Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παγοδρόμιο τα Χριστούγεννα στην Αθήνα - Δείτε που να πάτε!

Για να διασκεδάσετε με την καρδιά σας!

28 Νοεμβρίου 2022 09:17
Παγοδρόμιο τα Χριστούγεννα στην Αθήνα - Δείτε που να πάτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντάξει ναι.. μπορεί να μην βρισκόμαστε στην Ελβετία και την ορεινή λίμνη Joux, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα χειμερινά παγοδρόμια στον κόσμο, ωστόσο η Αθήνας μας, έχει μερικά παγοδρόμια, στα οποία μπορείς να επιδείξεις τις ικανότητες σου στο πατινάζ, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να γελάσεις με την καρδιά σου.

Στην Αθήνα υπάρχουν κάποια παγοδρόμια που λειτουργούν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία ανοίγουν αποκλειστικά για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, μια περίοδο ιδανική για πατινάζ!

Παράλληλα, το Ελληνικό Χωριό του Άγιου Βασίλη, έρχεται για πρώτη φορά στα θέατρα Βράχων.

Athens heart

Πειραιώς 180, Ταύρος Αττικής

Τηλέφωνο: 21 0341 4105

Το παγοδρόμιο στο Athens Heart, είναι το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας, καθώς διαθέτει παγοπίστα που αγγίζει τις διαστάσεις ενός παγοδρομίου διεθνών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα, ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., ενώ σημειώνεται ότι είναι κλειστό με ειδική τέντα που περιβάλλει όλα τα μήκη και πλάτη της παγοπίστας, χωρίς να επιτρέπει στις καιρικές συνθήκες όλο το έτος να επηρεάζουν την άψογη ποιότητα του πάγου.

Στο κορυφαίο παγοδρόμιο της χώρας μπορεί να βρει κανείς εκπαιδευμένους και έμπειρους προπονητές έτοιμους να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους φίλους να πραγματοποιήσουν είτε τα πρώτα τους βήματα στον πάγο, είτε να ανέβουν επίπεδο στο όμορφο άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η είσοδος κοστίζει 15€ για όλους, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην παγοπίστα για συνεχόμενη χρήση μία φορά την ημέρα, και στην τιμή περιλαμβάνονται και τα παγοπέδιλα.

Η παγοπίστα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Athens heart

Icenskate

Εμμανουήλ Παππά 7, Αιγάλεω

Τηλέφωνο: 21 2213 3257

Μια μεγάλη παγοπίστα με φυσικό πάγο 800 τ.μ., σε περιμένει να διασκεδάσεις μόνος σου ή με παρέα. Σύγχρονες εγκαταστάσεις και συνεχή λειτουργία 9 μήνες το χρόνο η Ice n Skate δημιουργεί ένα πολυχώρο που επιτρέπει την καθημερινή ενασχόληση με τα αθλήματα του πάγου αλλά και την ψυχαγωγία όλων των ηλικιών.

Παράλληλα, οργανώνονται μαθήματα ατομικά ή ομαδικά.

Το κόστος είναι 13€ για απεριόριστο χρόνο και τα παγοπέδιλα παρέχονται δωρεάν.

Icenskate

Ice Arena

Στα Village Shopping and More

Aπό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 έως και τα μέσα Φεβρουαρίου 2023, στον προαύλιο χώρο του «VILLAGE shopping and more», βρίσκεται το παγοδρόμιο με την παγοπίστα έκτασης 400 τ.μ., καλυπτόμενη πλήρως από την όμορφη και πρακτική τέντα για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το κόστος του εισιτήριου είναι 15€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα.

Το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ αναδύεται και πάλι στο Κανάλι. Οι πατινέρ μπορούν να χορέψουν στον πάγο ακούγοντας τις αγαπημένες τους εορταστικές μελωδίες, αλλά και όσοι δεν ξέρουν πατινάζ έχουν την ευκαιρία να μάθουν σε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες συναντούν το Παγοδρόμιο στο ίδιο σημείο, στην βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, οπού μπορούν να απολαύσουν το φωτισμένο υπερθέαμα του Καναλιού και τα Χορογραφημένα Σιντριβάνια ενώ στροβιλίζονται με τα παγοπέδιλά τους.

Φέτος, όμως, ο αγαπημένος Χριστουγεννιάτικος θεσμός επιστρέφει με μια σημαντική αλλαγή. Στο πλαίσιο της στρατηγικής περιβαλλοντικής βιωσιμότητας του ΚΠΙΣΝ, η εγκατάσταση του Παγοδρομίου χρησιμοποιεί συνθετικό πάγο, ο οποίος έχει μηδενική ενεργειακή κατανάλωση προσφέροντας, ταυτόχρονα, ακριβώς την ίδια, αγαπημένη εμπειρία σε όλους τους επίδοξους πατινέρ.

Το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ

Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

01/12/2022-31/01/2023, 10.00-22.00

Οι προεγγραφές ανοίγουν κάθε Τρίτη στις 12.00

Στις 31/12 το Παγοδρόμιο θα παραμείνει ανοιχτό ως τις 02.00 π.μ.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Η είσοδος στο παγοδρόμιο είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή, και θα επιτρέπεται η παραμονή σε αυτό για 40’.
    • Για να είναι έγκυρη η προκράτηση θα πρέπει να βρίσκεστε στον χώρο τουλάχιστον 20’ νωρίτερα, αλλιώς η θέση θα ακυρώνεται.
    • Σε περίπτωση που το παγοδρόμιο δε λειτουργήσει λόγω καιρικών συνθηκών, η προκράτηση αυτόματα ακυρώνεται.
    • Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει ηλεκτρονική εγγραφή.
 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share