Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

25 Σεπτεμβρίου 2022 08:42
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για φαγητό το νέο εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου που φέρνει το Μεξικό στην πλατεία του Χαλανδρίου.

Ο λόγος για το "Comal", το εστιατόριο που φέρνει το Μεξικό στην πλατεία του Χαλανδρίου.

Αυτή τη φορά, ταξιδεύει στο Μεξικό, μέσα από το restaurant – bar που στεγάζεται σε έναν ζεστό και boho χώρο στην κεντρική πλατεία.

Στο μενού υπάρχουν γνώριμες μεξικάνικες γεύσεις, αλλά με τα ιδιαίτερα twists και ενδιαφέροντες συνδυασμούς υλικών, σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και to share πιάτα.

Και όλα αυτά σε έναν χώρο άκρως μαγευτικό. Ξύλινα τραπέζια, αναπαυτικά σκαμπό στην μεγάλη μπάρα, εντυπωσιακά έπιπλα κάτω από χαμηλό φωτισμό.

Ο σεφ, εμπνευσμένος από την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο όπου θα προσεγγίζει τη μεξικάνικη γαστρονομία κάπως αλλιώς και σίγουρα πολύ διαφορετικά από την tex mex λογική που επικρατεί στα περισσότερα μεξικάνικα της Αθήνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMAL (@comal.athens)

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτό τότε το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα ποτό στο "ZAMBRI" που βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου 9 στη Κηφισιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στην Κηφισιά.

Το Zambri είναι ένα cafe-bar-restaurant υπερπαραγωγή, σε ένα επιβλητικό αρχοντικό που σερβίρει καφέ, brunch, μεσογειακές-ελληνικές γεύσεις και κοκτέιλ σε δύο διακοσμημένους σε αποικιακό στιλ ορόφους και σε μία από τις μεγαλύτερες βεράντες της Κηφισιάς.

Σινεμά

Αν ψήνεσαι σήμερα για σινεμαδάκι σου προτείνουμε την ταινία "Avatar".

Υπόθεση:

Ένας παραπληγικός πεζοναύτης αποστέλλεται στον πλανήτη Πανδώρα, στον οποίο κατοικούν οι Νάβι, ανθρωποειδή με τρία μέτρα ύψος, γαλάζιο δέρμα και δικό τους πολιτισμό. Θα βρεθεί ανάμεσά τους ως κατάσκοπος των γήινων, όταν όμως συνδέεται με την εξωτική Νεϊτίρι, θα πρέπει να διαλέξει στρατόπεδο.

Δείτε εδώ το trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να παρακολουθήσεις την παράσταση "Θέλω να σου Κρατάω το Χέρι", με τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Θάλεια Ματίκα.

Στις 17 Οκτωβρίου 1963, οι Beatles ηχογραφούσαν για πρώτη φορά σε FourTrack το τραγούδι τους I Want to Hold Your Hand (Θέλω να σου κρατάω το χέρι).

Το νούμερο ένα χιτ του 1964 στη Βρετανία έδωσε το 2021 την έμπνευση για τη συγγραφή ενός σύγχρονου θεατρικού έργου που εγκαινίασε τη νέα καλλιτεχνική εποχή ενός από τα ιστορικότερα θέατρα της Αθήνας.

Το έργο του Τάσου Ιορδανίδη Θέλω να σου κρατάω το χέρι (I want to hold your hand) θα παρουσιαστεί για δεύτερη χρονιά,από τις 16 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Άλφα - Ληναίος-Φωτίου που μετονομάστηκε προς τιμήν των «ακριβών» ιδρυτών του, Στέφανου Ληναίου και Έλλης Φωτίου.

Η κούραση στον γάμο, η κρίση που βιώνουν οι άνθρωποι μετά από πολλά χρόνια συγκατοίκησης, η απιστία κι ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής γίνονται το σκηνικό για δύο «παράνομους» εραστές.

Είναι και οι δύο γονείς. Έχουν και οι δύο τα δίκια τους. Έχουν κάνει και οι δύο λάθη.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Η παγκόσμια δραματουργία έχει συχνά ασχοληθεί με το ζήτημα των ανθρώπινων σχέσεων, με τις ανάγκες των δύο φύλων, με τα θέλω τους και τα πρέπει τους, ίσως επειδή ο θεατής άμεσα ή έμμεσα μπορεί να ταυτιστεί πολύ εύκολα και να κινητοποιηθεί συναισθηματικά. Οι δύο ήρωες μάς «προσκαλούν» να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ και να αντιληφθούμε, μέσα από τις συναντήσεις τους, ότι αυτό που ψάχνουμε όλοι μας στο τέλος της ημέρας είναι η ουσιαστική συντροφικότητα. Κάποιον να μας κρατάει το χέρι.

Θα τα καταφέρουν;

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Γεύση

Παράλληλα, μην χάσεις το μεγαλύτερο φεστιβάλ burger με μουσική και πολύ φαγητό.

Για δύo ΠΣΚ, 16, 17, 18 & 23, 24, 25 Σεπτέμβρη στο Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι, θα απολαύσεις το μεγαλύτερο φεστιβάλ για burger.

Μάλιστα, το φετινό Burger Fest ‘22 δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς θα είναι έχει πολλές συναυλίες.

Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα τις συναυλίες:

  • Παρασκευή 16/9: Good Job Nicky 22:00, Nalyssa Green 20:00, Dj set από τον Manos Κ.
  • Σάββατο 17/9: The Four Owls (UK) 22:00, Λόγος Απειλή 20:00. Dj set από τον Kill Emil και τον Chino
  • Κυριακή 18/9: Planet of Zeus 22:00, Void Droid 20:00, Dj set από τον Sin&Soul και την Short Lady
  • Παρασκευή 23/9: Solmeister x Marseaux 22:00 , Strawberry Pills 20:00, Dj set από τον Dj Snatch
  • Σάββατο 24/9: Delinquent Habits (USA) 22:00, Reverie (USA) 20:00, Dj set από τον Noiz και τον Mike Karkas
  • Κυριακή 25/9: Blend Mishkin & Roots Evolution 22:00, Bazooka 20:30, Rsn & The Electric Quartet ft. MC Yinka 19:00, Dj set από τους Global Club και την Short Lady

Πάνω από 15 burger houses

Πάνω από 15 burger houses, αλλά και γλυκές λιχουδιές σε περιμένουν στην Αγορά του Ο.Α.Κ.Α στις 16-18 & 23-25/9 για ένα διασκεδαστικό sprint. Κάποια από τα Burger Houses που θα γευτούμε στο Burger Fest είναι: Serial Grillers, Melt Burgers, Hoggies, Μπαρ Μπεε Κιου, Tyler’s, Jackaroo, Guerilla Chef, Raw Street Burgers, Τσίκεν the Van, Athens Vegan Burgers, RnD Burgers, Smash ‘n Bun, 13 Sweet & Salty, Jailbirds Chicken και άλλα που θα ανακοινωθούν σύντομα. Δεν θα λείψουν όμως και οι γλυκές αμαρτίες από Καμινάδα και Λουκουμάδες Μποέμ.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share