανόστιμα burritos σε διάφορες γεύσεις, fajitas με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι ή γαρίδες, tacos και κεσαντίγιας που θα μαγέψουν.

Παράλληλα, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μια από τις πεντανόστιμες και δροσερές σαλάτες τους και φυσικά μην φύγετε αν δεν γλυκαθείτε με churros.

Bar

Από την άλλη αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε σου προτείνουμε το «Agape» που βρίσκεται στην οδό Ηρακλειδών 21-23, στην Αθήνα.

Το νέο wine bar της Αθήνας, με το όνομα "Agape", μοιράζει απλόχερα αγάπη, σε όλους όσους το επισκέπτονται. Είναι η ρομαντική και ανεπιτήδευτα επιβλητικά αρχοντική και γλυκιά ατμόσφαιρα, η εξυπηρέτηση αλλά και το μενού, που κάνουν το μαγαζί να σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα.

Η κουζίνα λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για πρωινό μαζί με τον specialty καφέ της Wise Cup, για brunch, μετά για light dinner και ακόμα πιο μετά για after office τσιμπολόγημα μαζί με κρασί.

Στον χώρο ξεχωρίζει το κελάρι που έστησαν με τα χέρια τους οι ιδιοκτήτες, ένας γυάλινος θάλαμος που φιλοξενεί 110 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και τον γαλλικό αμπελώνα. Ενώ, τα signature cocktails εμπνέονται το όνομά τους από το αρτικόλεξο της Αγάπης, για παράδειγμα στο γράμμα Α θα βρεις το «Αίσθημα».

Σινεμά

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την αστυνομική ταινία «Η Νύχτα της 12ης».

Υπόθεση:

Ο νεαρός αστυνομικός Γιοχάν Βιβές έχει μόλις διοριστεί επικεφαλής στην εγκληματολογική ομάδα της Γκρενόμπλ. Το ίδιο βράδυ μια νεαρή κοπέλα θα καεί ζωντανή στη μέση του δρόμου κι εκείνος θα αναλάβει να διαλευκάνει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά προβάλλεται η ταινία

Θέατρο

Αν έχεις διάθεση για θέατρο τότε μπορείς να δεις την παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο», στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί τη Μαρία Ναυπλιώτου στη Φιλουμένα Μαρτουράνο, τη γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο, λαμπρό δείγμα του ιταλικού νεορεαλισμού, που συμπυκνώνει στις σελίδες του μια ολόκληρη εποχή και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου που συνεχίζει να συγκινεί ακόμη και σήμερα, 77 χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά του στη Νάπολη (1946).

Η Μαρία Ναυπλιώτου ενσαρκώνει μια γυναίκα- σύμβολο, τη Φιλουμένα, σε ένα ρόλο – ορόσημο που έχουν ερμηνεύσει κορυφαίες ηθοποιοί (όπως η Σοφία Λόρεν) ανά τον κόσμο.

«Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Ζευγάρι της στη σκηνή ο Μελέτης Ηλίας, ιδανικός στο ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο.

Η Φιλουμένα Μαρτουράνο ξεκίνησε ως πόρνη και κατέληξε ερωμένη του πλούσιου εμπόρου ΝτομένικοΣοριάνο. Τώρα, έπειτα από αρκετά χρόνια κοινού βίου, διεκδικεί τη θέση που της αξίζει. Ένα απρόσμενο μυστικό ανατρέπει τις ισορροπίες και αλλάζει τα δεδομένα.

Ένα έργο που βάζει στο μικροσκόπιο τη γυναίκα, τις προβληματικές οικογενειακές και κοινωνικές δομές και τα στερεότυπα φέρνοντας αντιμέτωπους δύο κόσμους με όχημα τη σπουδαία γλώσσα του συγγραφέα.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τον Σταμάτη Κραουνάκη στο χειμερινό Θέατρο Άλσος.

Δεύτερη χρονιά στο Άλσος κι είναι ο κρυμμένος άσσος τα τραγούδια τα φιλιά μας κι η μεγάλη αγκαλιά μας αντ’ εβίβα κι άσπρο πάτο της αγάπης το Σαββάτο και την Κυριακή το γιόμα σε φιλώ γλυκά στο στόμα

Σταμάτης

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο χειμερινό Θέατρο Άλσος

Παίζουν έκτακτοι καλεσμένοι.

Πληροφορίες:

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share