Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

3 + 1 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το Halloween στην Αθήνα

Τολμάτε να ζήσετε την εμπειρία της πιο τρομακτικής γιορτής του κόσμου;

18 Οκτωβρίου 2022 10:14
3 + 1 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το Halloween στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα στις 31 Οκτωβρίου και πρόκειται αδιαμφισβήτητα για την πιο τρομακτική γιορτή του χρόνου.

Σύμφωνα με την παράδοση, τη συγκεκριμένη μέρα ερχόμαστε πιο κοντά με τον «άλλο κόσμο, μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με πνεύματα και νεκρούς. Αυτό από μόνο του είναι αρκετά spooky...

Παράλληλα, ένας σκοτεινός και τρομακτικός στολισμός ενισχύει το κλίμα του Halloween.

Πλέον, η συγκεκριμένη γιορτή έχει μεγάλη απήχηση και στο ελληνικό κοινό, γι' αυτό και το Athensmagazine.gr, σας παρουσιάζει 4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα για το Halloween.

Να επισκεφτείτε το Little Kook

Το "Little Kook", το παραμυθένιο μαγαζί στο Κέντρο της Αθήνας, που ξέρει να σε βάζει στο γιορτινό κλίμα καλύτερα από τον καθένα, στολίστηκε αλλά Halloween και σε περιμένει να το επισκεφτείς.

Γλυκά και ροφήματα που εμπνέονται από το Halloween, ποτά που απολαμβάνεις μέσα σε κολοκύθες και τρομακτικές φιγούρες.

Να δείτε ταινία τρόμου μέσα από το αυτοκίνητό σας

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας Cinema Alive επιστρέφει μετά από δύο χρονιές και 9 sold out παραστάσεις για να μετατρέψει ξανά το Lunar Space σε ένα Horror Drive-in theme event.

Το event προσκαλεί όλους τους λάτρεις των ταινιών τρόμου (όσους αντέχουν) σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με περισσότερους από 50 ηθοποιούς, πολύ σκοτάδι και ειδικά εφέ, για 3 μοναδικές παραστάσεις.

Σκηνικά βγαλμένα από θρίλερ, 50 ηθοποιοί, jump scares, ειδικά εφέ, θεματικό μενού και cocktails περιμένουν όσους παρευρεθούν στο event 21-23 Οκτωβρίου στον Ελληνικό Κόσμο – Lunar Space για την απόλυτη εμπειρία τρόμου μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Τρεις ταινίες τρόμου που η κάθε μια άφησε την δική της κληρονομιά θα προβληθούν στα πλαίσια του Horror Drive-in theme event.

Το πρόγραμμα προβολών:

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Ώρα: 21.00

O Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες – The Night on Elm Str.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Ώρα: 21.00

Annabelle: Creation

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Ώρα: 21.00

Train to Bussan – Busanhaeng

Να ζήσετε μια εμπειρία τρόμου στα πιο τρομακτικά δωμάτια

Το Athens Hall Of Horrors διαθέτει τα πιο τρομακτικά δωμάτια της Αθήνας. Μια εμπειρία τρόμου σε ένα δωμάτιο με ηθοποιούς και σκηνικό που σε στοιχειώνει.

Θα έλεγε κανείς ότι στο Athens Hall Of Horrors, είναι πάντα εποχή Halloween.

Το ερώτημα είναι ένα! Αντέχεις;

Να πάτε σε Halloween Party

Το Stranger Things 5 Hellfire Halloween Party στις 29 Οκτωβρίου, είναι ιδανικό για να διασκεδάσετε για το Halloween και να μπείτε στο κλίμα.

Στo Αρχιτεκτονική Live, εκ μέρους του Souperstrange, το βράδυ στις 29 του μήνα, βάλε τη στολή σου, με θέμα Stranger Things ή ότι εσύ επιθυμείς και ετοιμάσου για ένα μοναδικό πάρτι.

Το θέμα του πάρτι είναι αφιερωμένο στο Stranger Things, στις ταινίες της δεκαετίας του '80 ενώ θα είναι γεμάτο με τέρατα.

Παράλληλα, dj sets, προβολές, arcade games και θεματικά δώρα θα "τρέχουν" όλο το βράδυ.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share