Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

19 Νοεμβρίου 2022 11:43
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο εστιατόριο ILIOS στη στοά Σπυρομήλιου στο City Link.

Σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα σημεία της πόλης, το εστιατόριο με την art nouveau αισθητική, τη minimal διακόσμηση και τις πλούσιες γεύσεις, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους επισκέπτες του από το πρωί ως το βράδυ, προσφέροντας μεσογειακές γεύσεις με σύγχρονη ματιά και την υπογραφή του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Καθημερινή απλότητα, πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς διαμορφώνουν την ταυτότητα αυτού του γευστικού προορισμού που έχει γίνει σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια.

ILIOS: Η casual εστίαση στην απόλυτη έκφρασή της

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι, τότε σου προτείνουμε για σήμερα το «Heteroclito», που βρίσκεται στην οδό Φωκίωνος 2, ένα ιδανικό μαγαζί για να πιείς κρασί. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά στην Αθήνα για κρασί.

Το Heteroclito αποτελεί, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα wine bar στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Στο μαγαζί υπάρχουν πάνω από 200 ελληνικές ετικέτες, με έμφαση σε κρασιά όπου ακολουθήθηκαν ήπιες μέθοδοι καλλιέργειας και οινοποίησης, που στόχο είχαν να αναδείξουν τον πλούτο της ελληνικής γης.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι, τότε μια καλή πρόταση είναι η δραματική ταινία «Ο Σπόρος Μιας Αγάπης».

Υπόθεση:

Ο σιωπηλός, μοναχικός αγρότης Μα και η ανάπηρη Γκουιγίνγκ έχουν αναγκαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο. Για να επιβιώσουν θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να σπείρουν το χωράφι τους και να χτίσουν ένα δικό τους σπίτι.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη, αν θέλεις να παρακολουθήσεις θέατρο, σου προτείνουμε την παράσταση «Η Μηχανή του Τούρινγκ», στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.

Σε μία από τις δυσκολότερες θεατρικές περιόδους λόγω της πανδημίας, «Η Μηχανή του Τούρινγκ» κατέρριψε κάθε ρεκόρ και ανακηρύχτηκε η πιο επιτυχημένη εμπορικά παράσταση, που έχει ανέβει στο θέατρο Βασιλάκου μέχρι σήμερα.

Οι 116 παραστάσεις, από τις οποίες η πλειοψηφία τους ήταν sold out, με τους 25000 και πλέον θεατές, είναι η εγγύηση ότι «Η Μηχανή του Τούρινγκ» θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα θεατρική περίοδο.

Μια παράσταση που ύμνησαν κοινό, κριτικοί, αλλά και ο συγγραφέας του έργου, Benoit Soles, ο οποίος δήλωσε:
«Εντυπωσιάστηκα με το ανέβασμα της παράστασης, νιώθω πραγματικά συγκινημένος και θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές! Πραγματικά με μάγεψε η ερμηνευτική δεινότητα του Ορφέα Αυγουστίδη. Κατά την διάρκεια της παράστασης ένιωσα τον παλμό του κοινού, που παρακολουθούσε καθηλωμένο!»

«Η Μηχανή του Τούρινγκ»

Ο Τούρινγκ είναι μόνος του πια. Όλα όσα βλέπουμε συμβαίνουν στο μυαλό του. Είναι κομμάτια της μνήμης του. Είναι η ύστατη προσπάθεια μιας ιδιοφυούς προσωπικότητας να επικοινωνήσει με όλους αυτούς που δεν τον κατάλαβαν τότε και όλους εμάς που προσπαθούμε να τον κατανοήσουμε τώρα, λίγο πριν το αινιγματικό τέλος που ο ίδιος θα δώσει στην ζωή του.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, στο μουσικό του σπίτι, στον Σταυρό του Νότου και μπορείς να το απολαύσεις σήμερα.

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση εκεί, ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανεβαίνει ξανά στην Κεντρική Σκηνή με συγκίνηση και με ματιά στο μέλλον αφού θα παρουσιάσει νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.Μαζί του η εκρηκτική Ξένια Ντάνια και η μπάντα του που θα απογειώνει κάθε βραδιά.

Σταυρός του Νότου

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share