Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Unlimited Adrenaline: Διάλεξε ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 extreme και εναλλακτικές δραστηριότητες

Ζήσε την εμπειρία της ζωής σου!

2 Νοεμβρίου 2022 15:59
Unlimited Adrenaline: Διάλεξε ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 extreme και εναλλακτικές δραστηριότητες
Από Αγάπη Μυργιώτη

"Αδρεναλίνη κανένας δεν θα μείνει..." είχαν τραγουδήσει κάποτε τα "Ξύλινα Σπαθιά" και κατάφεραν να ξεσηκώσουν τα πλήθη και να "κάνουν μερικές ενέσεις αδρεναλίνης" μέσα από το τραγούδι τους. Τι θα έλεγες, όμως, αν μπορούσες να νιώσεις τα επίπεδα αδρεναλίνης σου, να ανεβαίνουν κυριολεκτικά στα ύψη; Να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία που θα σε ψυχαγωγήσει με τον πιο extreme τρόπο και θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε φόβο σου;

Αρκετές φορές σκεφτόμαστε ότι θα θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μας κάνει να αισθανθούμε πράγματα που δεν τα έχουμε ξανά αισθανθεί, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε για μερικές στιγμές τα πάντα.

"Θέλω κάτι που να κάνει τα επίπεδα αδρεναλίνης μου να χτυπήσουν κόκκινο"! Πόσες φορές εσείς ή οι φίλοι σας έχετε σκεφτεί κάτι τέτοιο; Ή πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί πώς θα ήταν να δοκιμάζετε ένα extreme sport ή μια εμπειρία τελείως διαφορετική , από όσες μέχρι σήμερα έχετε βιώσει;

Μπορεί να θέλετε κάτι εντελώς ακραίο ή κάτι λιγότερο ακραίο. Μπορεί ακόμα να μην ξέρετε που να ψάξεις, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Σίγουρα, όμως δεν ξέρεις όλα τα διαφορετικά extreme και εναλλακτικά πράγματα, που μπορείς να κάνεις, εντός και εκτός Αττικής.

Unlimited Adrenaline: Όλα τα extreme sports στα πόδια σου

Η "Unlimited Adrenaline", όμως, ξέρει! Η διαδικτυακή πλατφόρμα, που δημιούργησαν το 2020, ο Ηλίας Ρίζος και ο Κώστας Τζώρτζης, συγκεντρώνει περισσότερες από 2.000 δραστηριότητες, σε 100 διαφορετικές κατηγορίες, που αφορούν τα extreme sports και τον εναλλακτικό τουρισμό.

Τώρα ξέρεις που να ψάξεις

Στην πλατφόρμα της "Unlimited Adrenaline", μπορείς να μπεις και να εντοπίσεις, ανάλογα με την περιοχή ή το είδος της δραστηριότητας που επιθυμείς, αυτό που σου ταιριάζει.

Κάθε δραστηριότητα έχει ακριβής περιγραφή, έτσι ώστε, ακόμα και αν δεν γνωρίζεις περί τίνος επρόκειτο, να πάρεις "μια καλή γεύση".

Ανακάλυψε δραστηριότητες στο νερό, τον αέρα, την ύπαιθρο και την πόλη που διοργανώνονται από επαγγελματίες και διάλεξε αν προτιμάς κάτι περισσότερο ή λιγότερο τολμηρό.

Unlimited Adrenaline: Όλα τα extreme sports στα πόδια σου

Μάλιστα, μέσα από τις συγκεκριμένες δραστηριότητες, μπορείς να ανακαλύψεις νέες πτυχές της Αττικής ή του εκάστοτε μέρους, στο οποίο βρίσκεσαι. Να δεις την περιοχή από αέρος, να εξερευνήσεις τον βυθό της, να δοκιμάσεις τα κρασιά της....

"Για να γνωρίσεις ένα μέρος, πρέπει να το ζήσεις και ο καλύτερος τρόπος είναι μέσα από μια δραστηριότητα’’, υπογραμμίζει ο Ηλίας Ρίζος.

Η πλατφόρμα της "Unlimited Adrenaline", θα σε καθοδηγήσει και θα σε βοηθήσει να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ταυτόχρονα, η εμπειρία της πλατφόρμας βελτιώνεται διαρκώς, με στόχο να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν καλύτερα τον επισκέπτη και να τον βοηθάει να εντοπίσει αυτό που του ταιριάζει.

"Θέλαμε να λύσουμε το πρόβλημα που είχαμε όταν πηγαίναμε κάπου και δεν ξέραμε, που να κάνουμε τι", εξηγεί ο Ηλίας Ρίζος και προσθέτει "και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το "Unlimited Adrenaline".

Unlimited Adrenaline: Όλα τα extreme sports στα πόδια σου

Μια μοναδική εμπειρία

Μπορείς να δοκιμάσεις Canoe Kayak, Rafting, αναρρίχηση ή πεζοπορία, αν είσαι τολμηρός. Μπορείς, όμως να δοκιμάσεις και λιγότερο extreme δραστηριότητες, όπως ιππασία ή γευσιγνωσία. Ή να δοκιμάσεις πράγματα, που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν, όπως το flying boat, την ιπτάμενη βάρκα ή το jet pack.

"Με μια τέτοια δραστηριότητα, βγαίνεις από τον υπολογιστή, έρχεσαι σε επαφή με τη φύση και άγνωστες εμπειρίας".

Unlimited Adrenaline

Σχεδίασε το ταξίδι σου

Η πλατφόρμα σου προσφέρει ακόμα μία μοναδική δυνατότητα, που δεν είναι άλλη, από την οργάνωση του ταξιδιού σου. Έτσι, αν δεν έχεις χρόνο ή διάθεση, να ασχοληθείς με την οργάνωση του ταξιδιού σου, η "Unlimited Adrenaline", μπορεί να το κάνει για εσένα.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share