Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζήσαμε την πιο τρομακτική εμπειρία στο "Athens Hall Of Horrors" - Εσύ τολμάς να το ζήσεις;

Το Athensmagazine.gr επισκέφτηκε το πιο spooky ξενοδοχείο!

21 Οκτωβρίου 2022 10:32
Ζήσαμε την πιο τρομακτική εμπειρία στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχεις ακουστά το Halloween; Την πιο τρομακτική γιορτή του χρόνου, που τιμά τους νεκρούς προγόνους των ανθρώπων; Τρομακτικές αμφιέσεις, εκατοντάδες ταινίες τρόμου, διακόσμηση με τρομακτικές κολοκύθες και διάφορα άλλα στοιχεία της μεταθανάτιας ζωής, συνθέτουν το πιο spooky σκηνικό.

Στο "Athens Hall Of Horrors", θα έλεγε κανείς ότι "γιορτάζουν" μόνιμα το Halloween, καθώς πρόκειται για το πιο τρομακτικό δωμάτιο - ξενοδοχείο της Αθήνας, με μόνιμα τρομακτική διακόσμηση.

Το Athensmagazine.gr, επισκέφτηκε το "Athens Hall Of Horrors", το ξενοδοχείο του τρόμου που υπόσχεται να κάνει κάθε εφιάλτη σου πραγματικότητα και έζησε την πιο τρομακτική εμπειρία.

Το πρώτο και μοναδικό haunted house στην Ελλάδα που σε περιμένει να ζήσεις μια απόλυτα τρομακτική εμπειρία και που θα σε κάνει να ουρλιάζεις από τον φόβο σου. Η αδρεναλίνη στα ύψη!

Παράλληλα, ενημερώσου για το Horror Drive-in theme event.

Η εμπειρία μας στο ξενοδοχείο τρόμου

Φτάσαμε λίγο πριν την είσοδο του πιο τρομακτικού ξενοδοχείου "Athens Hall Of Horrors" και εκεί μας υποδέχτηκε ο grum, ο οποίος φορούσε μια πράσινη στολή, είχε την πιο ανατριχιαστική έκφραση και στάση σώματος και μίλαγε σαν αληθινό zombie.

Αφού μπήκαμε στο "lobby" του ξενοδοχείου, ο grum, μας υποδέχτηκε λέγοντας μας χαρακτηριστικά πως είμαστε οι μόνοι ζωντανοί στο ξενοδοχείο και εξηγώντας μας την ιστορία του στοιχειωμένου κτηρίου, την οποία φυσικά δεν θα σας πω για να μην σας κάνω spoiler.

Στη συνέχεια ανεβήκαμε τα σκαλιά. Σκοτεινή ατμόσφαιρα, τρομακτικές φιγούρες, ανατριχιαστική μυρωδιά και ήχοι και ηθοποιοί που μοιάζουν να έχουν βγει από ένα άλλο κόσμο σε "υποδέχονται" με τις "χειρότερες" προθέσεις, με στόχο να σε τρομάξουν!

Πολλά ουρλιαχτά, πολύ γέλιο και μια μοναδική εμπειρία τρόμου! Εμείς το τολμήσαμε και περάσαμε καλά! Εσείς θα το δοκιμάζατε; Αντέχετε; Αυτό είναι το ερώτημα!

Ας ρίξουμε μια ματιά:

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share