Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

22 Οκτωβρίου 2022 11:10
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για φαγητό το "Boracay Philippine" για σούσι που βρίσκεται στην οδό Γιαννιτσοπούλου 6 στη Γλυφάδα. Παράλληλα, ανακάλυψε εδώ μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας για σούσι.

Στο "Boracay" θα βρεις αυθεντικά, παραδοσιακά ασιατικά πιάτα τα οποία ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Αυθεντικές, παραδοσιακές Φιλιππινέζικες και Ιαπωνικές συνταγές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, σε έναν μοντέρνο χώρο, στον οποίο ξεχωρίζει ένας υπέροχος ζωγραφισμένος τοίχος που επιμελήθηκε η ζωγράφος Μελίνα Κοάν.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε σου προτείνουμε το ΒΟΟ!, που βρίσκεται στην οδό Λεπενιώτου 22.

Μέσα στα στενά του Ψυρρή στην οδό Λεπενιώτου θα εντοπίσεις το BOO! και θα το διακρίνεις αμέσως καθώς ξεχωρίζει τόσο από τον σκοτεινό και κόκκινο φωτισμό του όσο και από την κυκλαδίτικη αισθητική του.

Το μαγαζί αποτελείται από διάφορα επίπεδα. Αρχικά, υπάρχουν κάποια εξωτερικά τραπέζια πριν εισέλθεις στο κεντρικό μαγαζί. Αφού μπεις στο μαγαζί αριστερά στο πρώτο επίπεδο είναι το bar και κάποια τραπέζια, ενώ σε ένα δεύτερο επίπεδο και αφού ανέβεις ελάχιστα σκαλάκια βρίσκεται ένα κομμάτι του μαγαζιού όπου έχει περισσότερους όρθιους.

Τέλος, μια στριφογυριστή σκάλα σε οδηγεί σε μια ειδυλλιακή ταράτσα, με δέντρα, δροσερό αεράκι και υπέροχη διακόσμηση.

Παράλληλα, το BOO!, έχει πολύ ιδιαίτερο φωτισμό, που δημιουργεί μυστήριο. Ένα έντονο κόκκινο φως μέσα σε ένα σκοτεινό κλίμα, σε παρασέρνει σε ένα μυστήριο, σε έναν κόσμο, το κόσμο του BOO! που θέλεις να ανακαλύψεις.

Σινεμά

Αν έχεις όρεξη για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την δραματική ταινία "Για την Κιάρα".

Υπόθεση:

Όλα αλλάζουν για τη 15χρονη Κιάρα, όταν ένα πρωί ο πατέρας της εξαφανίζεται απροειδοποίητα. Μαθαίνει πως καταζητείται ως μέλος της καλαβρέζικης μαφίας και ξεκινάει την αναζήτησή του για να μάθει την αλήθεια.

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Από την άλλη αν ψήνεσαι για θέατρο, το Athensmagazine.gr, σου προτείνει την παράσταση «Οικόπεδα με Θέα», του David Mamet.

Η Happy Productions παρουσιάζει στο Θέατρο Άνεσις, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, το βραβευμένο με Pulitzer αριστούργημα του David Mamet «ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΘΕΑ» (Glengarry Glen Ross), με ένα θίασο σπουδαίων ηθοποιών, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και πρωτότυπη μουσική Γιάννη Μαθέ.

Το έργο, διαδραματίζεται κατά τις τελευταίες μέρες ενός διαγωνισμού, που έχει επιβληθεί από τα κεντρικά γραφεία ενός κτηματομεσιτικού γραφείου μιας μικρής αμερικανικής πόλης.

Οι τέσσερις απελπισμένοι μεσίτες του γραφείου διαγωνίζονται ποιος θα κλείσει τις περισσότερες πωλήσεις. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ο δεύτερος ένα σετ μαχαίρια ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα απολυθούν!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Οι ήρωες αυτού του ρεαλιστικού, σκληρού και δηκτικού έργου, που είναι συγχρόνως σπαρακτικό και αστείο, κυνηγούν το δικό τους «αμερικανικό όνειρο»! Ανταγωνίζονται μεταξύ τους χωρίς ηθικούς φραγμούς, όλοι εναντίον όλων! Θα κάνουν τα πάντα, νόμιμα ή μη, για να πουλήσουν τα περισσότερα ακίνητα, με μότο τη φράση «Πάση θυσία να κλείσει η συμφωνία», υπακούοντας στη φιλοσοφία τού «πουλάω άρα υπάρχω»

Ο ανταγωνισμός έχει φθάσει στο αποκορύφωμά του και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για ανθρωπιά και έλεος!

Το θεατρικό έργο του David Mamet διασκευάστηκε από τον ίδιο για τον κινηματογράφο το 1992, απαρτιζόμενο από ένα cast διάσημων ηθοποιών (Al Pacino, Alex Baldwin, Jack Lemmon, Ed Harris, Kevin Spacey). Η ταινία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία, απέσπασε δεκάδες βραβεία και διακρίσεις χαρίζοντας στον Al Pacino μια υποψηφιότητα για Oscar Β` Ανδρικού Ρόλου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τους Polkar στον Σταυρό του Νότου.

Ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι, χάλκινα σε παροξυσμό, ιπτάμενα χαρτάκια και φιλιά στο στόμα για όσους το επιθυμούν, είναι από τα λίγα που θα συμβούν..

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share