Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

26 Νοεμβρίου 2022 08:14
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο «Manouka Athens», που βρίσκεται στην πολυσύχναστη Ερμού, στον αριθμό 46 στον 7ο όροφο, σε ένα περιβάλλον κομψό και άνετο, με ζεστά χρώματα και minimal γραμμές, που ταιριάζουν σε ένα μαγαζί, που έχει την τιμή να βρίσκεται σε ένα τόσο προνομιακό σημείο, που βλέπει τον Παρθενώνα, από πολύ κοντινή απόσταση.

Το μενού στο Manouka, έχει έμπνευση από την Ελλάδα μας, από τα νόστιμα φαγητά που φτιάχνουν οι μαμάδες μας και από τις μυρωδιές του τόπου μας. Όλες αυτές οι γεύσεις εμπνέουν τον πολυταξιδεμένο και γεμάτο εμπειρίες executive chef του μαγαζιού, Ευστάθιο Χρηστίδη, ο οποίος προσθέτοντας τις δικές του γαστρονομικές πινελιές, δημιουργεί μοναδικά πιάτα, με γνώριμες μυρωδιές, αλλά γεύσεις που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.

Bar

Από την άλλη αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα το «White Spoon» που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 234, στον Χολαργό/

Γευστικά και απολαυστικά cocktails σε ένα φιλόξενο και χαλαρό περιβάλλον. Το White Spoon τις νύχτες μεταμορφώνεται σε ένα bar που μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα, με shakers που παίρνουν φωτιά και signatures που μεγενθύνουν κάθε σεζόν όλο και περισσότερο την απόλαυσή σου.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμάδακι, τότε σου προτείνουμε την ταινία «Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο».

Υπόθεση:

Με φόντο τη φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, ένας ξυλουργός που πενθεί την απώλεια του γιου του φτιάχνει ένα ξύλινο αγόρι το οποίο εν μία νυκτί αποκτά μαγικά ζωή και πολύ σύντομα μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν θες να δεις θέατρο, τότε μπορείς να δεις την παράσταση «42497», το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, στο Θέατρο ΗΒΗ.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δεν διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν την συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο.

«Μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ακόμα, αλλά μπορεί και να την ζούμε ήδη».

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς παρέα με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Το ιστορικό μαγαζί της οδού Πειραιώς ανακαινίζεται ριζικά δημιουργώντας μια νέα εποχή, ανανεώνεται και μετατρέπεται σε ένα υπερσύγχρονο, ολοκαίνουριο χώρο, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Η δική μας Νατάσα καινοτομεί και πάλι, ανεβαίνοντας στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς… νωρίς!
Μας υποδέχεται λοιπόν η ίδια, ξεκινώντας το μουσικό της πρόγραμμα στις 22.30, και μας τραγουδά τις αμέτρητες επιτυχίες της, νέες αλλά και κλασικές.

Η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στην Ακτή Πειραιώς παρέα με τον Γιώργο Κακοσαίο

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 22.30, από τον Οκτώβριο, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος δίνουν ραντεβού με τη διασκέδαση, στη νέα Ακτή Πειραιώς!

Κλείσε εδώ την θέση σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share