Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

22 Σεπτεμβρίου 2022 11:18
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το νέο μεξικάνικο εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου "Comal", που βρίσκεται στην πλατεία Χαλανδρίου.

Στο μενού υπάρχουν γνώριμες μεξικάνικες γεύσεις, αλλά με τα ιδιαίτερα twists και ενδιαφέροντες συνδυασμούς υλικών, σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και to share πιάτα.

Και όλα αυτά σε έναν χώρο άκρως μαγευτικό. Ξύλινα τραπέζια, αναπαυτικά σκαμπό στην μεγάλη μπάρα, εντυπωσιακά έπιπλα κάτω από χαμηλό φωτισμό.

Ο σεφ, εμπνευσμένος από την αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα, αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο όπου θα προσεγγίζει τη μεξικάνικη γαστρονομία κάπως αλλιώς και σίγουρα πολύ διαφορετικά από την tex mex λογική που επικρατεί στα περισσότερα μεξικάνικα της Αθήνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMAL (@comal.athens)

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτό τότε το Athensmagazine.gr, προτείνει για σήμερα το "S.i.L Shakespeare in Love", που βρίσκεται στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος 3 στον Πειραιά. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στον Πειραιά.

Ένα εγκαταλειμμένο πετρόχτιστο κτίριο του 1897 μεταμορφώνεται και δημιουργεί έναν υπέροχο χώρο με θεατρικότητα και chic ρετρό διακόσμηση.

Σε έναν ειδυλλιακό χώρο που θα σε ταξιδέψει σε άλλη εποχή, μπορείς να απολαύσεις τις υπέροχες γεύσεις της Μεσογειακής Κουζίνας και φυσικά τα γευστικά coktails επιλέγοντας μέσα από μια εντυπωσιακή cocktail list, που περιλαμβάνει περίπου 50 signature συνταγές, αλλά και πάνω από 25 ψαγμένες ετικέτες κρασί.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Σινεμά

Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα και για αν ψήνεσαι για σινεμά τότε σου προτείνουμε την ταινία "Broadway".

Υπόθεση:

Ακολουθώντας τον εραστή της, η Νέλλη γίνεται μέλος μιας ομάδας πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλειμμένο αθηναϊκό θέατρο. Όταν όμως εκείνος μπει φυλακή, αυτή θα έρθει κοντά στον φυγάδα Γιόνας και οι εσωτερικές ισορροπίες της παρέας θα ανατραπούν.

Δείτε το trailer:

Μουσική

Επιπλέον, ο Γιώργος Ρους επιστρέφει στην Αθήνα, στο Gazarte Roof Stage για μια ακόμα μοναδική βραδιά, σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 21:30.

Ξεκινώντας δώδεκα χρόνια πριν, με μια κιθάρα στις αποσκευές του, o Γιώργος Ρους μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Έτσι και φέτος, μετά από μια παράξενη χρονιά που δεν θα μοιάσει ξανά με καμία άλλη, ταξιδεύει και πάλι με συνοδό την κιθάρα του, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Θέατρο

Αν θέλεις να απολαύσεις μια ωραία θεατρική παράσταση τότε σου προτείνουμε να δεις την παράσταση "Η Μεγάλη Πλεκτάνη", στο Κηποθέατρο Νίκαιας, στις 21:15.

Η ιστορία ξεκινά με μια πραγματική απειλή, εκείνη της διαρροής φυσικού αερίου, και τελειώνει με μια υποβόσκουσα απειλή πολύ διαφορετικής φύσης. Ο Γκαλθεράν δοσολογεί τις πληροφορίες αριστοτεχνικά, με τέτοιο τρόπο που ο θεατής ανακαλύπτει σε κάθε στροφή ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Μέσα από διαρκείς κλιμακώσεις και ανατροπές, που διαδέχονται η μια την άλλη με σφριγηλό ρυθμό και πινελιές ασυναρτησίας όπως ταιριάζει σε μια αυθεντική κωμωδία, ο θεατής μεταφέρεται από έκπληξη σε έκπληξη και μόνο προς το τέλος, αρχίζει να αισθάνεται την βόμβα που πρόκειται να εκραγεί.

Ο Γκαλθεράν, όπως σε όλα τα έργα του, καταπιάνεται και πάλι με ζητήματα κυρίαρχα στην κοινωνικοπολιτική ζωή, επιλέγοντας καυτά επίκαιρα θεμάτα, τα οποία ανιχνεύει με εκπληκτική ακρίβεια. Στο έργο ,Η μεγάλη πλεκτάνη, θέτει στο προσκήνιο την πολιτική διαφθορά, τις κακοποιητικές συμπεριφορές, τις απατεωνιές αλλά και τους εξαρτημένους ηλικιωμένους. Χτίζοντας το έργο του γύρω από μια καταγγελία υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους, μιλά για την απάτη και διαφθορά όχι μόνο στα ανώτερα κλιμάκια της πολιτικής, αλλά και στην καθημερινότητα του απλού πολίτη. Και το κάνει αυτό όχι με διάθεση καταγγελτική ή καταδεικτική, αλλά με μια πινελιά ελαφρότητας που βάζει τον θεατή σε βαθιές σκέψεις για το ποιο είναι τελικά το σωστό ή το λάθος, το δίκαιο ή το άδικο, ποιος το θύμα και ποιος ο θύτης, καθώς οι ρόλοι εναλλάσσονται διαρκώς ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share