Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

29 Σεπτεμβρίου 2022 11:38
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα σούσι στο "Akira Sushi Bar" που βρίσκεται στην οδό Μ. Μποτσαρη 6-8, στην Ηλιούπολη Αττικής. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά της Αθήνας για σούσι.

To "Akira Sushi Bar" είναι αγαπημένο στέκι για τους λάτρεις του σούσι, αλλά και γενικότερα της Ιαπωνικής κουζίνας,

Στο μαγαζί θα βρεις φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ελληνικά προϊόντα και φυσικά ποιοτικές και αυθεντικές ιαπωνικές γεύσεις.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε για σήμερα το Athensmagazine.gr, προτείνει το "Angelo et Manolo", που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 38A στην Αθήνα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικά από τα μαγαζιά στην Αθήνα που μόλις άνοιξαν και θα γίνουν talk of the town.

Το "Angelo et Manolo", είναι το πρώτο wine bar από Αφροέλληνες. Πρόκειται, για το μαγαζί της Φωτεινής Παντζιά του By The Glass και του Cardinale (ο Αngelo της φωτεινής επιγραφής είναι ο γιος της ο Άγγελος) και του νεαρού πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή (o Manolo).

Στo "Angelo et Manolo" πρωταγωνιστεί το κρασί, με λευκές, ροζέ, orange και κόκκινες προτάσεις από τον ελληνικό αμπελώνα, ενώ παράλληλα σερβίρονται 15 high profile γαλλικά και ιταλικά fine wines, ορισμένα εισαγωγής της ίδιας της Φωτεινής, σε Coravin, διατηρώντας όλα τα ποιοτικά στοιχεία τους.

Σινεμά

Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε η νέα κινημαρογραφική εβδομάδα και το προτείνουμε να την ξεκινήσεις με την επική περιπέτεια “Η Γυναίκα Βασιλιάς”.

Υπόθεση:

Το 1823, το αφρικανικό βασίλειο της Δαχομέης απειλείται τόσο από διάφορες τοπικές φυλές όσο και από Ευρωπαίους δουλέμπορους. Η μόνη ελπίδα για να μην συμβιβαστεί ατιμωτικά είναι οι Αγκότζι, ένα επίλεκτο, ανίκητο σώμα πολεμιστριών.

Δείτε το trailer:

Με την ευκαιρία δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις τις "Μεγάλες Ώρες" με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Ηρώδειο.

Συμμετέχουν οι Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης, Ελεάννα Βαρελά και ο Jonathan Jackson.

Στης «Σιωπής τον Τόπο», το Άγιο Όρος, βιώνονται συνέχεια οι «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» της παρουσίας του Φωτός. Και οι ώρες γίνονται μεγαλύτερες όταν η του αενάου Φωτός Μητέρα, η «ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ» μεταδίδει το Φως της, σ' αυτούς που το αναζητούν.

Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης καταθέτει συνθετικά την γνώση του, από την Βυζαντινή και Δυτική μουσική, μέσα από τον δικό του μουσικό κόσμο.

Μία κατανυκτική προσευχή, που θα ακουστεί σαν το θρόισμα του ανέμου κάτω από τη σκέπη του σεπτού Αγιορείτικου ουρανού στον Αττικό Ουρανό, στο Ηρώδειο, με ερμηνευτές τη Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, την Ελεάννα Βαρελά και τον κάτοχο 5 βραβείων Emmy, Αμερικανό μουσικό και ηθοποιό Jonathan Jackson μαζί με 100 χορωδούς από τρεις διαφορετικές χορωδίες.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Αν δεν έχεις δει την θεατρική επιθέωρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Τι Ζούμε, Ρε;", στο Θέατρο Άλσος, τότε ήρθε η στιγμή να την δεις.

Πρόκειται για μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό! Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει.
Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή!

Ο προαιώνιος ρόλος της επιθεώρησης είναι να παίρνει το βαρύ και να το κάνει ελαφρύ, το ψυχικό βάρος να το κάνει γέλιο!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Αυτό συμβαίνει φέτος στο Θέατρο Άλσος! Η Επιθεώρηση είναι εδώ!

Ο Όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη, συνυφασμένος με τις εξαίρετες υπερπαραγωγές που «ανεβάζει» στο θερινό
Θέατρο Άλσος δημιουργεί και φέτος το καλοκαίρι «το γεγονός της χρονιάς», επιστρατεύοντας τους καλύτερους για
να «στήσουν» ένα αξέχαστο υπερθέαμα με έναν μεγάλο θίασο αγαπημένων ηθοποιών, τραγούδι και χορό που
κλείνει το μάτι στην επικαιρότητα!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share