Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

18 Νοεμβρίου 2022 11:13
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο "Kaplani", που βρίσκεται στην οδό Ευφρονίου 47, στην Καισαριανή, για αυθεντικό κρητικό φαγητό. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά στην Αθήνα για να φας αυθεντικό κρητικό φαγητό.

«Καπλάνη» σημαίνει «αγρίμι» και το παρατσούκλι αυτό ακολουθεί τους απογόνους, ενός αγαπητού, σεβαστού κι εξαίρετου ανθρώπου, αντιπροσωπευτικού τύπου κρητικού αγωνιστή. που μέχρι και σήμερα τους φωνάζουνε Καπλάνηδες.

Δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με παραδοσιακές γεύσεις Κρήτης που συναντoύν μοντέρνες τεχνικές, με εξευγενισμένη αισθητική και βασισμένες σε πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτάκι, σου προτείνουμε το «Marbella», την ολοκαίνουργια άφιξη στο Παγκράτι που μοιάζει με μικρό παλατάκι.

Επιβλητικά χρώματα και πολυέλαιοι, προσδίδουν στον χώρο πολυτέλεια, η οποία γίνεται προσιτή, με την προσθήκη των retro στοιχείων και των ζεστών χρωμάτων, που δημιουργούν οικειότητα και ζεστασιά.

Εντυπωσιακοί πίνακες, ένα jukebox, μια εντυπωσιακή μπάρα με καμάρες, τραπεζάκια που θυμίζουν παλιό τρένο και πολύ πράσινο.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε την δραματική ταινία "Κορσές".

Υπόθεση:

Κλείνοντας τα 40 της χρόνια, η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον δημόσιο ρόλο της και τις καταπιεσμένες προσωπικές ανάγκες της.

Δες το trailer:

Δες σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Παράλληλα, αν θες να δεις θέατρο, τότε μπορείς να δεις την σπαρταριστή κωμωδία «Της κακομοίρας», στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Υπόθεση:

Ο Ζήκος είναι ένας δαιμόνιος και εύθυμος επαρχιώτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή. Είναι ερωτευμένος με την όμορφη νεαρή Φιφίκα, η οποία προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματά του, ενώ στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και τα παραέχει τα χρονάκια του, θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα.

Ο Μπακαλόγατος

Ο Ζήκος διαρκώς τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω και μαζί με την κυρά Δέσποινα την προξενήτρα, κανονίζει τους αρραβώνες σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας αλλά ερήμην της ίδιας και αποφασίζουν να το ανακοινώσουν την ημέρα των γενεθλίων της. Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει ταράζεται, κλείνεται στο δωμάτιό της και προσπαθεί να κλεφτεί με τον αγαπημένο της, Αργύρη. Όμως το σχέδιό τους γίνεται αντιληπτό την τελευταία στιγμή από την κυρα-Δέσποινα και καταλήγουν όλοι στο σπίτι της Λίτσας για να τους «τσακώσουν». Τότε, ο πατέρας της Λίτσας, ο κυρ-Μανώλης, θα δεχτεί να την δώσει στον Αργύρη, ενώ και ο Κιτσάρας, μη χάνοντας την ευκαιρία της παρουσίας του πατέρα της Φιφίκας, ζητά και παίρνει το χέρι της με επιτυχία.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τον Γιώργο Σαμπάνη και την Έλενα Παπαρίζου, στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Φέτος η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στις πίστες, κάτι που τα τελευταία χρόνια το κάνει πολύ επιλεκτικά, έχοντας στο πλευρό της έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες και κορυφαίο συνθέτη, τον Γιώργο Σαμπάνη κάνοντας στο Βοτανικός Live Stage μία από τις κορυφαίες συνεργασίες της φετινής σεζόν!

Βοτανικός - Παπαρίζου - Σαμπάνης

Ο Βοτανικός live stage λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Κανονικές & Φοιτητικές κρατήσεις στο τηλέφωνο 210-2205035

Ώρα έναρξης 23.30

Βοτανικός Τιμή φιάλης από 170€ / 4 άτομα (special 210€ - premium 250€)

Τιμή φοιτητικής κράτησης: 140€ / 6 άτομα (μόνο Παρασκευές)

Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 20€

Διεύθυνση Ιερά Οδός 72, Αθήνα, 104 47

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share