Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

18 Σεπτεμβρίου 2022 07:15
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο "Rey Pablo" που βρίσκεται στην Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στο νούμερο 89 στη Βούλα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στη Βούλα.

Το Rey Pablo είναι ένα μαγαζί πολύ προσεγμένο, με industrial στυλ και πρωτότυπη διακόσμηση. Στο Rey Pablo to menu είναι εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον χώρο, με στόχο να εξυπηρετεί επιτυχώς όλες τις ανάγκες και όλες οι πρώτες ύλες περνούν από αυστηρό και διαρκή έλεγχο ώστε κάθε ένα από τα πιάτα μας να αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rey Pablo (@rey_pablo)

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτό το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το "Minnie The Moocher" που βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 6, στο Κολωνάκι. Με την ευκαιρία ανακάλυψε περισσότερα μαγαζιά για ποτό στο Κολωνάκι.

"Το Minnie the Moocher bar" δανείστηκε το 2013 το όνομά του από το πασίγνωστο τραγούδι του Cab Calloway για να προσθέσει στη ζωή της Αθήνας ένα ξεχωριστό All day classic bar.

Είναι αδιαμφησβήτητα εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Συνδυάζει την vintage & classy ατμόσφαιρα, τους soul, jazz, swing & blues ήχους με ποιοτικά, σπάνια & premium ποτά, signature cocktails και με ένα πλήρες menu φαγητού από finger food μέχρι προτάσεις για brunch, lunch break ή δείπνο.

Σινεμά

Από την αν ψήνεσαι για σινεμαδάκι προτείνουμε την κομεντί "Παιχνίδι Μίσους".

Υπόθεση:

Εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, η Λούσι και ο Τζόσουα ανταγωνίζονται για την ίδια διευθυντική θέση σε έναν εκδοτικό όμιλο. Δουλεύοντας στο ίδιο γραφείο, μισούν όλο και πιο πολύ ο ένας τον άλλον ή μήπως, χωρίς κι οι ίδιοι να το έχουν συνειδητοποιήσει, συμβαίνει εντελώς το αντίθετο;

Δες το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την θεατρική παράσταση "Η Πόρνη Από Πάνω" με την μοναδική Κατερίνα Διδασκάλου στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε…..

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Επιπλέον, οι Swingin’ Cats με καπετάνιο τον Γιώργο Ζερβό σαλπάρουν για μέρη μαγικά, σήμερα στο Gazarte Roof Stage!

Το ταξίδι ξεκινά με γεμάτες αποσκευές από νέα τραγούδια και απροσδόκητα ευφάνταστες διασκευές. Ένα μουσικό σχήμα με έντονη σκηνική παρουσία, που εδώ και δεκατρία χρόνια ξεσηκώνει το κοινό σε χορό.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share