Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

15 Νοεμβρίου 2022 14:27
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο ιταλικό εστιατόριο, "Cavaliere Ristorante Concettuale", που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 42 στη Νέα Σμύρνη. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα.

Στο Cavaliere θα απολαύσεις την γνήσια ιταλική κουζίνα και θα γευτείς χειροποίητα ζυμαρικά.

Παράλληλα, δύο ναπολιτάνικοι ξυλόφουρνοι οι οποίοι ψήνουν αδιάκοπα ναπολιτάνικη πίτσα κυριαρχούν στον χώρο, ενώ η κουζίνα είναι ανοιχτή για να βλέπεις όλη την προετοιμασία.

Να σημειώσουμε επίσης ότι, τα οι συνταγές σέβονται τις γνήσιες ιταλικές, προσθέτουν όμως και την δικιά τους πινελιά.
 Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Bar

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για ποτό, τότε για σήμερα σου προτείνουμε το "Beetle Bar" που βρίσκεται στη Φωκίωνος Νέγρη 53 στην Αθήνα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα στην Κυψέλη.

Το Beetle Bar, το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από το γνωστό σε όλους αμάξι "Beetle" ή αλλιώς κατσαριδάκι, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί και λογοπαίγνιο, καθώς το bee, στην αρχή της λέξης σημαίνεις μέλισσα, το πανέμορφο έντομο, που πεταρίζει εδώ και εκεί και ζει στην ΚΥΨΕΛΗ.

Πρόκειται για ένα all day bar, που σερβίρει καφέ M.O.C και που τα Σαββατοκύριακα έχει κατάλογο και για brunch, ενώ διαθέτει και μια ποικιλία σε ποτά, cocktails και μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Η αγάπη για το "κατσαριδάκι" είναι φανερή στο "Beetle", καθώς παντού, μέσα στον χώρο με την υπέροχη industrial αισθητική, υπάρχουν μινιατούρες και διάφορα άλλα διακοσμητικά, σχετικά με το διάσημο αυτοκινητάκι.

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι, τότε μπορείς να δεις την δραματική ταινία "Φύγαμε".

Υπόθεση:

Μια τετραμελής οικογένεια διασχίζει την ιρανική ύπαιθρο προς τα σύνορα. Γεμάτο διαρκείς αντιπαραθέσεις και αλλαγές διαθέσεων, το ταξίδι φαντάζει σαν μια χαοτικά διασκεδαστική περιπέτεια για όλους πλην του μεγάλου γιου, ο οποίος οδηγεί παραμένοντας σιωπηλά σκεφτικός.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν έχεις διάθεση για θέατρο, μπορείς να δεις την παράσταση "Μοτέλ" στο Θέατρο Τέχνης Κ. Κουν - Σκηνή Φρυνίχου στην Αθήνα.

Κάπου μακριά, στη μαύρη ερημιά υπάρχει ένα φτηνό μοτέλ. Κάποιοι άνθρωποι ζουν σ’ αυτό, κάποιοι πεθαίνουν, και κάποιοι είναι απλώς περαστικοί. Γύρω του ένα πυκνό δάσος, μια σκοτεινή λίμνη και μια μικρή πόλη, γεμάτη μυστικά. Οι κάτοικοι ζουν μια απλή ζωή, κι έχουν μεταξύ τους μια άρρητη συμφωνία: κανείς δεν μιλάει γι’ αυτά που όλοι ξέρουν. Όμως χρειάζεται μόνο ένα μικρό σπρώξιμο για να διαλυθεί μια ολόκληρη κοινωνία.

Μια νέα γυναίκα δολοφονείται στο δωμάτιο νούμερο πέντε και γίνεται η πέτρα που ταράζει τα νερά της λίμνης και φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες θαμμένες πολύ βαθιά. Από αυτές που κρύβουμε κι από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Μοτέλ

Το νέο έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου κινείται από τους αντιήρωες. Ένα κορίτσι που φαίνεται λίγο επικίνδυνο, λίγο διαταραγμένο στα μάτια των “φυσιολογικών”. Ένας άντρας που κάνει ένα περίεργο επάγγελμα, περιπλανιέται από τόπο σε τόπο, και αναλαμβάνει να “επιδιορθώσει” χώρους όπου έχουν γίνει άγρια εγκλήματα. Οι δυο τους βάζουν σε δοκιμασία τις συμβάσεις της κοινωνίας που τους περιβάλλει. Ξετυλίγουν το νήμα της ιστορίας από τον σκληρό ρεαλισμό στη μαγεία της κάθαρσης.

Κλείσε εδώ τον εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, η KOMPANÍA έρχεται κάθε Τρίτη στο ΙΛΙΟΝ plus.

Η KOMPANÍA είναι εδώ και χρόνια, μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στο χώρο του ρεμπέτικου και αποτελείται από τους: Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι), Σωτήρη Παπατραγιάννη (τραγούδι, μπαγλαμά), Θοδωρή Πετρόπουλο (μπουζούκι, τραγούδι), Τζίμη Γκίνη (ακορντεόν), Γιώργο Παπαδόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα) Μιχάλη Δάρμα (κοντραμπάσο) και Κώστα Σπυράτο (τύμπανα/κρουστά).

Επί μια δεκαετία πραγματοποιεί συνεχείς περιοδίες, σε δεκάδες πόλεις, χωρών του εξωτερικού, όπως σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Γαλλία, Σουηδία, Ισραήλ, Αλβανία, Κύπρο κ.α. και φυσικά σε σημαντικούς χώρους ανά την Ελλάδα!

Το καινούργιο βήμα της KOMPANÍA για τον χειμώνα του 2022, είναι μια σειρά παραστάσεων κάθε Τρίτη στο Ίλιον plus, έναν από τους ποιοτικότερους μουσικούς χώρους της Αθήνας!

KOMPANIA

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
2108824383, 6983600510

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share