Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

5 Οκτωβρίου 2022 13:25
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο νέο εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου, "Comal" που φέρνει το Μεξικό στην πλατεία του Χαλανδρίου.

Στο μενού υπάρχουν γνώριμες μεξικάνικες γεύσεις, αλλά με τα ιδιαίτερα twists και ενδιαφέροντες συνδυασμούς υλικών, σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και to share πιάτα.

Και όλα αυτά σε έναν χώρο άκρως μαγευτικό. Ξύλινα τραπέζια, αναπαυτικά σκαμπό στην μεγάλη μπάρα, εντυπωσιακά έπιπλα κάτω από χαμηλό φωτισμό.

Ο σεφ, εμπνευσμένος από την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο όπου θα προσεγγίζει τη μεξικάνικη γαστρονομία κάπως αλλιώς και σίγουρα πολύ διαφορετικά από την tex mex λογική που επικρατεί στα περισσότερα μεξικάνικα της Αθήνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMAL (@comal.athens)

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτάκι, το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα το "Angelo et Manolo", τη νέα άφιξη στην οδό
Μητροπόλεως 38A στο κέντρο της Αθήνας. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά στην Αθήνα που μόλις άνοιξαν και θα γίνουν talk of the town.

Το "Angelo et Manolo", είναι το πρώτο wine bar από Αφροέλληνες. Πρόκειται, για το μαγαζί της Φωτεινής Παντζιά του By The Glass και του Cardinale (ο Αngelo της φωτεινής επιγραφής είναι ο γιος της ο Άγγελος) και του νεαρού πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή (o Manolo).

Στo "Angelo et Manolo" πρωταγωνιστεί το κρασί, με λευκές, ροζέ, orange και κόκκινες προτάσεις από τον ελληνικό αμπελώνα, ενώ παράλληλα σερβίρονται 15 high profile γαλλικά και ιταλικά fine wines, ορισμένα εισαγωγής της ίδιας της Φωτεινής, σε Coravin, διατηρώντας όλα τα ποιοτικά στοιχεία τους.

Σινεμά

Παράλληλα, αν σήμερα ψήνεσαι για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την κομεντί "Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα".

Υπόθεση:

Μια χωρισμένη κτηματομεσίτρια που ζει σε μια παραθαλάσσια κωμόπολη της Μασαχουσέτης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα επαγγελματικά της προβλήματα και τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Δείτε εδώ το trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Μουσική

Από την άλλη αν ψήνεστε για μια ωραία συναυλία, τότε μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο Musical Tribute για την Whitney Houston, στο CHRISTMAS THEATER.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε μία φωνή που δεν μπορούσε να συγκριθεί με καμία άλλη. Γεννημένη σε μία «μουσική» οικογένεια (η Αρίθα Φράνκλιν ήταν εξάλλου η νονά της), οι ικανότητες και το «star quality» της ήταν αδιαμφισβήτητα. Μέχρι σήμερα, η μουσική κληρονομιά της παραμένει χωρίς προηγούμενο και η χαρακτηριστική φωνή της έχει αφήσει ιστορία.

Η παράσταση «The Greatest Love Of All» δημιουργήθηκε στο West End προκειμένου να τιμήσει την ζωή και την καλλιτεχνική παρακαταθήκη που έχει αφήσει η Χιούστον, δέκα μόλις χρόνια μετά τον τραγικό της χαμό, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Στον ρόλο της Γουίτνεϊ θα απολαύσουμε την σταρ Μπελίντα Ντέιβις. Είναι μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες που κατάφεραν να ενσαρκώσουν την ζωή αλλά και την χρυσή φωνή της Γουίτνει Χιούστον. Δεν είναι τυχαίο ότι πρωταγωνίστησε σε δύο μεγάλα αφιερώματα που δημιούργησαν τα κανάλια FOX και BBC για την σπουδαία ντίβα.

Το Musical Tribute του West End με τίτλο «The Greatest Love Of All» παρουσιάζει τις σημαντικότερες στιγμές της Whitney Houston live. Με 10 μουσικούς χορευτές και τραγουδιστές αλλά και με θεατρικά εφέ και ένα συναρπαστικό οπτικό υλικό θα ζήσουμε ξανά το πάθος μιας γυναίκας που με την φωνή τα τραγούδια και την μοναδική σκηνική της παρουσία, κατάφερε να συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Παράλληλα, αν έχεις διάθεση για θέατρο, τότε για σήμερα σου προτείνουμε την παράσταση "Όπου κι αν πας να μη χαθείς", στο Από Μηχανής Θέατρο.

Το συγκλονιστικό αυτό μυθιστόρημα, το οποίο έχει έως σήμερα πουλήσει πάνω από 20.000 αντίτυπα, γίνεται η αφετηρία για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου θεατρικού κειμένου γεννημένου εξολοκλήρου μέσα από τη διαδικασία των προβών.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Πότε σε πρώτο πρόσωπο και πότε σε τρίτο, άλλοτε σε μορφή προσωπικής μαρτυρίας με συχνές αναφορές στη σπαρακτική ερωτική αλληλογραφία του κεντρικού ήρωα και μετά ξανά πίσω στη γειωμένη πραγματικότητα και τα γεγονότα της πολιτικής σκηνής, το «Όπου κι αν πας να μη χαθείς» λειτουργεί ως ένα σύγχρονο «έπος», μια σύγχρονη Οδύσσεια στην οποία ξετυλίγεται η Ιστορία της νεότερης Ελλάδας από τη δεκαετία του 1950 έως και τις μέρες μας και μαζί η ξενιτιά, η δικτατορία, τα κινήματα, η μεταπολίτευση, η πτώση του ανατολικού μπλοκ κ.α. Η περιπλάνηση του κεντρικού ήρωα Ορέστη στους τόπους της Ιστορίας, γίνεται ένα ταξίδι με προορισμό την προσωπική του «Ιθάκη» αλλά ταυτόχρονα αντανακλά την προσδοκία και τη ματαίωση μιας ολόκληρης εποχής.

Η λογοτεχνία, το θέατρο και η Ιστορία συνομιλούν σκηνικά, η αφήγηση και η δράση εναλλάσσονται δημιουργικά έτσι ώστε να απολαμβάνουμε επί σκηνής μια παράσταση γεμάτη συγκίνηση, χιούμορ, ατμόσφαιρες, ανατροπές, μια παράσταση στην οποία η «μεγάλη» Ιστορία συναντιέται με τις ιστορίες των χαρακτήρων που έρχονται να μας τις εκμυστηρευτούν και μαζί να ξυπνήσουν και δικές μας μνήμες.

Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share