Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

20 Νοεμβρίου 2022 07:57
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό το νέο εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου που φέρνει το Μεξικό στην πλατεία του Χαλανδρίου.

Ο λόγος για το "Comal".

Στο μενού υπάρχουν γνώριμες μεξικάνικες γεύσεις, αλλά με τα ιδιαίτερα twists και ενδιαφέροντες συνδυασμούς υλικών, σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και to share πιάτα.

Και όλα αυτά σε έναν χώρο άκρως μαγευτικό. Ξύλινα τραπέζια, αναπαυτικά σκαμπό στην μεγάλη μπάρα, εντυπωσιακά έπιπλα κάτω από χαμηλό φωτισμό.

Ο σεφ, εμπνευσμένος από την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο όπου θα προσεγγίζει τη μεξικάνικη γαστρονομία κάπως αλλιώς και σίγουρα πολύ διαφορετικά από την tex mex λογική που επικρατεί στα περισσότερα μεξικάνικα της Αθήνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMAL (@comal.athens)

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι, τότε για σήμερα σου προτείνουμε τον "Παλιάτσο", που βρίσκεται στην οδό Λάμπη Σουβαλιώτη 1 στην Πλατεία Αγίας Τριάδας στη Πεντέλη.

Ο "Παλιάτσος" είναι ένα μαγαζί με υπέροχη baroque αισθητική που θυμίζει παλάτι παλιάς εποχής, το οποίο θέλεις να το εξερευνήσεις.

Το μενού του μαγαζιού είναι εξαιρετικό, δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι η γκουρμέ κουζίνα του έχει βραβευτεί επί σειρά πολλών ετών.

Μέσα σε αυτό το υπέροχο κλίμα και την "ζεστή" ατμόσφαιρα, δεσπόζει και ένα υπέροχο τζάκι, γύρω από το οποίο μπορείς να κάτσεις και να απολαύσεις είτε το ρόφημά σου, είτε το φαγητό σου.

Σινεμά

Παράλληλα, αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε το θρίλερ "Το Μενού".

Υπόθεση:

Ένα νεαρό ζευγάρι κλείνει τραπέζι σε ένα αυστηρά πριβέ υπερπολυτελές εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό απομονωμένο νησί, αγνοώντας ότι το ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς μενού περιλαμβάνει αιμοβόρες εκπλήξεις.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν θέλεις να παρακολουθήσεις θέατρο, σου προτείνουμε την παράσταση «Το Πάρτυ της Ζωής Μου», μια solo petformance με την Ελένη Ράντου σε δικό της κείμενο.

Μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και “αμνησίας”… πλάθει η Ελένη Ράντου, ένα γλυκόπικρο Πάρτυ ζωής, σηματοδοτώντας την μετά πανδημία επιστροφή της στο Θέατρο Διάνα, ο Ανέστης Αζάς, μετά τον εμπνευσμένο Μπακλαβά του, σκηνοθετεί… και οι String Demons, Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη, συνοδεύουν μελωδικά, και όχι μόνο, ζωντανά επί σκηνής.

 «Το Πάρτυ της Ζωής Μου»

Η Ελένη Ράντου σε μια solo performance ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης

Ελλάδας,αναζητώντας 5.000 λόγους που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις. Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στην μετα-covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια άκρως αληθινή ιστορία….

Η παράσταση, που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, έρχεται στο Θέατρο Διάνα αυτό το χειμώνα με προγραμματισμένη πρεμιέρα 4 Νοέμβρη.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο

Μουσική

Παράλληλα, ο απολαυστικός Σταμάτης Κραουνάκης γεμίζει τα Σαββατοκύριακα μας με ποιοτική μουσική και συναίσθημα, με την υπέροχη συναυλία του στο χειμερινό Θέατρο Άλσος.

Πάμε Κραουνάκη;'

Κυριακή στις 20.00

Παίζουν έκτακτοι καλεσμένοι.

Πληροφορίες:

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share