Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

2 + 1 χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες στο Ergon House Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

2 Δεκεμβρίου 2022 09:30
2 + 1 χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες στο Ergon House Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Ergon House υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα πρόγραμμα γεμάτο χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά τις 3 δραστηριότητες που οργανώνει το Ergon House.

Με την ευκαιρία ενημερώσου εδώ για τα Χριστούγεννα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Τα παιδιά φτιάχνουν gigngerbread house

Ένα μοναδικό, γιορτινό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για παιδιά, τα οποία δημιουργούν από την αρχή το ολόδικό τους χιονισμένο σπιτάκι από μπισκότα! Υπό την καθοδήγηση της pastry chef μας, πλάθουν, ψήνουν και στολίζουν μυρωδάτα gingerbread μπισκότα και χτίζουν βήμα βήμα το έργο τους, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Παράλληλα με το baking workshop, οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν το μυστικό για την τέλεια, ζεστή σοκολάτα για να την απολαμβάνουν όλες τις γιορτές!

Για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Απαραίτητη η συνοδεία ενός κηδεμόνα.

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:00 και στις 16:00

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:00 και στις16:00

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Δημιουργία χριστουγεννιάτικου στεφανιού με φυσικά φυτά

Ένα μοναδικό εργαστήρι για ενήλικες υπό την καθοδήγηση του EikōFlower Studio στην Αθήνα και του Anthos Lab στη Θεσσαλονίκη στο οποίο δημιουργούμε από το μηδέν ένα πολύ εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στεφάνι με φυσικά φυτά, άνθη και ιδιαίτερα υλικά. Το συγκεκριμένο workshop μας δίνει έμπνευση για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με χαρακτήρα και ιδέες για να προσφέρουμε ένα πρωτότυπο δώρο στους αγαπημένους μας. Το συγκεκριμένο Workshop απευθύνεται σε ενήλικες καθώς κατά τη διεξαγωγή του χρησιμοποιούνται αιχμηρά και κοπτικά αντικείμενα.

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 11:00

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Δημιουργία χριστουγεννιάτικου στεφανιού με φυσικά φυτά

Μια exclusive βραδιά γαστρονομίας και οινογνωσίας

O executive chef της ERGON Παναγιώτης Ξάνθης σε συνεργασία με τον Στέφανο Κόγια, εισηγητή στη σχολή Wine & Spirit Professional Center (WSPC) επιμελούνται μια exclusive βραδιά γαστρονομίας και οινογνωσίας, σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα απολαύσουν ένα specially curated μενού πέντε πιάτων στα οποία χρησιμοποιούνται εκλεκτές πρώτες ύλες και αναδεικνύονται ιδιαίτερα προϊόντα από την Αγορά μας, ενώ παράλληλα βιώνουν μια μοναδική εμπειρία κρασιού υπό την καθοδήγηση του Σ.Κόγια δοκιμάζοντας και γνωρίζοντας ελληνικά κρασιά που φέρουν την ετικέτα Ergon σε μια συνεργασία με τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας.

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - 21:00

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share