Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

3 Δεκεμβρίου 2022 09:33
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «eandoathens» για κινέζικο, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 385, στο Παλαιό Φάληρο. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε περισσότερα μαγαζιά για κινέζικο στην Αθήνα.

Σε έναν χώρο κομψό, με boho minimal αισθητική και μικρές πινελιές της φύσης, όπως δεντράκια διάσπαρτα στον χώρο, απολαμβάνεις αυθεντικό κινέζικο φαγητό.

Η έμφαση δίνεται στη χρήση των καλύτερων τοπικών προϊόντων για τη δημιουργία ενός δελεαστικού μείγματος γεύσεων από την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Σρι Λάνκα, το Μπαλί, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη.

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε σου προτείνουμε για σήμερα το «Απεριτίφ», που βρίσκεται στην οδό Δικαιάρχου 57Α, στο Παγκράτι. Παράλληλα, ανακαλύψτε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Παγκράτι.

Το Απεριτίφ, είναι η νέα spritzeria του Παγκρατίου, που έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό. Ο επιβλητικός πλάτανος, οι minimal γραμμές και οι "πράσινες" πινελιές, δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα.

Ο κατάλογος των κοκτέιλ, τον οποίο έχει επιμεληθεί ο bartender Νίκος Τριανταφύλλου και εκτελεί ο Κωνσταντίνος Ντίκας, δεν είναι τεράστιος, είναι όμως προσεγμένος και περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλα τα γούστα.

Επιπλέον, στα aperitivo υπάρχουν εννιά διαφορετικές επιλογές. Πέρα από τα κλασσικά spritz, μπορείτε να βρείτε και πιο απρόσμενες εκδοχές, όπως είναι το Bianco με λευκό bitter, το Mediterraneo με λικέρ μαστίχας, κουμκουάτ και περγαμόντου, το Pulita με τζιν, λικέρ περγαμόντο, λικέρ βιολέτας, λικέρ μαρασκίνο και λάιμ ή το Hugo με λικέρ αφροξυλιάς.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία «Devotion: Οι Ήρωες των Αιθέρων».

Υπόθεση:

Ο Τζέσι Μπράουν είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού. Οι προκλήσεις για να αποδείξει την αξία του είναι διαρκείς και θα πολλαπλασιαστούν όταν μετατεθεί στο μέτωπο του πολέμου της Κορέας.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να παρακολουθήσεις την παράσταση «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» του Πάολο Τζενοβέζε, στο θέατρο Αθηνά.

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

«ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» του Πάολο Τζενοβέζε

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Από τον Οκτώβρη, με το έργο αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του θεάτρου ΑΘΗΝΑ, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και με νέα, όμορφη αρχιτεκτονική.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τον Xρήστο Μάστορα και τις ΜΕΛΙSSES με την Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον».

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, συναντά μουσικά την super star Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον», σε μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχοντας αδιαμφισβήτητα διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους χώρο.

Η Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις, με shows που άφησαν εποχή, θα «μαγέψει με τις επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της, τις ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

ΜΕΛΙSSES και Δέσποινα Βανδή στο Έναστρον

Μαζί τους συμπράττουν μουσικά οι KINGS και η Τάνια Μπρεάζου.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share