Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

24 Σεπτεμβρίου 2022 08:55
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για φαγητό το εστιατόριο Λακκαγκίνη, που βρίσκεται στην Αγία Τριάδος, στις Αφίδνες Αττικής.

Ένα εστιατόριο που παντρεύει το παραδοσιακό με το κομψό και την πολυτέλεια με την διακριτικότητα, μέσα σ' ένα μοναδικό κατάφυτο φυσικό περιβάλλον του βουνού.

Πετρόκτιστο κτίσμα, με τζάκι, ξύλινα πατώματα και αρχοντική διακόσμηση.

Παράλληλα, οι μεγάλες τζαμαρίες προσφέρουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει την υπέροχη θέα.

Η κουζίνα προσφέρει υπέροχα μεσογειακά πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση του τόπου, ενώ μπορείς από το πρωί να απολαύσεις

Παραδοσιακές πίτες, χειροποίητα ζυμαρικά, μπριζόλες, διάφορα κρεατικά, ριζότα και λαχταριστά γλυκά.

Προσοχή! Φρόντισε να έχεις κάνει κράτηση, αν θέλεις να επισκεφτείς τον χώρο το Σαββατοκύριακο, για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις διαθέσιμο τραπέζι.

Το εστιατόριο διαθέτει και μια μοναδική φάρμα, με διάφορα ζωάκια. Λάμα, ένα λευκό καγκουρό, πρόβατα, ελάφια, άλογα, γαϊδουράκια, είναι μερικά από τα ζώα που σε περιμένουν να τα γνωρίσεις.

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτό σου προτείνουμε το μαγαζί "Teefonas", μια νέα άφιξη στην Αθήνα, που βρίσκεται στην οδό Σαρρή 6-8. Με την ευκαιρία ανακαλύψτε μερικές ακόμα νέες αφίξεις στην Αθήνα.

Στον "Teefona" ξεκινούν από νωρίς το πρωί με καφέ, cinnamon rolls και γάλα με δημητριακά για όσους ψάχνουν ένα μέρος να εργαστούν ή να διαβάσουν με την ησυχία τους, ενώ το βράδυ προτείνουν να δοκιμάσουμε το Zombie και το Mai Tai τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TEEFONAS (@teefonas)

Σινεμά

Αν έχετε όρεξη για σινεμαδάκι, τότε για σήμερα προτείνουμε την αστυνομική ταινία "Η Συγκάλυψη".

Υπόθεση:

Η σύλληψη του νεαρού Μάρκο, ο οποίος προσπαθεί να εισέλθει παράνομα στη Δανία, ανοίγει ξανά την υπόθεση της εξαφάνισης ενός άντρα, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για παιδεραστία. Ο ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ Καρλ Μερκ αναλαμβάνει την υπόθεση, που δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.

Δείτε το trailer:

Δείτε εδώ σε ποια σινεμά προβάλλεται η ταινία

Θέατρο

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την θεατρική παράσταση "Δώρο Γενεθλείων" του Ray Cooney, στο θέατρο Λαμπέτη.

Τι θα κάνατε αν γυρίζατε σπίτι από το γραφείο τη βραδιά των γενεθλίων σας και ανακαλύπτατε ότι είχατε πάρει λάθος χαρτοφύλακα στο τρένο με 1.735.000 £ σε μεταχειρισμένα χαρτονομίσματα !; . Λοιπόν ο Henry Perkins αποφασίζει να πετάξει στην ηλιόλουστη Ισπανία με τη σύζυγό του Jean και τους καλύτερους φίλους του, Vic & Betty . Tο αποτέλεσμα είναι η γυναίκα του να αρχίζει να πίνει , να συλληφθεί ο καλύτερός του φίλος, ένας αδερφός ξαπλωμένος στο νεκροτομείο, ένας άλλος αδελφός να μεταναστεύσει στην Αυστραλία, ένας ταξιτζής να φύγει από το σπίτι του, δύο αστυνομικοί να τον κυνηγούν με μανία , ένας Ολλανδός δολοφόνος με σπασμένο πόδι... και το μπέρδεμα συνεχίζεται!

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Αυτή η ξεκαρδιστικά αστεία επιτυχία του West End, του Master της κωμωδίας Ray Cooney, είναι γεμάτη παρεξηγήσεις. διασκέδαση και δυνατά γέλια.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις το αφιέρωμα στη Τζένη Βάνου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Μια μεγάλη συναυλία για την πιο εμβληματική φωνή του ελληνικού ρεπερτορίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Η Τζένη Βάνου σημάδεψε με τις ερμηνείες της μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκε με πολλούς από τους κορυφαίους συνθέτες και άφησε παρακαταθήκη μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες, που σιγοτραγουδιούνται ως σήμερα.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Στη συναυλία θα ακουστούν τα πιο γνωστά και όμορφα τραγούδια, που δημιούργησαν τον μύθο της Τζένης Βάνου, σε σύνθεση Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Μουζάκη, Κώστα Καπνίση, Γιώργου Κατσαρού, Απόστολου Καλδάρα, Χρήστου Νικολόπουλου κ.ά. Τη μουσική διεύθυνση και τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Γιώργος Παγιάτης.

Γεύση

Παράλληλα, μην χάσεις το μεγαλύτερο φεστιβάλ burger με μουσική και πολύ φαγητό.

Για δύo ΠΣΚ, 16, 17, 18 & 23, 24, 25 Σεπτέμβρη στο Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι, θα απολαύσεις το μεγαλύτερο φεστιβάλ για burger.

Μάλιστα, το φετινό Burger Fest ‘22 δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς θα είναι έχει πολλές συναυλίες.

Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα τις συναυλίες:

  • Παρασκευή 16/9: Good Job Nicky 22:00, Nalyssa Green 20:00, Dj set από τον Manos Κ.
  • Σάββατο 17/9: The Four Owls (UK) 22:00, Λόγος Απειλή 20:00. Dj set από τον Kill Emil και τον Chino
  • Κυριακή 18/9: Planet of Zeus 22:00, Void Droid 20:00, Dj set από τον Sin&Soul και την Short Lady
  • Παρασκευή 23/9: Solmeister x Marseaux 22:00 , Strawberry Pills 20:00, Dj set από τον Dj Snatch
  • Σάββατο 24/9: Delinquent Habits (USA) 22:00, Reverie (USA) 20:00, Dj set από τον Noiz και τον Mike Karkas
  • Κυριακή 25/9: Blend Mishkin & Roots Evolution 22:00, Bazooka 20:30, Rsn & The Electric Quartet ft. MC Yinka 19:00, Dj set από τους Global Club και την Short Lady

Πάνω από 15 burger houses

Πάνω από 15 burger houses, αλλά και γλυκές λιχουδιές σε περιμένουν στην Αγορά του Ο.Α.Κ.Α στις 16-18 & 23-25/9 για ένα διασκεδαστικό sprint. Κάποια από τα Burger Houses που θα γευτούμε στο Burger Fest είναι: Serial Grillers, Melt Burgers, Hoggies, Μπαρ Μπεε Κιου, Tyler’s, Jackaroo, Guerilla Chef, Raw Street Burgers, Τσίκεν the Van, Athens Vegan Burgers, RnD Burgers, Smash ‘n Bun, 13 Sweet & Salty, Jailbirds Chicken και άλλα που θα ανακοινωθούν σύντομα. Δεν θα λείψουν όμως και οι γλυκές αμαρτίες από Καμινάδα και Λουκουμάδες Μποέμ.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share