Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Ελληνικό Χωριό του Άγιου Βασίλη: Έρχεται για πρώτη φορά στα θέατρα Βράχων

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει γίνει ποτέ

23 Νοεμβρίου 2022 14:40
Το Ελληνικό Χωριό του Άγιου Βασίλη: Έρχεται για πρώτη φορά στα θέατρα Βράχων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πρώτη φορά έρχεται στα θέατρα Βράχων, ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο χωριό του Άγιου Βασίλη, γεμάτο χρώματα, γιορτινούς ήχους και πολλές δραστηριότητες.

Από τις 7 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους η Thessaloniki Brand υπό την αιγίδα και τη συνεργασία των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού διοργανώνει το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη - Greek Santa's Village, που θα πραγματοποιηθεί στα Θέατρα Βράχων.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 μαγαζιά της Αθήνας για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Θα υπάρχει πληθώρα δωρεάν δράσεων για να απασχολούνται και να διασκεδάζουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Χριστουγεννιάτικου μας χωριού.

Αρχοντικό του Αη Βασίλη, η χαρά του παιδιού, Facepainting, παραμυθόσπιτο, ταχυδρομείο, σπιτάκι ηρώων της Disney και των παραμυθιών, κέντρο ενημέρωσης, κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, το σπιτάκι της φιλοζωικής, το σπιτάκι της πυροσβεστικής, το σπιτάκι του Ερυθρού Σταυρού και το σπιτάκι της τροχαίας, φουσκωτά και το ραδιόφωνο του χωριού.

Ο κατ’ εξοχήν πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων, ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης αλλά και το επιτελείο του με τα ξωτικά, τους τάρανδους, τους καλικάντζαρους, τους χιονάνθρωπους, τις νεράιδες, animater και άλλους συγκεντρώνονται σε ένα μαγικό μέρος, το Greek Santa's Village.

Το πρωτότυπο Ελληνικό χωριό του Άη Βασίλη υπόσχεται στους επισκέπτες του 33 ημέρες γεμάτες φως, χαρά, γιορτή, παιχνίδι, χαμόγελα υπό τη συνοδεία ενός πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος με συναυλίες από μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και χορευτικά, πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα, που θα 'ντύσουν' το εορταστικό κλίμα και θα ανακοινώνονται ανά εβδομάδα.

Ενδεικτικά αναφέρονται και έχουν προταθεί για τη συμμετοχή τους, οι εξής παρακάτω καλλιτέχνες: Kings, Έλενα Τσαγκρινού, Ζοζεφίν, Δημήτρης Σταρόβας, 1550, ΟΝΙΡΑΜΑ, Μανώλης Κονταρός, Ασπασία Θεοφίλου, Σίλια Κατραλή, Stan, dj Mark Angelo, Vegas, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Κώστας Μακεδόνας και άλλοι πολλοί.

Το Ελληνικό Χωριό του Άγιου Βασίλη: Έρχεται για πρώτη φορά στα θέατρα Βράχων

Ημερομηνίες εμφάνισης των ανωτέρω θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ την κεντρική παρουσίαση έχει αναλάβει ο Χρήστος Κούτρας, δημοσιογράφος-παρουσιαστής και διευθυντής του life style site Fthis του Ομίλου Ant1 και παρουσιαστής στο «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού.

Στις 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα τιμητικό αφιέρωμα στη γνωστή στιχουργό μεγάλων επιτυχιών Όλγα Βλαχοπούλου, με δημοφιλή ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν ως προς την ενίσχυση των δράσεων της κοινωνικής-φιλανθρωπικής δράσης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε και τη Χριστουγεννιάτικη μας αγορά όπου θα βρείτε ψυχαγωγικά παιχνίδια, ζαχαρώδη, γούρια, στολίδια και πολλά άλλα είδη που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα γενικά του Ελληνικού χωριού του Αη Βασίλη, θα διατεθούν στην νέα πανελλήνια δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ως δωρεά και η συμβολή σας, αγοράζοντας ένα εισιτήριο είναι σημαντικό βήμα ανάπτυξης αυτής της μοναδικής καινοτόμας φιλανθρωπικής-κοινωνικής δράσης

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

07/12/2022 τελετή έναρξης 17:00-22:00

08/12/2022 - 08/01/2023 το ωράριο θα είναι 10:00-22:00

Στις 31/12 το ωράριο θα είναι 10:00-01:00

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: Κανονικό 7€ Μειωμένο 3,50€

Είσοδος 3ημέρου: Κανονικό 15€ Μειωμένο 7,50€

* Το Μειωμενό εισιτήριο αφορα τις κατηγορίες (Παιδιά 9 έως 15 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Άνεργοι, Άνω των 65 ετών)

Η είσοδος για τα παιδιά έως 8 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share