Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

16 Οκτωβρίου 2022 07:29
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για φαγητό το εστιατόριο "Delta" του ΚΠΙΣΝ.

Με την έλευση του Φθινοπώρου μια νέα έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες του εστιατορίου, όπου αυτή τη φορά σχετίζεται με το νέο degustation menu 12 σταδίων, που υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία με πιάτα που θυμίζουν έργα τέχνης, αλλά και μια σειρά προτάσεων à la carte που θα σερβίρονται καθημερινά.

Το κάθε μενού περιλαμβάνει 12 πιάτα που έχει δημιουργήσει ο χαρισματικός Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος, με την ομάδα του.

12 στάδια, κάθε ένα από τα οποία βιώνεται ταυτόχρονα ως δημιουργική, φιλοσοφική και γαστρονομική εμπειρία. Με ένταση και τόλμη που ενθουσιάζουν.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Bar

Από την άλλη αν ψήνεσαι για ποτάκι, το Athensmagazine.gr, σου προτείνει για σήμερα το "Agape" τη νέα άφιξη της Αθήνας, που βρίσκεται στην οδό Ηρακλειδών 21-23. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα νέα μαγαζιά στην Αθήνα, που θα γίνουν talk of the town.

Το νέο wine bar της Αθήνας, με το όνομα "Agape", μοιράζει απλόχερα αγάπη, σε όλους όσους το επισκέπτονται. Είναι η ρομαντική και ανεπιτήδευτα επιβλητικά αρχοντική και γλυκιά ατμόσφαιρα, η εξυπηρέτηση αλλά και το μενού, που κάνουν το μαγαζί να σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα.

Η κουζίνα λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για πρωινό μαζί με τον specialty καφέ της Wise Cup, για brunch, μετά για light dinner και ακόμα πιο μετά για after office τσιμπολόγημα μαζί με κρασί.

Στον χώρο ξεχωρίζει το κελάρι που έστησαν με τα χέρια τους οι ιδιοκτήτες, ένας γυάλινος θάλαμος που φιλοξενεί 110 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και τον γαλλικό αμπελώνα. Ενώ, τα signature cocktails εμπνέονται το όνομά τους από το αρτικόλεξο της Αγάπης, για παράδειγμα στο γράμμα Α θα βρεις το «Αίσθημα».

Σινεμά

Αν ψήνεσαι σήμερα για σινεμαδάκι, τότε σου προτείνουμε την ταινία τρόμου "Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες", για να μπεις στο mood του Halloween.

Υπόθεση:

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του Χάλογουιν, η Λόρι γράφει τα απομνημονεύματά της, προσπαθώντας να εξορκίσει το φάντασμα του Μάικλ Μάγιερς από τη ζωή της. Όταν, όμως, η εγγονή της ερωτευτεί ένα αγόρι που κατηγορήθηκε για το φόνο ενός μικρού παιδιού, η κατάρα του απέθαντου «Μπαμπούλα» θα επιστρέψει στο Χάντονφιλντ.

Δείτε το trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Μουσική

Από την άλλη αν θέλεις να απολαύσεις λίγη μουσική και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, το Athensmagazine.gr, σου προτείνει το Baraonda Music Hall, στο οποίο τραγουδάνε η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τούρνας. Ανακάλυψε εδώ τις πίστες της Αθήνας, για τη νέα σεζόν.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 20€

Σάββατο & Κυριακή (από τις 21:00):

Τιμή απλής φιάλης: 160€ ανά 4 άτομα
Τιμή Special φιάλης: 190€ ανά 4 άτομα
Τιμή Premium φιάλης: 220€ ανά 4 άτομα

Αναστασίου Τσόχα 43, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0644 4308

Θέατρο

Παράλληλα, αν ψήνεσαι για θέατρο, σου προτείνουμε για σήμερα την παράσταση, "Dogville", που παίζεται στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

Αριστουργηματική αλληγορία που εξετάζει τα όρια της ηθικής, παίζει με το δίπολο θύμα-θύτης, ενώ ξεγυμνώνει τα κατώτερα ένστικτα της ανθρώπινης φύσης.

Ερμηνεύουν: Έλ. Τρίγγου, Στ. Μάινας, Θ. Κατσαφάδος, Ν. Βλαβιανού, Β. Αλεξανδρής, Αν. Νάτσιος, Φ. Παπαχριστοπούλου, Αλ. Μαυρόπουλος. Μετάφρ.: Αντ. Γαλέος. Σκην.: Θ. Μέλισσα. Κοστ.: Β. Σύρμα. Μουσ.: Στ. Γασπαράτος. Φωτ.: Μ. Μάσχα.

Κατάλληλη για άνω των 15 ετών.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share