Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

7 Οκτωβρίου 2022 12:50
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο "Τρένο στο Ρουφ", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως προς τον σταθμό του προαστιακού στο Ρουφ.

Πρόκειται για τη μοναδική αμαξοστοιχία στον κόσμο όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, να παρακολουθήσεις κάποια θεατρική παράσταση, να πάρεις ένα ρομαντικό δείπνο ή να παρακολουθήσεις μια λογοτεχνική βραδιά.

Βρίσκεται σταθμευμένο, την αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ και αποτελείται από εννέα παλαιά βαγόνια – μεταξύ των οποίων και το «Ελληνικό Βαγόνι», ένα αυθεντικό Wagon Restaurant του Orient Express κατασκευής 1924, και μια μουσειακή ατμομηχανή τύπου Μπρέντα του 1947 – που λειτουργούν ως θεατρική σκηνή, μουσική σκηνή, εστιατόριο, φουαγιέ, μπαρ, καμαρίνια και βοηθητικοί χώροι.

Είναι η μοναδική αμαξοστοιχία στον κόσμο που σε "ταξιδεύει" στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού!

Μουσικές παραστάσεις στο αυθεντικό βαγόνι του Orient Express, θεατρικές παραστάσεις στο Θεατρικό Βαγόνι, παιδική σκηνή, λογοτεχνικές συζητήσεις, εικαστικές δημιουργίες, προβολές, φεστιβάλ, ανατρεπτικά project νέων καλλιτεχνών στο New Wagon, ρομαντικά δείπνα στο Wagon Restaurant, ποτό μέχρι αργά στο Wagon Bar, οργάνωση εκδηλώσεων και πρωτότυπες προτάσεις ψυχαγωγίας για όλους.

Η αίσθηση που παρέχει αυτός ο μικρόκοσμος που έχει στηθεί στο Ρουφ είναι μοναδική, καθώς νομίζεις ότι ανήκεις στο καστ μιας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής!

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτό τότε σου προτείνουμε το ΒΟΟ!, που βρίσκεται στην οδό Λεπενιώτου 22.

Μέσα στα στενά του Ψυρρή στην οδό Λεπενιώτου θα εντοπίσεις το BOO! και θα το διακρίνεις αμέσως καθώς ξεχωρίζει τόσο από τον σκοτεινό και κόκκινο φωτισμό του όσο και από την κυκλαδίτικη αισθητική του.

Το διαχρονικό λευκό, τα ασβεστώμενα τοιχάκια και τα ψάθινα στοιχεία σε ταξιδεύουν αμέσως στις Κυκλάδες.

Κάπου στην είσοδο αριστερά θα διακρίνεις ένα τεράστια δέντρο μανιτάρι ενώ boho διακοσμητικά και φυτά διακοσμούν τον χώρο.

Το bar, είναι επίσης ένα από τα σημεία του μαγαζιού που σου θυμίζει Κυκλάδες, λευκά ασβεστωμένα τοιχάκια σε ημικυκλικό σχήμα που χρησιμεύουν ως χώρος για τα ποτά, ενώ στο ταβάνι κρέμονται ψάθινα φωτιστικά.

Το μαγαζί αποτελείται από διάφορα επίπεδα. Αρχικά, υπάρχουν κάποια εξωτερικά τραπέζια πριν εισέλθεις στο κεντρικό μαγαζί. Αφού μπεις στο μαγαζί αριστερά στο πρώτο επίπεδο είναι το bar και κάποια τραπέζια, ενώ σε ένα δεύτερο επίπεδο και αφού ανέβεις ελάχιστα σκαλάκια βρίσκεται ένα κομμάτι του μαγαζιού όπου έχει περισσότερους όρθιους.

Τέλος, μια στριφογυριστή σκάλα σε οδηγεί σε μια ειδυλλιακή ταράτσα, με δέντρα, δροσερό αεράκι και υπέροχη διακόσμηση.

Σινεμά

Αν έχεις όρεξη για σινεμεδάκι τότε σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να δεις μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου "Τα Σαγόνια του Καρχαρία".

Υπόθεση:

Όταν ένας γιγαντιαίος λευκός καρχαρίας σπέρνει τον τρόμο στις παραλίες μιας αμερικανικής κωμόπολης, ο τοπικός σερίφης, ένας ωκεανολόγος και ένας βετεράνος θαλασσόλυκος αναλαμβάνουν να τον εξοντώσουν

Δείτε το trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τη συναυλία "Piaf! The Show: Η ζωή της Edith Piaf" με την μοναδική Nathalie Lermitte στο Christmas Theater.

Οι αλησμόνητες μελωδίες της Piaf συνοδεύονται από προβολές ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Στον ρόλο της Εντίθ Πιάφ θα απολαύσουμε τη μοναδική Ναταλί Λερμίτ που έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο με την ιδιότητά της να υποδύεται την Εντιθ Πιάφ σε διάσημες παραστάσεις και μιούζικαλ. Η Nathalie Lermitte είναι η πρωταγωνίστρια και η υπέροχη ερμηνεύτρια των τραγουδιών της Πιάφ στην παράσταση, εδώ και 4 χρόνια..

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Επιπλέον, αν έχεις όρεξη για θέατρο, το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα την παράσταση «Η Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά στο Θέατρο ΖΙΝΑ.

Διασκεδαστική και πολυσύνθετη «Η ΠΑΓΙΔΑ» ξέρει να δημιουργεί συνεχώς «θέατρο εν θεάτρω», έτσι που τίποτα να μην είναι αυτό που φαίνεται. Έτσι, που όλα και όλοι να ’ναι διπλά. Οι αθώοι, ένοχοι, το δράμα, κωμωδία, η λογική, τρέλα και φαντασία.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share