Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μοιάζει με παραμύθι: Αυτό είναι το πιο Χριστουγεννιάτικο και λαμπερό σημείο της Αθήνας

Θα σε μαγέψει!

1 Δεκεμβρίου 2022 14:47
Μοιάζει με παραμύθι: Αυτό είναι το πιο Χριστουγεννιάτικο και λαμπερό σημείο της Αθήνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει πιο όμορφη εποχή από αυτή των Χριστουγέννων; Όμορφα στολίδια, πολύχρωμα λαμπάκια, στολισμένα δέντρα, αμέτρητα δώρα, ατμοσφαιρικές ταινίες, νόστιμες λιχουδιές και ροφήματα και φυσικά διάχυτο το συναίσθημα της αγάπης.

Σήμερα, μπήκε ο Δεκέμβρης και προβλέπεται να στολίσουν τα δέντρα τους και τα τελευταία σπίτια που έμειναν, ενώ το απόγευμα στις 19:15 παρουσία του δήμαρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη και δημάρχων από όλο τον κόσμο, θα φωταγωγηθεί το δέντρο στο Σύνταγμα.

Παράλληλα, εδώ στο Athensmagazine.gr, επειδή αγαπάμε πολύ τα Χριστούγεννα ψάχνουμε διαρκώς να βρούμε τα πιο όμορφα και χριστουγεννιάτικα σημεία της Αθήνας.

Φυσικά, ένα από τα αγαπημένα μας σημεία είναι το Litlle Kook και τα γύρω δρομάκια. Το Little Kook φημίζεται για την διακόσμησή του, η οποία αλλάζει ανά περιόδους και φυσικά τα Χριστούγεννα κορυφώνεται.

Πριν από λίγες ημέρες το Little Kook «φόρεσε» τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να βγάλουν τις φωτογραφίες τους και φυσικά να απολαύσουν τα θεματικά γλυκά και ροφήματά τους.

Ένα εντυπωσιακό έλκηθρο, καρυοθραύστες, δέντρα, αμέτρητα φωτάκια, στολισμένες βιτρίνες με παιχνίδια .... όλα αυτά συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα παραμύθι, σε έναν κόσμο μαγικό, ο οποίος σε περιμένει να τον ανακαλύψεις.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share