Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

16 Σεπτεμβρίου 2022 11:20
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο γαστρονομικό κουτούκι ονόματι "Tsiftis Gastrokoutouki", που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Μιχαλακοπούλου.

Ένας μοντέρνος χώρος, με minimal αισθητική και λεπτομέρειες που μαγνητίζουν, σε έναν πεζόδρομο εξαιρετικό για το καλοκαίρι λόγω της σκιάς που προσφέρει, χωρίς ωστόσο να έχει ωστόσο την φασαρία της Μιχαλακοπούλου.

Το μενού του μαγαζιού απαρτίζεται από πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς πινελιές. Ο σεφ δεν διστάζει να συνδυάσει μεταξύ τους γεύσεις και να δημιουργήσει ξεχωριστές συνταγές με την δική του προσωπική πινελιά που δεν θα δοκιμάσεις πουθενά αλλού.

Bar

Αν ψήνεσαι για ποτάκι τότε το Athensmagazine.gr, σου προτείνει για σήμερα το Scherzo Summer Lounge, το μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Ηπείρου 82 στην Πετρούπολη και θυμίζει Κυκλαδιτικό νησί.

Δεν χρειάζεται να περάσει πάνω από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος που θυμίζει κυκλαδίτικο νησί.

Το μπλε και το λευκό χρώμα, τα στενά σοκάκια και τα ασβεστωμένα τοιχάκια, συνθέτουν το κυκλαδίτικο τοπίο και σε ταξιδεύουν σε αυτά τα υπέροχα ελληνικά νησιά με μεγάλη επιτυχία.

Μπορείς να επιλέξεις να καθίσεις είτε σε ψηλά σκαμπό, είτε σε μαξιλάρες που βρίσκονται πάνω στα ασβεστωμένα τοιχάκια. Διαλέγεις το αγαπημένο σου cocktail, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα από τα signature cocktails του μενού και απολαμβάνεις τις δροσιστικές ρουφηξιές σου, με υπέροχη θέα και lounge & jazz μουσική.

Σινεμά

Παράλληλα, αν ψήνεσαι για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε το θρίλερ "Η Κόρη".

Υπόθεση:

Η Ιρένε είναι μια έγκυος έφηβη που δραπετεύει από το κέντρο ανήλικων παραβατών. Ενώ την αναζητά η αστυνομία, καταφεύγει στο απομονωμένο σπίτι του επιτηρητή της Χαβιέρ, με τον οποίο έχει κανονίσει να της δώσει άσυλο μέχρι να γεννήσει, κρατώντας κατόπιν με τη γυναίκα του το παιδί για δικό τους.

Δείτε το trailer:

Θέατρο

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει για 4η χρονιά, 16 με 18 Σεπτεμβρίου με παραστάσεις stand up comedy και αυτοσχεδιασμού και την συμμετοχή περισσότερων από 40 κωμικών, στο Faliro Summer Theater.

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις ένα ωραίο πρόγραμμα στο φεστιβάλ.

Δες το αναλυτικά:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 20:00 - Friday Comedy Club

Με τους: Λάμπρο Φισφή, Χρύσα Κατσαρίνη, Κώστα Μαλιάτση, Στέλιο Ανατολίτη, Άγγελο Σπηλιόπουλο, Ανδρέα Πασπάτη, Παναγιώτη Κούδα, Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλο, Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαϊμάκο, Ειρήνη Ξυγκάκη, Γιάννη Ρούσσο, Μιχάλη Σεβαστέρη & Αλέξανδρο Χαριζάνη

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 22:30 - Big Talk Live

Με τους: Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Σαρακατσάνη

 Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, σήμερα μπορείς να επιλέξεις να απολαύσεις την συναυλία αφιερωμένη στον Μάνο Λοϊζο για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του «Αθήνα 9,84».

Πέρασαν 35 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο «Αθήνα 9,84», «πετούσε» για πρώτη φορά στον αέρα της πόλης. Αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια, ο Δήμος Αθηναίων θα τα γιορτάσει με μία μοναδική συναυλία αφιερωμένη στον Μάνο Λοϊζο, 40 χρόνια μετά από τον θάνατό του.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share