Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

28 Σεπτεμβρίου 2022 12:10
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για φαγητό το μαγαζί "Κουτούκι Καλυψώ" που βρίσκεται στην οδό Πεντέλης 41-43 στο Παλαιό Φάληρο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερες ταβέρνες στο Παλιό Φάληρο.

Μια όμορφη παραδοσιακή ταβέρνα με με ασβωστομένα τοιχάκια και πέτρα, που δημιουργούν μια αρχοντιά και μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Στο κέντρο της αυλής του μαγαζιού ξεχωρίζει ένα όμορφο, μεγάλο δέντρο που με τα κλαδιά του σκεπάζει τα τραπέζια, δημιουργώντας μια υπέροχη αίσθηση σε όσους κάθονται κοντά του.

Στο "Κουτούκι Καλυψή" θα βρείτε Ελληνικά και νοστιμότατα Κρεατικά άριστης ποιότητας ή θαλασσινά.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτό τότε για σήμερα σου προτείνουμε, το νέο wine bar της Αθήνας, με το όνομα "Agape", που μοιράζει απλόχερα αγάπη, σε όλους όσους το επισκέπτονται. Είναι η ρομαντική και ανεπιτήδευτα επιβλητικά αρχοντική και γλυκιά ατμόσφαιρα, η εξυπηρέτηση αλλά και το μενού, που κάνουν το μαγαζί να σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα. Παράλληλα, ανακάλυψε μαγαζιά στην Αθήνα που μόλις άνοιξαν και θα γίνουν talk of the town.

Η κουζίνα λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για πρωινό μαζί με τον specialty καφέ της Wise Cup, για brunch, μετά για light dinner και ακόμα πιο μετά για after office τσιμπολόγημα μαζί με κρασί.

Στον χώρο ξεχωρίζει το κελάρι που έστησαν με τα χέρια τους οι ιδιοκτήτες, ένας γυάλινος θάλαμος που φιλοξενεί 110 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και τον γαλλικό αμπελώνα. Ενώ, τα signature cocktails εμπνέονται το όνομά τους από το αρτικόλεξο της Αγάπης, για παράδειγμα στο γράμμα Α θα βρεις το «Αίσθημα».

Σινεμά

Αν ψήνεσαι για σινεμαδάκι τότε για σήμερα σου προτείνουμε την δραματική ταινία "Broadway".

Υπόθεση:

Ακολουθώντας τον εραστή της, η Νέλλη γίνεται μέλος μιας ομάδας πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλειμμένο αθηναϊκό θέατρο. Όταν όμως εκείνος μπει φυλακή, αυτή θα έρθει κοντά στον φυγάδα Γιόνας και οι εσωτερικές ισορροπίες της παρέας θα ανατραπούν.

Δείτε το trailer:

Με την ευκαιρία δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος.

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς.

 Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Αν από την άλλη θα ήθελες σήμερα να απολαύσεις μια ωραία θεατρική παράσταση, σου προτείνουμε το "Αίμα στο αίμα", που παίζεται στην Πέτρινη Αποθήκη Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Μια περιπατητική παράσταση-εγκατάσταση αφιερωμένη στις μεμονωμένες πράξεις εκδίκησης και δικαίωσης που λαμβάνουν χώρα εκτός του νόμου από την αρχαιότητα, με πρώτη ύλη από την ειδησεογραφία, το δημοτικό τραγούδι και τη λογοτεχνία.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share