Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

17 Νοεμβρίου 2022 15:20
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο Vitelli Athens, το νεοκλασικό bar - restaurant στο Παγκράτι που μόλις άνοιξε και θα γίνει talk of the town.
Αναγεννησιακοί πίνακες του Botticelli, του Da Vinci και άλλων διάσημων ζωγράφων, διακοσμούν τους τοίχους, ενώ το dj booth, με τα vintage στοιχεία, που μοιάζει να έχει βγει από άλλη εποχή, δίνει μια υπέροχη νότα στον χώρο.
Το μενού στο Vitelli, βασίζεται στη Μεσογειακή κουζίνα και στις γευστικές πινελιές που προσθέτουν στις συνταγές, με έμπνευση, από την ιταλική γαστρονομία.
Ο σεφ του μαγαζιού, ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος ξεχώρισε με την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Master Chef, το 2017, δημιούργησε ένα μοναδικό μενού, το οποίο σε ταξιδεύει, σε μοναδικά γευστικά μονοπάτια.

Στον εσωτερικό χώρο, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, διοργανώνονται parties, τα οποία ξεκινάνε στις 23:00 μ.μ. και διαρκούν μέχρι περίπου τις τρεις (03:00) τα ξημερώματα. Την Πέμπτη, διοργανώνονται party με house μουσική, ενώ τις Παρασκευές, τα party είναι με trash ελληνικά.

Bar

Αν έχεις διάθεση για ποτό τότε για σήμερα σου προτείνουμε τον "Ορφέα", ο οποίος βρίσκεται στη Φωκίωνος Νέγρη 25, στη Κυψέλη.

Ο "Ορφέας" είναι ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Φωκίωνος Νέγρη. "Ζεστή" και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ρομαντικός φωτισμός, vintage και retro στοιχεία και εντυπωσιακές λάμπες σε διάφορα χρώματα, σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε έναν χώρο, που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Φαγητό, ποτό, εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, live μουσική... ο "Ορφέας", τα έχει όλα.

Συγκεκριμένα, κάθε Πέμπτη, στην πίστα του "Ορφέας", διοργανώνεται ένα live με έντεχνη μουσική και εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα αγγίζει την ψυχή σου και βλέπεις τον κόσμο να γίνεται ένα και να διασκεδάζει με την ψυχή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ORFEAS (@orfeaslivebar)

Σινεμά

Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα και σου προτείνουμε να την ξεκινήσεις με το θρίλερ «Το Μενού».

Υπόθεση:

Ένα νεαρό ζευγάρι κλείνει τραπέζι σε ένα αυστηρά πριβέ υπερπολυτελές εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό απομονωμένο νησί, αγνοώντας ότι το ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς μενού περιλαμβάνει αιμοβόρες εκπλήξεις.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν σήμερα έχεις διάθεση για θέατρο, σου προτείνουμε την παράσταση «Θείος Βάνιας» στο θέατρο Προσκήνιο.

Στον «Θείο Βάνια» ο Τσέχωφ με οξυδέρκεια, χιούμορ και κυρίως συμπόνοια γράφει τέσσερις σκηνές/τέσσερις παρτίδες, στις οποίες συμπυκνώνει όλη την υπαρξιακή αγωνία και το ατελές της ανθρώπινης φύσης.

Αφορμή γι’ αυτό το ανέβασμα γίνεται ένα τραπέζι, ένας υπαρξιακός τόπος όπου τα πρόσωπα καταναγκασμένα να συνυπάρχουν ή σα ριγμένα από πάντα εκεί καλούνται να αναμετρηθούν με τη ματαίωση, τις ψευδαισθήσεις και να αποπειραθούν να συμφιλιωθούν με τη ζωή. Το τεράστιο αυτό τραπέζι ως αίθουσα πρωινού ή ως ένα παρατηρητήριο ζωής ή ως ένας τόπος που τα πρόσωπα ανεβαίνουν για να δοκιμάσουν τη διαφυγή τους από την καθημερινότητα ενώπιον των υπολοίπων “καλεσμένων”.

Θείος Βάνιας

Τα πρόσωπα του Τσέχωφ, καθηλωμένα, καθισμένα περιμετρικά τρώνε βουλιμικά, πίνουν τσάι, παλεύουν να ξανανιώσουν και φαντασιώνονται την ομορφιά της ζωής σε μια χορογραφία των μικροπραγμάτων. Ένας ύμνος στη συμφιλίωση με το αδιέξοδο, κι ένας χορός ανθρώπων που προσπαθεί να απαλλαγεί από την επίπονη αναζήτηση της ουτοπίας.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share