Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

2 Δεκεμβρίου 2022 12:04
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Vitelli Athens», το νεοκλασικό bar - restaurant στο Παγκράτι.

Το Vitelli στο Παγκράτι, χωρίζεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα, καθιστώντας το ως ένα μαγαζί κατάλληλο, για κάθε εποχή του χρόνου και για όλες τις ώρες της μέρας.

Το μενού στο Vitelli, βασίζεται στη Μεσογειακή κουζίνα και στις γευστικές πινελιές που προσθέτουν στις συνταγές, με έμπνευση, από την ιταλική γαστρονομία.

Ο σεφ του μαγαζιού, ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος ξεχώρισε με την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Master Chef, το 2017, δημιούργησε ένα μοναδικό μενού, το οποίο σε ταξιδεύει, σε μοναδικά γευστικά μονοπάτια.

Εμείς δοκιμάσαμε και εντυπωσιαστήκαμε! Ψωμάκια με σκόρδο και γιαούρτι, pizzeti, παπαρδέλες και πολλές άλλες γευστικές επιλογές.

Παράλληλα, στο Vitelli, o bar manager, Γιάννης Ρούσσος, δημιούργησε έναν ξεχωριστό κατάλογο με cocktails, με exclusive επιλογές και μοναδικές γεύσεις. Στο μενού, επίσης, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε κρασιά και σε σπριτς. Μάλιστα, μπορείς να συνοδεύσεις το ποτό σου είτε με μία από τις επιλογές του μενού, όπως είναι το pizzeti είτε με την μεγάλη ποικιλία, που διαθέτει το μαγαζί σε πιατέλες με τυριά και αλλαντικά.

Bar

Από την άλλη αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε κρασάκι στο «Warehouse Edge», που βρίσκεται στην οδό Πεισίστρατου 4, στην Καλλιθέα.

Το Warehouse Edge είναι το ιδανικό μέρος για κρασί. Ένας μοντέρνος χώρος με το γκρι να κυριαρχεί ξεκούραστα, συνδυασμένο με το ξύλο των τραπεζιών.

Σινεμά

Αν ψήνεσαι για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την δραματική ταινία «Κάποια Μίλησε».

Υπόθεση:

Η Τζόντι Κάντορ και η Μέγκαν Τόουι, ρεπόρτερ των «New York Times», αναλαμβάνουν να ερευνήσουν τις φήμες για μια σειρά σεξουαλικών κακοποιήσεων, οι οποίες αφορούν τον χολιγουντιανό μεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν. Δημοσιογραφικό δράμα οσκαρικής κοπής που, στην παράδοση των «Spotlight» και «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου», υπηρετεί με αφηγηματική απλότητα τα γεγονότα μιας αληθινής ιστορίας.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν ψήνεσαι για θέατρο τότε σήμερα μπορείς να απολαύσεις την παράσταση «Το Πάρτυ της Ζωής μου», με την Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου γράφει πάλι μετά τον ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΟΥ μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και “αμνησίας”…ένα γλυκόπικρο Πάρτυ ζωής, σηματοδοτώντας την μετά πανδημία επιστροφή της στο Θέατρο Διάνα,ο Ανέστης Αζάς, σκηνοθετεί… και οι StringDemons, Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη, συνοδεύουν μελωδικά, και όχι μόνο, ζωντανά επί σκηνής.

 «Το Πάρτυ της Ζωής μου»

Η Ελένη Ράντου ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας,αναζητώντας 5.000 λόγους που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις. Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στην μετα-covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια άκρως αληθινή ιστορία….

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις «Τα λαϊκά της Μαρινέλλας», με τον Θανάση Πολυκανδριώτη και το Μουσικό Σύνολο «Οι Επόμενοι», στο Christmas Theater.

Το Christmas Theater φιλοξενεί κι αυτόν τον χειμώνα την μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Την ερμηνεύτρια φαινόμενο που θεωρείται από τις σημαντικότερες εκπρόσωπους του λαϊκού μας τραγουδιού και έχει τοποθετηθεί δίπλα στις ιστορικές μορφές της ελληνικής μουσικής.

Η Μαρινέλλα έρχεται να συναντήσει τους χιλιάδες θαυμαστές της σε μία παράσταση που σίγουρα θα μας ενθουσιάσει.

Πολυαγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και πολλά διαχρονικά που έχουν αφήσει το στίγμα τους, και με πρωταγωνιστή τον ήχο του εθνικού μας οργάνου, του μπουζουκιού.

Για πρώτη φορά, η Μαρινέλλα θα συναντηθεί με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι» ερμηνεύοντας και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του.

Τον άνθρωπο που αγωνίστηκε και πρωτοστάτησε ώστε το μπουζούκι (τρίχορδο, τζουράς, μπαγλαμάς, τετράχορδο) να ενταχθεί στον κατάλογο της UNESCO ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Τα λαϊκά της Μαρινέλλας

Τον καλλιτέχνη που μαζί με το πολυπληθές σύνολο “Οι Επόμενοι’’, σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης και προκάλεσαν παγκόσμιο θαυμασμό, με το αίσθημα και την δεξιοτεχνία τους, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004”

Στη σκηνή θα απολαύσουμε και τέσσερις νέες τραγουδίστριες, με φωνές ξεχωριστές: την Στεφάνια Ρίζου, Κασσιανή Λειψάκη, Βένια Καραγιαννίδου, Σίσσυ Πολυδώρου, καθώς και την ορχήστρα της Μαρινέλλας, που αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share